rc souprava okolo 5000 kč

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Odpovědět

Která kombinace je lepší?

Turnigy t9x v2
38
60%
Spektrum dx6i + orange přijímač
25
40%

Celkem hlasů: 63

Zpráva
Autor
Pajas
Kontaktovat uživatele:

Re: rc souprava okolo 5000 kč

#46 Příspěvek od Pajas »

dokken píše:ježíš to je furt dokola, hele lidi nekupujte si jí, stejně ji neseženete, páč je imrvére vyprodaná..je to šmejd, ty tisíce lidí co na ní čekaj v backorderu jsou asi padlí na hlavu.. :roll:

Ano, protože za kvalitu se platí a když tu nebude ten, kdo by tu kvalitu zaplatil, tak už tu kvalita ani nebude a chudák Číňan, co z toho má hrstku rýže za den...
ČKALOV
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od ČKALOV »

To ano ale kdo z nás potřebuje MERCEDES V Tx. Asi tak desetina? Vzhledem k počtu prodaných kusů není ani MERCEDES bez vad.
Drondys

#48 Příspěvek od Drondys »

Pajas píše:
dokken píše:ježíš to je furt dokola, hele lidi nekupujte si jí, stejně ji neseženete, páč je imrvére vyprodaná..je to šmejd, ty tisíce lidí co na ní čekaj v backorderu jsou asi padlí na hlavu.. :roll:

Ano, protože za kvalitu se platí a když tu nebude ten, kdo by tu kvalitu zaplatil, tak už tu kvalita ani nebude a chudák Číňan, co z toho má hrstku rýže za den...

Při nákupu T9X od zmíněného prodejce zde v ČR je vyšší míra jistoty z hlediska výstupní kontroly a záruky. RiMr opět může potvrdit, že pokud se provede důkladná výstupní kontrola a odstraní se případné potenciální problémy, což zmíněný prodejce dělá, pak už je případů kdy se později v době provozu T9X vyskytne nějaká závada jen naprosto zanedbatelné minimum.
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Pajas »

To není odpověď na moji připomínku, ale k věci, chci jen zdůraznit, že je na tazateli, co si vybere a ať si dá pozor na to, že je tu mnohem více turnigářů, kteří se snaží prosadit svůj názor.. Já bych spíše doporučil Spektrum nebo Hitec, případně i Graupner MX12, který tu byl navrhován a více se nad tím zamyslet... Já jsem také vybíral vysílačku čtvrt roku a vím proč jsem si nevybral Turnigy :roll: .
EDIT: Jestli se mike97 rozhoduje pro Turnigy, tak nejsem samozřejmě proti, vše, co sem píšu, jsou jen moje názory a postřehy.
ČKALOV
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od ČKALOV »

Přesně tak. Já mu psal ať nekouká na nějakou stokorunu ale ať vybírá rozumem. Ale u některých se mi zdá že se jim dělají pupínky když čtou T9x, Spektrum nebo Hitec a u jejich příspěvků bych byl opatrný.
Drondys

#51 Příspěvek od Drondys »

Pajas píše:chci jen zdůraznit, že je na tazateli, co si vybere a ať si dá pozor na to, že je tu mnohem více turnigářů, kteří se snaží prosadit svůj názor.

Nesouhlasím s tím, že je tu nějak výrazně více zastánců T9X oproti odpůrcům. Poměr sil je v tomto ohledu zhruba vyrovnaný a odpůrci se rovněž tak snaží prosadit zase svůj názor. Samozřejmě, že konečná volba je pouze na tazateli a každý si většinou dokáže nějak zdůvodnit proč si pořídil to či ono. V cenové kategorii, o které se zde diskutuje obecně nelze očekávat nic moc ať už si vybere cokoli, ale někomu to může stačit.
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Pajas »

Asi ano, ale podle mě je ve výběru moc málo vysílaček, chtělo by to víc.
Drondys

#53 Příspěvek od Drondys »

Pajas píše:Asi ano, ale podle mě je ve výběru moc málo vysílaček, chtělo by to víc.

Ten výběr ovšem takto nadefinoval sám tazatel. Bylo jen na jeho libovůli zda si projde nezávisle různé jiné diskuse, eshopy apod. a zahrne do výběru i další vysílačky v dané cenové kategorii.
postylion
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od postylion »

Loni jsem řešil podobný problém a před nákupem jsem strávil hodně času tady,pročítáním všeho co se rc souprav týká.Nakonec jsem koupil Optica 6,samozřemě 2,4 GHz,no a co jsem od něho očekával,tak to mi plní a jsem spokojený.Rozhodnout se musíš ale sám. :)
Aurora 9+letadla
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Pajas »

Přesně tak.
dokken

#56 Příspěvek od dokken »

tenhle Airtronics + FrSky kombo by byla vynikající volba :wink:
http://www.carson-modelsport.cz/zbozi/3 ... -40MHZ.htm
ČKALOV
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od ČKALOV »

dokken píše:tenhle Airtronics + FrSky kombo by byla vynikající volba :wink:
http://www.carson-modelsport.cz/zbozi/3 ... -40MHZ.htm

Píšou tam mód 2 je možné předělání na mód 1?
dokken

#58 Příspěvek od dokken »

ano
je to vlastně starší přebrandovaná (Conrad) FM verze RDS8000, která se už nevyrábí, byla nahrazena řadou SD
http://www.airtronics.net/index.php/air ... s8000.html
BambiSpP
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od BambiSpP »

Tak to si myslým že by toto byla lepší volba http://www.hangar2.cz/katalog.php?text= ... tail=26804
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
dokken

#60 Příspěvek od dokken »

BambiSpP píše:Tak to si myslým že by toto byla lepší volba http://www.hangar2.cz/katalog.php?text= ... tail=26804

tak to je "bargain" - hustej kup :)

jako tohle:
http://www.electro24.cz/detail-461101-8 ... fm-40-mhz/
Odpovědět

Zpět na „Výběr vysílače“