Three Dee RIGID (TDR)
Re: Three Dee RIGID (TDR)
Vyzerat bude urcite podobne ako TDR. Vraj tam aj pasuje rovnaka kabina. Nepaci sa mi ale ze na TDR2 bude remen.
rcblog.houseofcode.eu
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No, tak se holt budu muset s vizazi asi spokojit no.
Remen mi nevadi. Logo ho ma taky a zadne zasadni problemy s nim nemam.
Ja doufam ze do konce roku by mohlo dorazit. Kdyz bude driv, zlobit se nebudu.
Vybava bude Kosmik 160, Xnova 4530 XTS, MKS X8 na cyklice, BLS 276 na vrtulce. Bezpadlo s nejvetsi pravdepodobnosti.... no, dosad si sam.
Ja doufam ze do konce roku by mohlo dorazit. Kdyz bude driv, zlobit se nebudu.
Vybava bude Kosmik 160, Xnova 4530 XTS, MKS X8 na cyklice, BLS 276 na vrtulce. Bezpadlo s nejvetsi pravdepodobnosti.... no, dosad si sam.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- Screwball671
To tam chceš dát ty samorestartující se Kosmiky? Neber to zle, ale to bych si znovu dal další žádost o pořadí 
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Kosmik se vraci sem ke mne. Mozna tento tyden bych ho mel mit v ruce. Kontronik tvrdi, ze je regulator v poradku. Samozrejmne ho nejdrive na stole poradne otestuji. Pak pujde do nejake heliny. Do TDR by sel, az bych k nemu mel duveru. To je jasne.
Ja totiz nevim, zda ho treba v Kontroniku neopravili a jen to nepriznali aby se vyhnuli mym dalsim pozadavkum. Klidne bych tomu i veril. Kosmiku lita po svete dost. Rad bych, aby lital i ten muj.
Ja totiz nevim, zda ho treba v Kontroniku neopravili a jen to nepriznali aby se vyhnuli mym dalsim pozadavkum. Klidne bych tomu i veril. Kosmiku lita po svete dost. Rad bych, aby lital i ten muj.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
TDR2 se mi líbí a na pár výstavách jsem ho už oslintával, ale překvapilo mě, že se o něm dočtu i na vstabi.info:
http://www.vstabi.info/en/node/2048
http://www.vstabi.info/en/node/2048
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control