benovo letadylka znám.Super a fajn jednání.Už jsem od nich dost věcí kupoval.
Ale že budou jediní kdo Gaui dováží tak to jsem netušil.Proto se mi nepodařilo nic najít.
NX 7 jsem v nabídce neviděl,ale asi nebude problém jej objednat.
Gaui X7
Re: Gaui X7
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
vzhledem k tomu jak je malá kupní síla v tomto odvětví v ČR je vůbec zázrak že jsou firmy které tady vůbec něco dováží... Já jim smekám a držím palce.
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
tak to s tebou souhlasím.Ale na druhou stranu je to škoda,že krom T-Rexů toho tady moc není.
Líbí se mi třeba i Raptor G4.Jenže sehnat díly je též velký problém.Tak jsem do něj nešel.
Zkusím napsat do Benovo a uvidíme.NX 7 zatím vede.
Líbí se mi třeba i Raptor G4.Jenže sehnat díly je též velký problém.Tak jsem do něj nešel.
Zkusím napsat do Benovo a uvidíme.NX 7 zatím vede.
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
Ale je mas tu zastoupeni znacek SAB, KDS,MSH,MiKADO,GAUI,ALIGN,JR,OXY,Laheli atd. na to jak jsme maly trh je tady vyber znacek solidni.
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No jo, jenze v nitru tech heli co by za neco staly uz zase tolik neni. Nejsou v mode. NX7 je spalovak.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pravdu máš....
V nitru toho už opravdu moc není.Ale to jsme již opravdu odbočili od tématu tohoto vlákna.
V nitru toho už opravdu moc není.Ale to jsme již opravdu odbočili od tématu tohoto vlákna.