Párování Spektrum DX7
Re: Párování Spektrum DX7
Vyloupneš ji z držáku tahem - a koukni alespoň proti světlu zda je tam drátek- pokud nemáš multimetr na proměření. Radek
ICQ 638556901
Uvnitř dutinky je tenké vlákno, pokud je přepálené, pojistku vyměň. Opatrně ji rukou vyjmeš. Pokud je v pohodě vyzkoušej variantu B. Tedy totálně vybitá baterie. Odpověd do SZ jsem poslal. 
Tak jsem jí vyndala. Drátek je přepálenej... Je to jasný
Děkuju moc!
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
Až ji pujdeš kupovat, vezmi si tu přepálenou sebou. Kup si třeba dvě tři a přilep je lepenkou na vnitřek krytu vysílače. Pro jistotu, taky jsem to tak udělal.
SuPa píše:přilep je lepenkou na vnitřek krytu vysílače. Pro jistotu, taky jsem to tak udělal.
Myslíš že je to dobrý nápad? Dle mě ne.Radek
ICQ 638556901
Myslím že ano. Dle mě je to dobrý nápad.
Nevím co tu závadu způsobilo, ale jestli budeš měnit pojistku (či jinak si hrát s vnitřkem vysílačky) tak hlavně nejdřív odpoj baterii !!!!
RC DX7, Graupner MX20, FOX 1800, FUNCUB, B-17, P-51, DC7
A co se stane když ta páska povolí a ty pojistky se vysypou dovnitř vysílače? Osobně bych to neudělal ani omylem. RadekSuPa píše:Myslím že ano. Dle mě je to dobrý nápad.
ICQ 638556901
arda1 píše:A co se stane když ta páska povolí a ty pojistky se vysypou dovnitř vysílače? Osobně bych to neudělal ani omylem. RadekSuPa píše:Myslím že ano. Dle mě je to dobrý nápad.
A co se stane když ta páska nepovolí a pojistky se nevysypou?
Naposledy upravil(a) SuPa dne ned 01.01.2012 16:22, celkem upraveno 1 x.
A co když se nedej bože ta pojistka vůbec nepřepálí?
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Ať si každý dělá co chce- je to jeho věc. Ale když bych měnil pojistku na třeba letišti (osobně je vůbec použití pojistky ve vysílači dle mě docela zhovadilost- jištění nabíjecího okruhu klidně - ale řadit ji do napájecí části vysílače?) - pak potřebuji stejně minimálně šroubovák (leda že bych ho preventivně přilepil páskou na vnější obal vysílače co kdyby.....(ironie) Prostě stačí to mít třeba v molitanu kufříku rádia -pojistky i šroubováček. Radek
ICQ 638556901
Na tohle nemám čas ani náladu.
Taky se mi přepálila měl jsem špatnej konektor k simulátoru a při zastrčení do vysílačky šla do kytek to byla příčina u mě.
Katana50 rozpětí1350mm délka1270mm váha3.0kg motor PH 8.5ccm,Swallow-90 rozpětí1680mm