Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
jj, nad nima jsem taky přemýšlel, jsou to 140 mm, MCPX má 110mm. Uvidíme. nejprve musím rozjet střídky vpředu i vzadu, pak budu dělat psí kusy s listama 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Zájemcům dávám k testu a kritice variantu mCPx do Phoenixu. Je to takový pokus o střídavou verzi blížící se mému nastavení.
Tom
Tak jsme si dneska s Tsisters zamodelařili a výsledek se dostavil 
nebojte tahle už je pravá, žádný přilepený papír

nebojte tahle už je pravá, žádný přilepený papír

MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Kua z Vás už jsou profíci. Nádherná práce. Jaký barvy jste použili?
- vylizplech
moc hezká kabinka,já tedy valím 
Krásná práce,machr,takle si to vymazlit
Jj,durofol je fakt dobrá věc a dají se s ním dělat divy
,ale nejhorší je udělat kvalitní kopyto
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Je to nastříkano klasickými autolaky ve spreji. Tahle kabinka se povedla co se týče nástřiku jen s jedné strany. Kabinku je totiž nutné přebrousit a odmastit, což jsem neudělal a při strhávání izolepy z kabinky se odloupla i barva. Tenhle nástřik byl takový pokus, potřeboval jsem vyzkoušet hlavně jestli budu schopen to nastříkat do 3 barev tak jak potřebuju (přechody mezi barvami)
kdyby to náhodou někoho zajímalo, tak tady je postup výroby této kabinky od A do Z + video s vytahování kabinky v durofolu
http://www.flickr.com/photos/70360153@N ... 222180693/
kdyby to náhodou někoho zajímalo, tak tady je postup výroby této kabinky od A do Z + video s vytahování kabinky v durofolu
http://www.flickr.com/photos/70360153@N ... 222180693/
To video by chtělo ještě jednu verzi a to ve spomalení
hlavně tu podstatnou část vytažení
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- DaveLister
Az to vyrobu vychytate, bude kabinka zas na prodej? 
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
no co se týče pruhledné kabinky, tak by asi problém nebyl, ale ten nástřik už zabere celkem hodně času a barva taky něco stojí. Takže něvím jestli by pak případná cena byla pak přijatelná pro oběstrany..
Já bych bral kabinu bez nástřiku,tak rozmysli cenu
Řekl bych že nebude problém, jen musím jěště něco vymyslet, vylepšit a prostě tomu jěště věnovat nějaký čas, dělal jsem to více méně pro sebe, nepočítal jsem s nějakou masivnější produkcí, takže musím jěště nějaké věci vychytat abych u toho neztrávil tolik času při výrobě.
Tenhle týden mi to asi nevyjde, mám moc práce, ale týden před vánoci máv dovču, tak snad ty mouchy vychytám a pokud bude nějaký zájem tak není problém ty kabinky dodat...
Tenhle týden mi to asi nevyjde, mám moc práce, ale týden před vánoci máv dovču, tak snad ty mouchy vychytám a pokud bude nějaký zájem tak není problém ty kabinky dodat...
tak tady je muj trošku vytuněnej MCPX V2
[album]521[/album]
[album]523[/album]
[album]522[/album]
[album]521[/album]
[album]523[/album]
[album]522[/album]