Tak moje druhá zásilka z 28.3 je podle sledování ČP v uschově na celnici, celková doba 15 dní což jde. Jen tak pro zajímavost cena zásliky $90.27.
První zásilka s baterkama je pořád ve stavu INFORMATION RECEIVED na SignPost.
V druhé zásilce byl hlavně Turnigy 9x doplněn o pár věcí v hodnotě $36 (pro dorovnani 1,5kg), doufal jsem, že to celnici nechytnou. Teď mě celá zásilka stojí stejně jako bych si koupil Turnigy 9x u nás. Těch $36 jsem sice ušetřil, ale čekal jsem o 13 dní déle a jsem prakticky bez záruky. Tak nevim jestli je to dobrej kup, příště beru jen NL.
Dále by mě zajímalo proč jsem na HK stále standard customer? Hodnost by se měla po prvním nákupu zvýšit ne? Vadí mi to hlavně proto, že nemůžu nastavovat cenu zásilky.
Nákup z Hobby Kingu a sledování zásilky
Re: Nákup z Hobby Kingu a sledování zásilky
exanko píše:.... Vadí mi to hlavně proto, že nemůžu nastavovat cenu zásilky.
to myslis vazne? hmmm...
jyrry.webnode.cz
Ahoj. Mám problém. CCa před měsícem jsme s kámošem objednali balíček z hobbyking.com a pořád nedorazil. Problémem je, že ho nedokážeme vysledovat. Dříve šlo kliknout na sledovací číslo zásilky a hodilo vás to na nějakou china poštu a balík jste v poho vysledovali. Nebo se dalo dát číslo do sledování zásilek české pošty a vyjelo vám, kde se balík v ČR nachází. Teď to prostě nemohu vysledovat. Pomůže někdo?
Sledovací číslo : LX100107764FJ
Díky moc !
Sledovací číslo : LX100107764FJ
Díky moc !
Smazat prosím ..
Naposledy upravil(a) petrovo dne stř 22.01.2014 20:33, celkem upraveno 1 x.
Dobrá otázka v ne zrovna "živém" vláknu. Fiji post se v souvislosti s Hobby king začala objevovat až koncem roku 2013. Probírá se to ve vláknu jiném a to zhruba ODTUD.
Sledovat se dá ZDE , ZDE , ZDE ....
V mém případě bylo sledování - nesledování. Pouze datum odeslání a pak už nic. Zásilka byla najednou doma. U nás to doručuje Česká pošta.
Sledovat se dá ZDE , ZDE , ZDE ....
V mém případě bylo sledování - nesledování. Pouze datum odeslání a pak už nic. Zásilka byla najednou doma. U nás to doručuje Česká pošta.
Ahoj. Díky moc, ale nedozvěděl jsem se v podstatě nic, co už nevím. Je tam napsané pouze datum přijetí balíku.
Přesuňme se do tebou odkazovaného vlákna.
Díky moc
Edit: Moje chyba, já to 18. prosince objednával a tady je napsáno datum kolem 18. , tak jsem si říkal, kde se to měsíc toulá a ono je to ledna.Nevím sice, co tam ti matláci vyváděli, ale aspoň už to odletělo z Číny.
Přesuňme se do tebou odkazovaného vlákna.
Díky moc
Edit: Moje chyba, já to 18. prosince objednával a tady je napsáno datum kolem 18. , tak jsem si říkal, kde se to měsíc toulá a ono je to ledna.Nevím sice, co tam ti matláci vyváděli, ale aspoň už to odletělo z Číny.