Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Re: Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
souhlas vytvoření této velikosti je samoosobě zbytečný počin. Odolné jak MCPX to určitě nebude a také bych raději volil na poletování v hale třídu 250 a venku 450 a víc. Jak píše KRTEK Miniprotosem opravdu člověk nic nezkazí, je to super mašinka jak jsem se sám po přechodu z MCPx přesvědčil..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Zdravím, nebudu zasahovat do diskuze co je lepší.. jen mě napadl při tom pročítání názorů dotaz. Jak dlouhé listy má to Solo PRO? Nešly by využít jako náhrada pro MCPx? Díky za odpověd
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za tipy, ale vianocny darcek som si riesil v inom vlakne. Len som si dovolil vyjadrit svoj nazor, ze so setovkou je podla mna 180 lepsia kupa...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
tak pánové solo pro 180 a 100 jsou v Čechách , počítám že do čtvrtka je budu mít fyzicky v ruce , tak je hned testnu 
už se těším na reference 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Uz sem cely nedockavy.Nevite nahodou nekdo jestli se neobjevi i kufrove verze?
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
prochel píše:tak pánové solo pro 180 a 100 jsou v Čechách , počítám že do čtvrtka je budu mít fyzicky v ruce , tak je hned testnu
Kde si prosím přesně nakupoval ?? Ja sem dneska našel na hc toto viz odkaz níže cena je na 160dolarech s poštovnym jediná vada na kráse je Aus plug
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _RTF_.html
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
To. freerider
Ne, z HK, ti to sem stejně nepošlou:) Zkus se mrknout na pelikána, je tam jak 100 tak i 180 za docela slušný prachy:)
Taky bych přivítal verzi s kufříkem u Colibriho mi to nesmírně vyhovuje
Ne, z HK, ti to sem stejně nepošlou:) Zkus se mrknout na pelikána, je tam jak 100 tak i 180 za docela slušný prachy:)
- vylizplech
EvzEn píše:To. freerider
ahoj,jen taková maličkost,u pelikána to mají cena je celkem slušná,ale co náhradní díly?,ty jsem tam nenašel.
prochel píše:tak pánové solo pro 180 a 100 jsou v Čechách , počítám že do čtvrtka je budu mít fyzicky v ruce , tak je hned testnu
Až budeš mít 100ku, změř prosím velikost listů.... zda půjde jako náhrada pro Blade MCPx...
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
Pro náhradní díly zatím zákaz zasílání do ČR neplatí myslím, tak by s nimi nemel být problém 
Ale jak tak koukám, moc jich skaldem nemaj :\ No, jestli to bude stejně jako u SOLO PRO, tak i díly v ČR budou za rozumnou cenu
Ale jak tak koukám, moc jich skaldem nemaj :\ No, jestli to bude stejně jako u SOLO PRO, tak i díly v ČR budou za rozumnou cenu
Na pelikanovi pisou stridavy motor.Ale to bude jiste blbost.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
EvzEn píše:To. freerider
Koukni se pořádně na ten odkaz co jsem tam dal přez tendle odkaz ti to pošlou zkoušel sem to a prošlo to i do košíku našel sem to v novinkách a u země odeslání psali internacional
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Ajooo!!
Na tenhle vrtulník jsem už koukal tolikrát, že tam nehledám novinky.. Kolik to vyjde se clem ?
4300kč docela jde nic méně je to pořád celkem dost ale je to novinka tak je to pochopitelný. Z hc by to vyšlo na o 1000kč levněj teda pokud by to nezadrželi ty celní kokoti u nás to pak všecko vyjde na stejno a člověk na to ještě čeká půl roku.