Drahá polovička.

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PEO
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od PEO »

rakos píše:to PEO - tak jestli bys měl tu možnost pronájmu tak neváhej, je to ideální. Žádná kontrola, zda máš uklizeno..... :D
Nevýhoda je ta, že časem se tam nebudeš moci vejít :wink:

Domovník nechce ani slyšet,prý bych tam dělal akorát bordel.Že jeho vlčák sere kolem domu,to mu nevadí,děcka příjdou každou chvíli s h..nem na botách :idea:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
fm

#47 Příspěvek od fm »

Naštěstí mám jeden pokoj volný, tolerantní ženu, i na to pivo s kamarády to jde...
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od davelbc »

hezke tema! :D se zenou jsem pres 20 let a i po takovem case me dokaze prekvapit. era si stavim predevsim zpusobem: koupim nebo stahnu plan a po te uz jen v jidelne, obyvaku a kuchyni (jeden prostor) tvorim nezkutecny bordel a zapach... kdyz jsem se zakoukal a nakonec i poridil hotovy kompozitovy ero smutne si jen povzdychla: "a to se nebudes uz kazdy vecer krcit v jidelne u tech svych prkynek?" co dodat... je to moje zlaticko. bydlime v malinkatem RD 3+kk vcene 2 predskolaku, kteri kdyz ten bordel neudelam ja dokazi vse mnohonasobne vynahradit. :wink:
kocour
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od kocour »

Skoro všechno podstatné už tu bylo. Nemluvilo se o hobby těch lepších poloviček. Před 31 lety, kdy došlo ke svatbě, byla pěstitelkou kaktusů a starala se o početné kočičí stádo v domku svých rodičů. Později, když byly holky malé, odpovídala na žádosti o zvířátka "Jen přes mou mrtvolu!". Později ustoupila, několik let jsme měli rybičky a nakonec se vrátila ke kočkám a to i jako organizovaná zachranitelka opuštěných koček. Ty jsou naštěstí v útulku, ne unás doma. Doma od 2 koťátek z útulku se to rozrostlo na "množství větší než malé", jak říkají policajti o drogách. Takže, pro zachování rovnováhy, jsem tolerován, ale je problém vztahu kočky - balza. Ten bordel pomáhá šířit i vnučka (3,5) a to jak mezi modely, tak mezi kočkami. To všechno v nadstandartním (cihlovém) 3+1 s garáží a velkým balkonem, ale i tak je problém najít volný kout, což je vidět i na fotkách mých modelů na Rajčeti.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od hanz393 »

tak to ma mila ma taky myslim zajimave hobby...jejim konickem je tetovani a vse kolem nej...a k tomu patri i nekdy nejake to jezdeni po tattoo akcich a konvencich..a myslim ze to vyzaduje i nemalou toleranci z me strany,ale na druhou stranu ji kerky nezabiraji misto v byte jak me modely :-D ale nastetsi taky tech kerek neni mnoho,jen cele zada a trochu bok,zatim se kroti,takze jsou tetovacky verejnosti zkryty :lol: "zatim" :lol:
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
MEK
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od MEK »

Kluci, tak to jste mně pobavili, já už myslel že nadáváj jen mně. :) Všichni koukám okupujeme nejradši prostory na skříni. Závidím těm z vás co můžete mít letadla na zdi, já v tom našem krcálku bych neměl kam přivrtat obrázky a sarapatičky mé polovičky, leda na strop.
Měli jsme tu i 2 kola, ale to už bylo moc, museli by jsme spát ve stoje přivázaný ke zdi jako kosmonauti. Holt menší 1+1 koníčkům tolik nepřeje, ale se třemi stroji to jde.
Kouknul jsem na fotky od zdzd a ten to koukám má sakra zmáknutý, bych nevěřil co se dá sehnat místa. :)
Tady nějaké moje foto:
http://mek1.rajce.idnes.cz/Same_kraviny#P6200970.jpg
http://mek1.rajce.idnes.cz/Same_kraviny#P6200978.jpg
Bull
Kontaktovat uživatele:

polovička

#52 Příspěvek od Bull »

Já doma nic neutajím co se týká finanční stránky,takže moje drahá polovička konstatuje že v pokoji na zdi visí hodnota málo ojetého vozu slušné značky no a pak samozřejmě poznámky typu na co tolik letadel,lapače prachu,atd na otázku co mám tedy dělat za koníčka když se jí modelařina nelíbí,zda li si mám pořídit chov terarijních zvířat jestli bude spokojenější když budeme mít doma hady, vyhrkla ze sebe cosi o tom že už je dost na tom že jsem hasič a musí přetrpět noční poplachy a že s ní nejezdím na dovolenou co kdyby náhodou hořelo?že jo?. a tak. tak že si mám radši u těch letadel zůstat a nevymýšlet kraviny a bylo vyřešeno.Teď když přibude model na zdi jenom obrací oči v sloup a povzdychuje ale již to nekomentuje.
http://3505173.rajce.idnes.cz/
were
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od were »

Ja to mam podobne - tetovani ma zena sice jen jedno - draci kridla pres cela zada, ale zase jejim konickem je fetish obleceni a fotografovani, takze co v nasem 1+kk nezabiraji letadla, to dovyplnuji stojany s latexem apod. a botniky (jako botniky mame takove ty klasicke skrine z IKEA, nic mensiho u nas nema na boty smysl porizovat).
Do toho ma zena jeste konicek hudebni hry, takze zbyle mezery v prostoru jsou vyplnene pady na DDR, Beatmanii a podobne a jelikoz oba radi gamesime, tak posledni zbyle misto vyplnuji ruzne konzole a krabice s hrami. Ode dveri nam vede jen uzky pruchod k posteli a to asi tak vsechno volne misto :D Presto u nas po litani pravidelne s klukama z klubu hrajeme Guitar Hero, Rock Band a podobne, vubec nechapu jak se to tam vsechno - lidi, kytary a bici - vejde :D

Jinak se moje draha polovicka zajima i o letadla, prave stavi Albatros D.V. od Alfamodelu (ten momentalne okupuje jidelni stul) a uz ma pripraveneho na stavbu Camela od Great Planes. Hrozne by si prala alespon dvoumetroveho Corsaira, ale na toho zatim nemame misto (takze ten bude az z neceho vetsiho udelam rozsyp) :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od sharkcom »

Nedráždi nás, průměrné ženáče.... :lol: :lol:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
frantaletec
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od frantaletec »

Pár let jsem měl v obýváku akvárium-450litrů.Potom jsem se rozhodl,že ho dám pryč.Manželka zajásala,že tam bude konečně místo na pohovku.Akvárium jsem prodal.Teď tam mám opřených pět letadel nastojato,abych pro ně nemusel pořád chodit na půdu.Manželka zatím neprotestuje,jsem zvědavý,jak jí to dlouho vydrží... :) :) :)
frantaletec
Lubor

#56 Příspěvek od Lubor »

were píše:Druhy den po svatbe uz jsem byl litat a vubec ji to nevadilo, vcera kdyz jela kolem Opatova tak koupila kolace a zanesla nam je nahoru na svah, abychom nehladoveli pri litani - ja jsem zrovna nelital, ale kluci z klubu si posmakli :D

Takze nam to klape skvele :D

... ale proc ne? Tak ať vám to klape co nejdéle.

Chlapi, měli jste někdo odvahu vyzvat ku létání maminku Vaší polovičky, tj. přímo samotnou tchyni?
... já to zkusil a byl jsem velice příjemně překvapen, jaké má vlohy. Samozřejmě se bála, že mi to rozfláká a já o ni přerazím to, co z toho zbyde, ale jistil jsem ji přes špagát (datový kabel). Škoda, že nemá víc času.
zdzd

#57 Příspěvek od zdzd »

Tchyně má 87 a Alzheimera. To neklapne.
PEO
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od PEO »

No,tak se dívám,vidím že nás ,,chudáků,, je víc :lol: Taková odezva ,raději příště,takové vlákno ani nezaložím :lol: Co si asi pomyslí ty naše ,,roby,,?
Nicméně,já jsem chtěl spíš poradit,jak na finty v paneláku :wink:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
corsair
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od corsair »

PEO píše:No,tak se dívám,vidím že nás ,,chudáků,, je víc :lol: Taková odezva ,raději příště,takové vlákno ani nezaložím :lol: Co si asi pomyslí ty naše ,,roby,,?
pokud máte dům jako vlastníci,vykašlal bych se na domovníka a obrátil se na výbor,za mnou sami přišli jestli tu jednu místnost nechci pronajmout, dvanáct stovek je do fondu oprav kapička ale pořád víc než nula
pepin

#60 Příspěvek od pepin »

PEO píše:No,tak se dívám,vidím že nás ,,chudáků,, je víc :lol: Taková odezva ,raději příště,takové vlákno ani nezaložím :lol: Co si asi pomyslí ty naše ,,roby,,?

Těžko radit,každý má jinou manželku,jiného domovníka a jiného souseda.Ačkoli jsem s drahou polovičkou ve spojení s modelařinou nikdy moc problém neměl,mimo výčitek,že nejdřív jsou letadla,pak dlouho nic a teprve potom možná trochu rodina na nějaký ten bordýlek zase až tak uzkoprsá nebyla,navíc jsem měl na to v bytě z jedné místnosti dílnu.těžká pohoda,něco rozvrtáš jen za sebou zavřeš dveře a kdy je opět otevřeš,je jen na tobě,časem,jak povyrostli děti a bylo potřeba je rozdělit dílna padla za obět dětskému pokojíku,nakonec se to zamotalo ještě víc,byt se rozdělil,já obývám i s letadly jednu část,manželka druhou,takže výsledek je takový,že ten bordel z modelařiny sere mě v tom mém :lol: Počáteční každodenní pomodelářská uklidová orgie mi moc dlouho nevydržela,navíc jak se věci a modely kupili,tak se obytná místnost s modelářským stolkem pomalinku přeměnovala v modelářský sklad s možností přespání.Klasicky jako každému správnému chlapovi,kterému žena nevládne pevnou rukou se to komplet vymklo z kontroly,hranice,co je možné ještě považovat za přijatelné byla nutná posunovat až do fáze,kdy to prostě horší být nemuže a jediný zlom muže být pouze k lepšímu.Nejhorší je to s tou modelářskou bižuterií a zbytky,co by se mohly jednou hodit,krabička vedle krabičky,špejle vedle zbytku uhlíku.

Já osobně si vybral špatně,má drahá polovička si sice občas povzdechne,ale bohužel tu moji zálibu toleruje :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“