PEO píše:No,tak se dívám,vidím že nás ,,chudáků,, je víc

Taková odezva ,raději příště,takové vlákno ani nezaložím

Co si asi pomyslí ty naše ,,roby,,?
Nicméně,já jsem chtěl spíš poradit,jak na finty v paneláku

Těžko radit,každý má jinou manželku,jiného domovníka a jiného souseda.Ačkoli jsem s drahou polovičkou ve spojení s modelařinou nikdy moc problém neměl,mimo výčitek,že nejdřív jsou letadla,pak dlouho nic a teprve potom možná trochu rodina na nějaký ten bordýlek zase až tak uzkoprsá nebyla,navíc jsem měl na to v bytě z jedné místnosti dílnu.těžká pohoda,něco rozvrtáš jen za sebou zavřeš dveře a kdy je opět otevřeš,je jen na tobě,časem,jak povyrostli děti a bylo potřeba je rozdělit dílna padla za obět dětskému pokojíku,nakonec se to zamotalo ještě víc,byt se rozdělil,já obývám i s letadly jednu část,manželka druhou,takže výsledek je takový,že ten bordel z modelařiny sere mě v tom mém

Počáteční každodenní pomodelářská uklidová orgie mi moc dlouho nevydržela,navíc jak se věci a modely kupili,tak se obytná místnost s modelářským stolkem pomalinku přeměnovala v modelářský sklad s možností přespání.Klasicky jako každému správnému chlapovi,kterému žena nevládne pevnou rukou se to komplet vymklo z kontroly,hranice,co je možné ještě považovat za přijatelné byla nutná posunovat až do fáze,kdy to prostě horší být nemuže a jediný zlom muže být pouze k lepšímu.Nejhorší je to s tou modelářskou bižuterií a zbytky,co by se mohly jednou hodit,krabička vedle krabičky,špejle vedle zbytku uhlíku.
Já osobně si vybral špatně,má drahá polovička si sice občas povzdechne,ale bohužel tu moji zálibu toleruje