TGY 9X certifikat CE

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od AR1 »

8O 8O

Mě je dost u zadnice že certifikát T9 je fake vyjma toho, že to ukazuje jak to tedy výrobce opravdu myslí, ale co tu začínáte mlejt o autech? Proč by někdo, kdo chce mít certifikovanou soupravu, měl mít nehomologovaný žárovky?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Nakadah »

Chtel bych videt toho, kdo ma na vsechno doma certifikat. Nak
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od JirkaA »

Nakadah píše:Chtel bych videt toho, kdo ma na vsechno doma certifikat. Nak

Doma si měj co chceš. Je nutný si uvědomit jednu podstatnou maličkost - elektromagnetický vlny jaksi nerespektují hranice bytu (a čehokoli jiného) a dokážou docela snadno zasahovat do funkce cizích zařízení v okolí.
OK2WY
volente
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od volente »

No to s těma autama byl jen příklad. Rozbijes světlo a mužeš si koupit originál Hella za 10K nebo tureckou repliku za 5K, obojí má označení homologace. Taky budete zkoumat pravost? Možná tak pokud budete obchodní zástupci firmy HELLA, že?
F 104 je můj sen
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Nakadah »

JirkaA píše:
Nakadah píše:Chtel bych videt toho, kdo ma na vsechno doma certifikat. Nak

Doma si měj co chceš. Je nutný si uvědomit jednu podstatnou maličkost - elektromagnetický vlny jaksi nerespektují hranice bytu (a čehokoli jiného) a dokážou docela snadno zasahovat do funkce cizích zařízení v okolí.

Ty moc dobre vis jak sem to myslel :wink: Nak
volente
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od volente »

Jo, Nak to myslel přesně tak: Hoď kamenem kdož jsi bez viny. Aspoň doufám, já to tak vidím.
F 104 je můj sen
zdzd

#52 Příspěvek od zdzd »

http://www.crk.cz/FILES/127_2005C.PDF

§ 120 Přestupky

(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že

d) nesplní jednu nebo více podmínek všeobecného oprávnění nebo oprávnění k využívání rádiových kmitočtů a tyto nedostatky neodstranila ve lhůtě stanovené Úřadem,

g) uvede do provozu nebo provozuje přístroj v rozporu s § 73,

(2) Za přestupek podle odstavce 1 se uloží pokuta do 100 000 Kč.

(3) Za porušení stejné povinnosti během 2 let může Úřad uložit pokutu až do výše dvojnásobku pokuty uvedené v § 118 a 120.

Naposledy upravil(a) zdzd dne pát 03.06.2011 19:36, celkem upraveno 1 x.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Ancistrus01 »

Takže s T9X teda lítat jakoby nemužu nebo jak?

Nebo už někdo napsal na ČTÚ nebo firmě FlySky jak to teda je?
dokken

#54 Příspěvek od dokken »

Docela mě udivuje, jak některým jedincům nedá T9X spát, že ve volnych chvilich (kterých jinak nemaje) šmejdí po netu. Minimálně jako studijni material v oboru psychologie dost dobrý.
Mě osobně a tuším, že 90% dalším userům je nějaký lejstro u zádele.
Ale jako námět pro šťouraly: oslovte Helmuta z Říše, jestli nějakou bumážku nemá
http://www.neuershop.jamara.com/Fernste ... mp-english
ten by si tam čajnýs krep nepustil zcela určitě.
zdekar

#55 Příspěvek od zdekar »

JirkaA píše:Jak 100hoven? Košer řešení je použít vysílací modul s platným CE.

Na něco takového jsem se ptal, než mi byl příspěvek smazán. Tak znovu:
Co nemá homologaci? Vysílač nebo modul. A když do nehomologovaného vysílače použiju třeba Assan (tedy košer řešení), tak je to OK? Protože to co vysílá vlny do okolí je Assan a ne FlySky.
Pokud použitím jiného modulu je vše OK, tak nechápu co se řeší... minimálně by mělo být přejmenován vlákno na "FlySky VF modul má falešné CE".
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
zdzd

#56 Příspěvek od zdzd »

dokken píše:Docela mě udivuje, jak některým jedincům nedá T9X spát, že ve volnych chvilich (kterých jinak nemaje) šmejdí po netu. Minimálně jako studijni material v oboru psychologie dost dobrý.
Mě osobně a tuším, že 90% dalším userům je nějaký lejstro u zádele.
Ale jako námět pro šťouraly: oslovte Helmuta z Říše, jestli nějakou bumážku nemá
http://www.neuershop.jamara.com/Fernste ... mp-english
ten by si tam čajnýs krep nepustil zcela určitě.

1. Není třeba šmejdit, stačí najít jednou a pak si pamatovat. Mimochodem platí to pro jakékoliv vysílací zařízení, netuším, proč sem montuješ nějaké spaní s T9X.

2. Jestli máš nějaké lejstro někde je celkem nezajímavé. Podstatnější je, jestli máš dost tlustou prkenici na pokutu, a hlavně jestli jsi až takový bezohledný ignorant, že je ti totál egál, že můžeš být nebezpečný pro okolí a způsobit škody kolegům.

Smradlavým autem s vykuchaným katalyzátorem a bez brzd by jsi jezdil? U čeho máš papír z technické?
Loner

#57 Příspěvek od Loner »

je videt kdo kvuli t9x nespi :)
zdzd

#58 Příspěvek od zdzd »

Čas jít spát je až tak za čtyří hodiny...

Znovu: Teď je úplně jedno, o jaký typ rádia jde.

Podstatné je jediné. Ten, kdo vědomě provozuje rádio, které nemá platné schválení je bezohledné hovado.

Sorry, ale je to tak. Ať je na tom rádiu jakýkoliv nápis.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Karas »

Koukám, že si tu admin maže příspěvky jak se mu za chce. K čemu tu jsou pravidla??????? Ptal jsem se, jaký důvod vedl admina k založení tohoto threadu a jaká byla odpověď? "Delete" Nezlobte se, ale tohle je veřejné fórum jak prase. Chápu, že admin má jakési pravomoce, ale bezdůvodně mazat příspěvky, jen proto, že mu nejdou pod "FRŇÁK".
Pokud jsem porušil nějaké pravidlo, tak mi to Admine napiš a nemaž tu příspěvky jak se ti libí.
...
Mám totiž pocit, že řešíš zbytečnost a akorát se snažíš ukázat, že TG9 by tu neměl být ani nazývána. Nevěřím, že by jsi to řešil jen kvůli lásce k ostatním modelářům a z obav nějakých postihů je raději varuješ.
Stejně tak by jsi mohl zkontrolovat Acucell,Orange přijímače atd.
...
Dřívě než to zase smažeš se zkus zamyslet, zda početné vlákna o TG9, které se zde vždy odkloní k debatě "Kdo ho má většího", mají smysl.
Není to poprvé co jsi mi tu smazal příspěvek, aniž bych věděl důvod, začíná se to tu měnit na "Sociálně politickou síť s podporou Fujtablistů"
...
Závěrem bych upozornil, že TG9 nemám a ani se mi nelíbí. :wink:
zdzd

#60 Příspěvek od zdzd »

Karas píše:Koukám, že si tu admin maže příspěvky jak se mu za chce. K čemu tu jsou pravidla??????? Ptal jsem se, jaký důvod vedl admina k založení tohoto threadu a jaká byla odpověď? "Delete" Nezlobte se, ale tohle je veřejné fórum jak prase. Chápu, že admin má jakési pravomoce, ale bezdůvodně mazat příspěvky, jen proto, že mu nejdou pod "FRŇÁK".
Pokud jsem porušil nějaké pravidlo, tak mi to Admine napiš a nemaž tu příspěvky jak se ti libí.
...
Mám totiž pocit, že řešíš zbytečnost a akorát se snažíš ukázat, že TG9 by tu neměl být ani nazývána. Nevěřím, že by jsi to řešil jen kvůli lásce k ostatním modelářům a z obav nějakých postihů je raději varuješ.
Stejně tak by jsi mohl zkontrolovat Acucell,Orange přijímače atd.
...
Dřívě než to zase smažeš se zkus zamyslet, zda početné vlákna o TG9, které se zde vždy odkloní k debatě "Kdo ho má většího", mají smysl.
Není to poprvé co jsi mi tu smazal příspěvek, aniž bych věděl důvod, začíná se to tu měnit na "Sociálně politickou síť s podporou Fujtablistů"
...
Závěrem bych upozornil, že TG9 nemám a ani se mi nelíbí. :wink:

Speciálně pro tebe: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=26940

Adminův úkol je zrušit, cokoliv se mu chce. Má k tomu svůj důvod.

A ty jsi teď překročil hned několik pravidel.

Mimochodem příspěvky se zde nemažou, jen schovávají. Lehce lze prokázat, co jsi napsal.

A hlavně: Neosočuj a nenapadej nikoho jen podle svých mylných doměnek. Není to slušné a o něčem to svědčí.

A zkontrolováno má být bez debat všechno. Když jsem totéž tvrdil o Duplexu bez papírů, byl jsem veřejný nepřítel a potírač Duplexu. Pro T9X se to opakuje. Proč existuje tolik lidí, co nejsou schopni a ochotni pochopit, že pravidla mají svůj smysl a mají být dodržována? Padni komu padni. Pak se není co divit, že je v tomto státě takový bordel. Od obyčejného modeláře až po kleptomanského prezidenta. :cry:
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“