Heli Český Těšín

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
petrct
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od petrct »

no my chodili za kocurem a honzou co tam byl včera na bahno k prasečáku. Je tam letište pro paraglaidysty a chodí tam klub modelářů. nevim jake by byly podmínky kdybychom tam občas přijely to by mohl vědět honza. Jinak je to hezky upravené lány ny všechny strany a nikoho nerušíme.
tady je mapa
http://www.mapy.cz/#x=18.356965&y=49.646295&z=14&l=3&c=h&t=o&umc=9qJwuxVVZs&uml=49%C2%B038%2734.971%22N%2C%2018%C2%B021%278.308%22E&u=m&d=coor_18.352403%2C49.643225_1
HAPINO

#47 Příspěvek od HAPINO »

Ahoj klucííí !!! Včera jsem se nemoh dostavit, protože jsem byl "na lepším", kolega měl 60, což já už mám pryč. Ale na letišti jsem mladej, jako vy ! Ve vzduchu toho moc neumím, ale lítám pro radost a užívám si to. Do Těšínského klanu se cítím patřit od doby, co jsem chytil infekci, tedy něco přes rok. A samozřejmě za to může hlavně Zdeněk, díky za to.
Tak tedy nevím, kdo byl na "lepším"
Zase někdy napíšu, ale zrovna mi volal Pavel, že je na letišti. Tak tam také zajedu. :wink:
HAPINO

#48 Příspěvek od HAPINO »

Tak jsem zpátky z letiště. Byl tam Pavel a Péťa. Počasí jak "cumel", lítalo se perfektně. Měl jsem jen Inouše, tak jsem dal 4 baterky po 9-ti minutách a stačilo.
Ještě dlužím na čem lítám:
T-REX 450 PRO, INNOVATOR MD530 s kabinkou expert, Blade 120 a Blade MCX - koaxiální mazlík a sim Phoenix RC.
Tsisters

#49 Příspěvek od Tsisters »

Ejj závidím, já jsem taky lítal, ale z vrtulí od sekačky :-( no ale pekně nízko nad zení :-). Chci se zeptat, před několika měsíci byl nezi Konskou a Těšínem heli krámek, taková dřevěná bouda na zahradě, pak vyhořela. Nevíte někdo jestli někde majitel funguje a nebo to položil po tom požáru?:-(
milaro

#50 Příspěvek od milaro »

No jistě, funguje.... to je náš kolega Zdenda - nick Zeno
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
zeno

#51 Příspěvek od zeno »

Tsisters píše:Ejj závidím, já jsem taky lítal, ale z vrtulí od sekačky :-( no ale pekně nízko nad zení :-). Chci se zeptat, před několika měsíci byl nezi Konskou a Těšínem heli krámek, taková dřevěná bouda na zahradě, pak vyhořela. Nevíte někdo jestli někde majitel funguje a nebo to položil po tom požáru?:-(
Funguju , co bys potřeboval ?
zeno

#52 Příspěvek od zeno »

milaro píše:No jistě, funguje.... to je náš kolega Zdenda - nick Zeno
Jak šroubek byl dobrý ?
milaro

#53 Příspěvek od milaro »

zeno píše:
Jak šroubek byl dobrý ?

Byl, dotáhl jsem to "na krev", ale pořád to mírně klepe ocasem nahoru a dolů.... zkoušeli jsme i lehce snižovat Pot1, ale zatím bez úspěchu.... zítra další zkouška.
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
s.69

#54 Příspěvek od s.69 »

Zítra pádím na služebku do Brna. Plánuji, že si vezmu heli do auta a na zpáteční cestě (cca. po 17té hod), zaparkuji na letišti - přidá se někdo???
Spektrum DX8 DSMX + (PhoenixRC)
Tarot 450PRO
Blade mCP X2
zeno

#55 Příspěvek od zeno »

milaro píše:
zeno píše:
Jak šroubek byl dobrý ?

Byl, dotáhl jsem to "na krev", ale pořád to mírně klepe ocasem nahoru a dolů.... zkoušeli jsme i lehce snižovat Pot1, ale zatím bez úspěchu.... zítra další zkouška.
Pot1 ne , mam zato že pot2 proti směru hod.ruč.
zeno

#56 Příspěvek od zeno »

s.69 píše:Zítra pádím na služebku do Brna. Plánuji, že si vezmu heli do auta a na zpáteční cestě (cca. po 17té hod), zaparkuji na letišti - přidá se někdo???
Jojo já zítra přijdu. :D
milaro

#57 Příspěvek od milaro »

zeno píše:
milaro píše:
zeno píše:
Jak šroubek byl dobrý ?

Zítra to ručitě vyzkouším...
zeno

#58 Příspěvek od zeno »

milaro píše:
zeno píše:
milaro píše:
zeno píše:
Jak šroubek byl dobrý ?

Zítra to ručitě vyzkouším...
Zítra budu na letišti mužem kouknout .
Tsisters

#59 Příspěvek od Tsisters »

Klucí chci se zeptat, jak to vlastně u Vás na letišti funguje? Lítá kdo přijde a nebo je třeba nějaká registace? Bo tady v Třinci je taky pěkný plácek, ale jen pro členy a ti platí roční příspěvek a ještě chodí na brigágy, ale jsou to letadlaři, teda aspoň zatím :-)
zeno

#60 Příspěvek od zeno »

Phoenix - Heli ( CT ) heslo 1234 jsem tam
Odpovědět

Zpět na „Kluby“