Hlasování pro manželku

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ladavalek

#46 Příspěvek od ladavalek »

mam graficky studio a 7 pekny
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Jetson »

Já hlasoval pro 7 s čistým svědomím. 5 mne zaujala, ale jsem přesvědčený o tom, že už jsem to někdy na knize viděl.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od RiMr »

petas píše:Nemám rád tohle škemrání o hlasy ať je odůvodněné sebelíp. Je to nečestná cesta.... hlas pro 5 8)

"Kluci, kdyby se vám líbil manželčin návrh na obálku knihy, tak jí to tam zahlasujte."

Co je na tom škemravého? Co je na tom nečestného?
A kdo ví kolik hlasů ve výsledku získají i ty další návrhy, kterým přispěli ti místní diskutující, kterým se buď manželčin návrh nelíbil, nebo mě z různých důvodů nesnášejí (a že jich není málo podle občasných anonymních mailů hlavně s tematikou "podpora čínských braků").

To ti nepřipadá "nečestné", že ostatní návrhy z takovýchto důvodů třeba taky získaly hlasy, ty moralisto?
A co ta pětka které dals hlas. Dozvěděl ses o té soutěži jen díky této diskuzi a hlasovals.
Není to nečestné?
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Jameson »

+1 hlas za "modelář-manželka-pohoda" :-D
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Fenius »

Jetson píše:Já hlasoval pro 7 s čistým svědomím. 5 mne zaujala, ale jsem přesvědčený o tom, že už jsem to někdy na knize viděl.

presne tak, príde mi tot aké klise
kovaco

manželka

#51 Příspěvek od kovaco »

Spokojená manželka, náš cíl další pětiletky. :lol:
OK53
Dita

Pozor manželka to sleduje

#52 Příspěvek od Dita »

Kluci díky za poctivé hlasy. Jste miláčci (někteří, ti rozumní). Tahle ženská nemá krátkou paměť a zprovozní vám diskusi na ok-rimr.com.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor manželka to sleduje

#53 Příspěvek od RiMr »

Dita píše:Kluci díky za poctivé hlasy. Jste miláčci (někteří, ti rozumní). Tahle ženská nemá krátkou paměť a zprovozní vám diskusi na ok-rimr.com.

A SAKRA!!!!

INCOMING!!!!!

#54 Příspěvek od petas »

RiMr píše:
petas píše:Nemám rád tohle škemrání o hlasy ať je odůvodněné sebelíp. Je to nečestná cesta.... hlas pro 5 8)

"Kluci, kdyby se vám líbil manželčin návrh na obálku knihy, tak jí to tam zahlasujte."

A kdo ví kolik hlasů ve výsledku získají i ty další návrhy, kterým přispěli ti místní diskutující, kterým se buď manželčin návrh nelíbil, nebo mě z různých důvodů nesnášejí (a že jich není málo podle občasných anonymních mailů hlavně s tematikou "podpora čínských braků").

To ti nepřipadá "nečestné", že ostatní návrhy z takovýchto důvodů třeba taky získaly hlasy, ty moralisto?
A co ta pětka které dals hlas. Dozvěděl ses o té soutěži jen díky této diskuzi a hlasovals.
Není to nečestné?

Je logické, že spousta lidí ti tady dá hlas jen proto, že tě zná nebo tě chce podpořit... a tím je prostě výsledek zkreslený. Viz jeden příspěvek, u kterého dotyčný vyloženě píše, že se mu návrh nelíbí, ale přesto pro něj hlasuje... v tom je to nečestné. Celkově tahle internetová hlasování nejsou o tom, kdo umí či neumí danou věc v rámci které se hlasuje, ale je to o tom, kolik si umí získat hlasů... sorry, ale je to tak. :?
sramy
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od sramy »

Taky jsem přispěl :wink:
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od TomasTR »

Taky se přidávám... :D :D :D
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
Dita

#57 Příspěvek od Dita »

petas píše:
RiMr píše:

Není to nečestné?

Je logické, že spousta lidí ti tady dá hlas jen proto, že tě zná nebo tě chce podpořit... a tím je prostě výsledek zkreslený. Viz jeden příspěvek, u kterého dotyčný vyloženě píše, že se mu návrh nelíbí, ale přesto pro něj hlasuje... v tom je to nečestné. Celkově tahle internetová hlasování nejsou o tom, kdo umí či neumí danou věc v rámci které se hlasuje, ale je to o tom, kolik si umí získat hlasů... sorry, ale je to tak. :?

No a co! Ty jsi ale mluvka! Kde můžu hlasovat pro tvoje soutěžní příspěvky? ...to bude dobrý, nic si z toho nedělej, my tě chápeme. A teď už mlč.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od RiMr »

A jak chceš v době facebooku zamezit tomu, aby se lidé v rámci komunitních fór vzájemně podporovali?

Nehledě na to, že rozhodnutí stejně bude výsledkem průniku této ankety a názoru vydavatele (poroty)...

#59 Příspěvek od petas »

O mých soutěžních příspěvcích nikde hlasovat nelze, protože se zásadně zúčastňuji soutěží, kde rozhoduje ODBORNÁ porota a ne kdejakej lojza z fejsbůku. A nevim proč se tak čílíte? Však jsem nikde nenapsal, že ten návrh č. 7 není pěknej. (ikdyž podle mě není:)) Pouze píšu, že výsledek není, nebude a ani nemůže bejt objektivní... to ten systém hlasování nikdy neumožní, však to tady dokazujete...
Tož se tu navzájem podporujte a mějte se krááásně :lol: Já končím, abych se vás nedotknul :wink:
psena
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od psena »

Ja jsem hlasoval 7 pro RiMrs wife a potom jsem aby to bylo objektivni dal jeste dalsi dva hlasy pro navrhy , ktere se me taky libily.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“