Já mu to říkal - při prvním vzletu neudělal hned TicToc a ještě ho má malýho - ztracená existence to je ten Nak....zdendys píše:Naku pozor, mám pocit, že je řeč o Tobě.
Nedej se, bo ty křižácké výpravy jaksi neberou konce.
Asi nemáš talent, že neumíš hnedkaj brutal 3D...
Poradte prosim nezkusenemu s vrtulnikem.
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Já mu to říkal - při prvním vzletu neudělal hned TicToc a ještě ho má malýho - ztracená existence to je ten Nak....zdendys píše:Naku pozor, mám pocit, že je řeč o Tobě.
Nedej se, bo ty křižácké výpravy jaksi neberou konce.
Asi nemáš talent, že neumíš hnedkaj brutal 3D...![]()
![]()
![]()
arda1BOT
Dovolil si HK, něco strašného, dovolil si kříž, fuj, jen trapně visí, děs, a dokonce si dovolil slušně a věcně napsat svoje dojmy a postřehy, tak to už opravdu přehnal...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poradte prosim nezkusenemu s vrtulnikem.
pinhead píše:Prosííím poraďte s vrtulníkem Honey Bee CP3 2,4GHz.
Tak bych se chtěl zeptat jestli sním má někdo zkušeností a hlavně jestli jde vysílačka od vrtulníku připojit k simulátoru Phoenix ( http://www.modelarina.cz/rc-letecky-sim ... p-478.html ).
Předem moc děkuji všem za odpovědi.
Tak toto byl dotaz, vznesený na počátku.
Jednoduchý a stručný.
Howking píše:Na blbou otázku blbé odpovědi.
Nevím, co je na této otázce blbého, ale budiž.
Na první část stačilo odpovědět, ano mám zkušenost, takovou a onakou.
Na druhou, vysílačka jde-nejde připojit.
Všichni ostatní si měli raději jít proletět své Rexy, Loga, Protosy.
Howking píše:Rada pro začátečníka - najdi si v okolí svůj klub - domluv se s někým kdo už lítá slušně a osobně s ním vše řeš a nech si poradit - tady h.... poznáš kdo má co za sebou a jak lítá (většinou schopnosti pilotáže svědčí i o odbornosti technické - má už něco za sebou) Na forech se pak ptej jen na řešení technických problémů se kterými si nevíš rady a kdy už jde posoudit relevantnost odpovědi.
Svatá pravda ...
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
NAKovi fandim ..... je to nezkutečnej borec co dokáže po deseti odvisenejch baterkách psát to, co ostatní si dovolí napsat třeba až po celé sezoně ...... fááákt klobouk dolu
a soudnost mu taky vůůůbec nechybí že?
A pak tu máme dva pány baviče - zdendys a arda1 .
Taky evidentně mají s vrtulníkama hodně společného a hodně o tom vědí - někdy mám pocit že možná i něco víc než chudák NAK.
A oba sou chytrý jak rádio v pravý poledne.
pánové je to hnus ......
A pak tu máme dva pány baviče - zdendys a arda1 .
Taky evidentně mají s vrtulníkama hodně společného a hodně o tom vědí - někdy mám pocit že možná i něco víc než chudák NAK.
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Nakadah píše:Znami me porad presvedcovali, ze vrtulnikari jsou mezi modelari divna sorta - ti co si vubec nejvic honi ego a delaji machry. Nechtel sem tomu verit, protoze skatulkovani je spatne, ale bohuzel tomu verit zacinam![]()
Že by ti známí měli nakonec pravdu?
Nějak mi furt chybí jednoducé odpovědi na jednoduché "dvě" otázky.
Zatím jen invektivy od mistrů. Třeba se spolu z "pinheadem" dočkáme.
Co si asi ten chudák začátečník pomyslí.
Je to fakt hnus velebnosti
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Beep píše:zato vašich 8 odpovědí mu fakt pomohlo, ještě že ste šli náhodou kolem, máme to ale kliku.
No kliku má hlavně tazatel, protože se od mistrů dozvěděl vše, co nepotřeboval.
A pokud umíš číst, tak bys třeba mohl i pochopit, vím je to těžké, že jsem mu neodpovídal (neboť z Honey Bee CP3 2,4GHz zkušenost nemám,
a jestli jde vysílačka od vrtulníku připojit k simulátoru Phoenix taky nevím),
ale komentoval do nebe volající neschopnost, největších heli odborníků, odpovědět na dvě jasně položené otázky, a schopnost zahltit ho informacemi,
ve kterých, aby se čert vyznal ...
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Beep píše:tak jinak, ještě že tě tu máme a že pro nás občas něco okomentuješ, vždyt co by byla rcmania bez moudrých komentářů, sme za to moc rádi, a opravdu ti moc a moc děkujeme
Není za co, dělám to rád, nemysli, vymyslet moudrý komentář, to není jen tak.
Položím dotaz. Mám problém, prosím poraďte mi....
Na 1000% přijde odpověď, no jo, nediv se, co sis to koupil za shit, musíš si koupit Rexe, že na něj nemáš? No a co.
Jednoduché odpovědi na jednoduchou otázku, se nikdy nikdo nedočká, jen hádek mistrů.
Adrenalin stoupá, pak se nediv, výsledek je moudrý komentář...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
zdendys píše:Beep píše:zato vašich 8 odpovědí mu fakt pomohlo, ještě že ste šli náhodou kolem, máme to ale kliku.
No kliku má hlavně tazatel, protože se od mistrů dozvěděl vše, co nepotřeboval.
A pokud umíš číst, tak bys třeba mohl i pochopit, vím je to těžké, že jsem mu neodpovídal (neboť z Honey Bee CP3 2,4GHz zkušenost nemám,
a jestli jde vysílačka od vrtulníku připojit k simulátoru Phoenix taky nevím),
ale komentoval do nebe volající neschopnost, největších heli odborníků, odpovědět na dvě jasně položené otázky, a schopnost zahltit ho informacemi,
ve kterých, aby se čert vyznal ...
Sorry, ale tvůj výrok "do nebe volající neschopnost, největších heli odborníků, odpovědět na dvě jasně položené otázky" mě fakt dostal do kolen svou hloupostí. Ukaž mi prosím "největší heli odborníky" aktivně provozující čínskou hračku včetně připojení TXu k simu, aby mohli zasvěceně a z vlastní zkušenosti poradit...
OK2WY
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
JirkaA píše:Sorry, ale tvůj výrok "do nebe volající neschopnost, největších heli odborníků, odpovědět na dvě jasně položené otázky" mě fakt dostal do kolen svou hloupostí. Ukaž mi prosím "největší heli odborníky" aktivně provozující čínskou hračku včetně připojení TXu k simu, aby mohli zasvěceně a z vlastní zkušenosti poradit...
Omlouvám se, asi jsem to nenapsal úplně jasně a polopaticky.
Samozřejmě že ten, kdo lítá Logo, nemá nejspíš zkušenost z Honey Bee, a proto má psát buď k věci, a ne psát to, na co se ho nikdo neptal.
Navíc rady mnohdy nevyznívají jako rady, ale spíše vnucování ...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
zdendys píše:Omlouvám se, asi jsem to nenapsal úplně jasně a polopaticky.
Samozřejmě že ten, kdo lítá Logo, nemá nejspíš zkušenost z Honey Bee, a proto má psát buď k věci, a ne psát to, na co se ho nikdo neptal.
Navíc rady mnohdy nevyznívají jako rady, ale spíše vnucování ...
Nikdo tady nikomu nenutil žádný Logo. Spíš se tady docela dost lidí snažilo předat osobní zkušeností podložený názor. Je to veřejné fórum, tak se tu veřejně diskutuje. Pokud je to k věci (což bylo) a v rámci pravidel (což bylo taky), může se ti to nelíbit, ale to je asi tak všechno.
OK2WY
zdendys píše:Navíc rady mnohdy nevyznívají jako rady, ale spíše vnucování ...
No, kdyby jsi aspoň trochu tušil o co jde, bylo by ti jasné, že rada typu: Toto nepoletí, případně nestojí za to, je opravdu moc dobrá rada a žádné vnucování.
A jinak jsi tu přednesl několik svých rad, které jsou úplně mimo mísu a všem jsi tím velmi pomohl...