Co vám přinese Ježíšek?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od BOBIKA »

ahoj kluci já dostal od manželky mustanga od šad model,zítra začnu stavět,doufám že to bude ok. :lol:
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Curtiss »

Já si na tzv. užitečné věci nestěžuji, věčně mám nedostatek ponožek (nevím proč, ale po vyprání mi vždycky jedna z páru chybí :lol: ) tak jsem rád, že jsem dostal 12 párů ponožek + pár dalších drobností. Z modelařiny nic, beztak si to pořizuji průběžně během celého roku. Jsem spokojený, neboť ten nejhlavnější dárek jsem "dostal" už v říjnu:
http://curtiss.rajce.idnes.cz/GL_1500/
tak jsem jen dělal překvapenýho 8)
rodzr

#48 Příspěvek od rodzr »

2 Curtiss
To jsem zvědavej, jak tím " říjnovým dárečkem " budeš vozit ty svý krasavce na letiště...
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Curtiss »

rodzr píše:2 Curtiss
To jsem zvědavej, jak tím " říjnovým dárečkem " budeš vozit ty svý krasavce na letiště...

No blbě, to se bude muset skloubit jinak :lol:
SuperMUF

#50 Příspěvek od SuperMUF »

Ahoj,

já dostal Pelikánovský vrtulníček EasyCopter Colibri Pro 4.5 v kufříku, Elan RCEx od Reicharda a T-45 EPP dmychadlovou stíhačku z HC ...

a do Elana i závodní motor AXi 2208-20 a serva X-31

no nebojte, moje přítelkyně není tak velkorysá ... to byl Ježíšek ( kterému jsem to poradil i zaplatil já ) ... ale ten motor, ten mi koupil kolega z práce za celoroční spolupráci ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
wolf
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od wolf »

Curtiss píše:Jsem spokojený, neboť ten nejhlavnější dárek jsem "dostal" už v říjnu:
http://curtiss.rajce.idnes.cz/GL_1500/
tak jsem jen dělal překvapenýho 8)

Kurňa takovýho Jéžíška bych taky potřeboval. Toho Golďase ti upřímně závidím, je to motorka mých snů, akorát trochu mimo mé finanční možnosti. :cry: Já zatím musím vystačit s tímto: http://wolf3.rajce.idnes.cz/Burak/#Burk.jpg Přijde mi , že ty 15 stovky jsou hezčí, než ty nové 18 ky.
Jestli ten stav km odpovídá skutečnosti, tak máš před sebou hromady bezproblémových cestovních zážitků. Tak ať slouží!
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Curtiss »

Jj, taky se mi patnáctka líbí víc, než ta nová osmnáctka, proto jsem do ní taky šel :wink: Jen jsem udělal trochu větší skok, ze skůtra Yamaha Majesty 125 na Golďase 8) Ten stav km by měl souhlasit, sice nemám servisku, ale mám doloženu komplet historii. Navíc je kupovaná jako nová v ČR, žádný překup z venčí, tak doufám, že si opravdu užiju bezproblémovou porci km :wink:
Maico2288

#53 Příspěvek od Maico2288 »

Ja som dostal toto http://www.rcshop.eu/sea-bee-65ccm-1414 ... -5114.html

Ku tomu 8.5 ASP

A starter na vrtulniki aj na lietadla staci vymenit nadstavec.

:D
were
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od were »

Ja jsem si pral ponozky a velikou sisku uherskeho salamu a oboje jsem dostal a jsem naprosto spokojeny :D A navic k tomu jeste krasnou knihu. Jako maly jsem u ponozek radost jen predstiral, ted je to pro me paradni darek - a hlavne mam tim padem kupu stejnych ponozek, takze nebudu muset porad hledat druhou do paru

Z modelariny jsem si nepral nic, na podzim jsem koupil Mustanga od Phoenix model a do nej patnactku ctyrtakt, takze modelarske radosti mam pres celou zimu az az :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“