Modelářská pilotní licence

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bitovod

#46 Příspěvek od bitovod »

Azy píše:svoláváme další demonstraci do Prahy na té poslední před týdnem nás řvalo cca 40 tisíc a evidentně je to málo

No dokud nás (tj. těch, co do systému ty prachy strkaj) bude víc než vás, co je z něj vysávaj, tak to ještě chvíli vydrží. Až se poměr otočí, posereme se všichni, my chcípneme hlady, protože už vás neuživíme a vy ještě furt budete řvát.

Ale to sem už asi nepatří ani do toho smetiště, jen mě to nadzvedlo tak, že vidím rudě.
Naposledy upravil(a) bitovod dne stř 29.09.2010 23:12, celkem upraveno 1 x.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Azy
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Azy »

Nakadah píše:40.000 darmozroutu rvalo v praze a stat se nezhroutil v kolapsu :D pardon musel sem si dlubnout. Nak

tudle větu řekni hasičům až ti budou pomáhat po tom co ti voda vyplaví barák ...... taky jsem si musel rejpnout
MK Katoda Sokolov :-)
bitovod

#48 Příspěvek od bitovod »

Azy píše:
Nakadah píše:40.000 darmozroutu rvalo v praze a stat se nezhroutil v kolapsu :D pardon musel sem si dlubnout. Nak

tudle větu řekni hasičům až ti budou pomáhat po tom co ti voda vyplaví barák ...... taky jsem si musel rejpnout

Pokud někde stojej a řvou, tak pomáhaj jenom sobě. Akorát že za moje peníze.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
mnov

#49 Příspěvek od mnov »

Uvidíš, až Ti bude místo nezávislého úředníka o pilotním průkazu na modely rozhodovat soukromý subjekt. :)
Azy
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Azy »

bitovod píše:
Azy píše:svoláváme další demonstraci do Prahy na té poslední před týdnem nás řvalo cca 40 tisíc a evidentně je to málo

No dokud nás (tj. těch, co do systému ty prachy strkaj) bude víc než vás, co je z něj vysávaj, tak to ještě chvíli vydrží. Až se poměr otočí, posereme se všichni, my chcípneme hlady, protože už vás neuživíme a vy ještě furt budete řvát.

Ale to sem už asi nepatří ani do toho smetiště, jen mě to nadzvedlo tak, že vidím rudě.

todle zase zvedlo mě z míče protože na něm sedim u počítače jak todle můžeš vůbec vypotiti z klávesnice víš o čem byla vůbec ta demostrace ?????
Azy
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Azy »

bitovod píše:
Azy píše:

Pokud někde stojej a řvou, tak pomáhaj jenom sobě. Akorát že za moje peníze.

musim připoneout že všech 40 000 tam bylo ze svojeho volna někteří i z neplaceného
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Milan Nes »

a neni jednoduzsi to dat prodejcum jak povinnost ?
ja ti nevim, prijde mi to silena uchylarna

zase jen dalsi organizace co z tebe bude tahat penize a zabijes modelarinu

jako si to vubec nedokazu predstavit timhle zabijes minimalne 50 %
vsech potencionalnich novejch modelaru

na to ze vedes krouzek te naprosto nechapu ....
a dal bys to i na lode a auta RC ?

jo chapu tvuj zamer ale tohle neni cesta, stejne 90%
prodejcu by to nezkoumalo a nikdo by to neuhlidal ...
takze k nicemu ...

pak bych to dal i na airsoft zbrane ... vzduchovky .... noze ... vidlicky ...
paratko je taky zabijak :)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
pilot škaloud
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od pilot škaloud »

Azy píše:jde jen o princip takže asi takhle a už jsem to tu psal dneska je situace taková a tojsem byl sám svědkem : "mám prachy tak co budu dělat že bych si koupil letadýlko na vysílačko jo to je dobrý...... zajdu do prodejny a něco koupim pokud možno aby to vypadalo jako cesna nebo spiťák nebo tak...... prodejce mi to bez porblémů prodá tak jdu lítat manuál ??? naco ???? nabiju a jdu na to ne" ................. no sami víte jak to dopadne v nejlepším ten model skončí v zemi a tom horším případě v autě,člověku atd atd a nemluvim ani o tom zda si takovýhle člověk umí zjistit kanál protože už jsem zažil na letišti že mi rádoby modelář s cesnou od pelikána odpověděl 35 hmz, prostě jde jen o nějakou to modelářskou evoluci aby každý modelář věděl jak funguje proč to tak funguje atd atd

Ale tohle je problém snad ve všech činnostech lidí , který naj prachy a v hlavě nasráno, s tím nic nenadělá ani sto pilotních prúkazú, licencí a já nevím ještě čeho , po čem vlastně Vy samotní modeláři tady voláte(zaplať pánbůh, ne všichni). Vidíš to jen z pohledu toho že stavíš modely. Jseš normální , a nechceš nikoho poškodit, ani zabít, a k tomu toho moc nepotřebuješ, jen zdravý rozum a ohleduplnost k okolí.
Naposledy upravil(a) pilot škaloud dne stř 29.09.2010 23:22, celkem upraveno 1 x.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od AR1 »

bitovod píše:

Ty vidíš rudě asi celej svět, ne.

Pracuju v soukromý firmě. (mimo 4 let v Aeru ani jinou neznám). Každý týden podávám report o výsledcích, každý měsíc je shrnutí výsledků. Každý měsíc mám jiný plat, protože jsem placen podle výsledků předcházejícího měsíce. Letní dovolená, vánoce? Připrav se ale na další měsíc.O kapitalismu si můžu docela dlouho povídat ale takovouhle pí.ovinu jsem tedy už dlouho nečetl. Protože až nebudou ti, co to podle tebe vysávaj - policajti, hasiči, tak hlady nechcípneš, protože ti někdo dřív beztrestně zakroutí krkem.

Takový veselý téma to bylo.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od AR1 »

Azy píše:
bitovod píše:

todle zase zvedlo mě z míče protože na něm sedim u počítače jak todle můžeš vůbec vypotiti z klávesnice víš o čem byla vůbec ta demostrace ?????

Já bych toho v...a ani snad neřešil, to prostě snad není možný.
Azy
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Azy »

nehci zabíjet modelařinu ale chtělo by to zavést nějakej systém jinak to brzo blbě skončí
Azy
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Azy »

AR1 píše:
bitovod píše:

Ty vidíš rudě asi celej svět, ne.

Pracuju v soukromý firmě. (mimo 4 let v Aeru ani jinou neznám). Každý týden podávám report o výsledcích, každý měsíc je shrnutí výsledků. Každý měsíc mám jiný plat, protože jsem placen podle výsledků předcházejícího měsíce. Letní dovolená, vánoce? Připrav se ale na další měsíc.O kapitalismu si můžu docela dlouho povídat ale takovouhle pí.ovinu jsem tedy už dlouho nečetl. Protože až nebudou ti, co to podle tebe vysávaj - policajti, hasiči, tak hlady nechcípneš, protože ti někdo dřív beztrestně zakroutí krkem.

Takový veselý téma to bylo.

to bylo
bitovod

#58 Příspěvek od bitovod »

Azy píše:
bitovod píše:

Především o tom, že vám chce někdo šáhnout na prachy. A to především proto, že nám už na ně šáhli a už vám nemáme z čeho dávat.

Koncept čehokoli státního je -mírně řečeno- velice nezdravej. Předpokládám, že jsi hasič. Vůbec nechápu, proč neřvete, že nechcete bejt placený státem, ale jako soukromej subjekt, placenej -dejme tomu- nasmlouvanejma pojišťovnama z toho, co jim zachrání. Že to někdo musí dělat? A proboha proč? Když se pojistím, pojišťovna se postará o to, abyste vy měli co jíst, v čem přijet a čím uhasit. Když se nepojistím, postará se o mně maximálně tak Armáda spásy.

Jsem OSVČ. Dělám na sebe, za sebe, bez nároku na dovolenou, na nemocenskou, stát je mi dobrej jen k tomu, abych mu pod pohrůžkou vydírání odevzával víc než půlku toho, co vydělám, jako výpalný. A pak na mě ještě někdo bude řvát, že mu dávám málo...
Azy
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Azy »

hasič nejsem pracuji ve státní složce která není moc zmiňována a to vězení,jsem příslušník vězeńské stráže, ví to tady skoro každý který patří k RC Manii tak co, a proč jsme řvaly???? protože kdykoliv se něco děje první komu šahají na prachy - nám asi tak za svoje léta služby, a že jich zatim moc není, už mi stát plat snížil cca o 5O% a te´d dalších 10% to je trochu moc nemyslíš
KarelSkala

Re: Modeláøská pilotní licence

#60 Příspěvek od KarelSkala »

Jenda_84 píše:Naše hobby má bohužel tu nevýhodu, že létáme, jezdíme, nebo plujeme s potenciálně nebezpečnými věcmi, i když jsou třeba "jen" z EPP. Dokázali byste si představit, že byste jako začátečník museli projít teoretickou a praktickou přípravou, na jejímž konci byste složili zkoušky a získali oprávnění k provozu modelu?

Pouze v případě, že budou z důvodu bezpečnosti zavedeny povinné a placené certifikace k používání veškerého kuchyňského náčiní i spotřebičů, které jsou podobně nebo i více nebezpečné než modely. Například kuchyňské nože, plynové trouby atd. Ten kdo certifikaci mít nebude nebude smět nikdy a nikde manipulovat s žádným potenciálně nebezpečným kuchyňským náčiním ani spotřebičem pod hrozbou doživotního žaláře. Pro kontrolu si každý bude muset na vlastní náklady do kuchyně povinně namontovat kameru, která bude neustále monitorovat jeho kuchyň a záběry budou důsledně vyhodnocovány PČR :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“