Azy píše:bitovod píše:Azy píše:svoláváme další demonstraci do Prahy na té poslední před týdnem nás řvalo cca 40 tisíc a evidentně je to málo
No dokud nás (tj. těch, co do systému ty prachy strkaj) bude víc než vás, co je z něj vysávaj, tak to ještě chvíli vydrží. Až se poměr otočí, posereme se všichni, my chcípneme hlady, protože už vás neuživíme a vy ještě furt budete řvát.
Ale to sem už asi nepatří ani do toho smetiště, jen mě to nadzvedlo tak, že vidím rudě.
todle zase zvedlo mě z míče protože na něm sedim u počítače jak todle můžeš vůbec vypotiti z klávesnice víš o čem byla vůbec ta demostrace ?????
Především o tom, že vám chce někdo šáhnout na prachy. A to především proto, že nám už na ně šáhli a už vám nemáme z čeho dávat.
Koncept čehokoli státního je -mírně řečeno- velice nezdravej. Předpokládám, že jsi hasič. Vůbec nechápu, proč neřvete, že nechcete bejt placený státem, ale jako soukromej subjekt, placenej -dejme tomu- nasmlouvanejma pojišťovnama z toho, co jim zachrání. Že to někdo musí dělat? A proboha proč? Když se pojistím, pojišťovna se postará o to, abyste vy měli co jíst, v čem přijet a čím uhasit. Když se nepojistím, postará se o mně maximálně tak Armáda spásy.
Jsem OSVČ. Dělám na sebe, za sebe, bez nároku na dovolenou, na nemocenskou, stát je mi dobrej jen k tomu, abych mu pod pohrůžkou vydírání odevzával víc než půlku toho, co vydělám, jako výpalný. A pak na mě ještě někdo bude řvát, že mu dávám málo...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...