TomasTR píše:To víš že jo, maj tě v evidenci a jak na tebe přijde řada, tak tě maj. Tak to radši nepřeháněj.
Colna sprava urcite smejdi den, noc http://img683.imageshack.us/i/dxvidmpeg4codec.mp4/
TomasTR píše:To víš že jo, maj tě v evidenci a jak na tebe přijde řada, tak tě maj. Tak to radši nepřeháněj.
AR1 píše:gamer007 píše:K čemu vám to je že víte kolik tam kdo utratil? Já bych dal na Ardu a moc to tu netroubil. Je fakt že situace s celnicí se zhoršuje. Třeba já si toho můžu dovolit víc právě díky HC...
Jo, velký bratr tě sleduje.
Co se jako s celnicí zhoršuje - jakej fakt? Podmínky dovozu jsou pořád stejný, dodržuj limity a je to jen zaslání emailu navíc - na celnici s doložením ceny. A modelařina zas taková lobby není, aby se měnily předpisy pro dovoz. Takže NIC se neděje.
gamer007 píše:Ale proč najednou chtěj potvrdit ceny? Mám tam 52 objednávek za nějakých cca. 5k usd a až do ted jsem jim nic prokazovat nemusel. Najenou posledních pět objednávek jim to prokazovat musím. Navíc se tím doba dodání zdržuje, tak asi tak...