Džamal píše:Tak jinak - pánové za kolik mi postavíte vrtulník - lepší než Volitation ? Samozřejmě za stejnou cenu nebo nižší . Nikdo co ? - Keců jak vopice chcanek a hov.... na hov... . Ze všeho nejdřív se třeba podívejte kolik stojí normální "standartní vysílač" např Optic 6 a pak tu kydejte o kvalitách nebo nekvalitách vrtulníku který stojí pár stovek - se vším co potřebujete k letu. Co od toho čekáte ? Že to bude lítat jako REX a vydrží vám až do smrti ? Asi jste upadli na hlavičku ne ? Jste politováníhodné oběti vlastního krkounství a blbosti , kteří nepochopili že sračka za pár set bude fungovat jen pár dní obvzláště když s ní otloukáte zem a vrtáte se v tom vyzbrojení úplnou neznalostí elektroniky . Slovo údržba nebo oprava je pro většinu z vás neznámé slovo - zato ve vysírání u obchodníků s reklamací jste mistři . Být modelářem znamená trochu víc než jen vysírat u pultu nebo tunit hračku jinými bateriemi nebo vrtulemi - netuše nic o těžišti a závislosti proudu na velikosti vrtule. Uvědomte si konečně že jste si koupili hračku která vás má jen krátce seznámit s nejzákladnějšími principy letu a tím její úkol končí. Pokud vás to nadchlo kupte si normální stroj (nad 10 000,-) a začněte se učit. Pokud vám to nic neřeklo dejte se na pěstování rajčat - to bude užitečnější.
.
Ty seš ale namyšlený hovado! Co ti dává právo si myslet, že jsi chytřejší, než všichni tady? Mně Volitation nelétal, aniž bych na něm něco upravoval a nikdy jsem s ním ani nehavaroval! Také proto se nemohli vymluvit z reklamace. Létám i se 4ch, takže tohle je hračka, to beru. Ale nevím, jestli to, že vrtulník nelétá, je drobnost, která se dá přehlédnout vzhledem k ceně. Mimochodem já ho koupil v dubnu za 2.350,- a stále se prodává tak za cca 1700,- Jistě, na netu bude levnější, ale problém s reklamací. Ale ty budeš nejspíš neobjektivní, vytočený prodejce, který neví, jak lidem vysvětlit, co jim to nakecal, aby to koupili. Takže proč s tebou vůbec ztrácet čas….