coro píše:A potom ide o to aby sa s tými lacnými príjmačmi dalo s tou "izoláciou" normálne lietať - lebo aj v tej izolácii je kus roboty
To každopádně, souhlasím a to tak že zcela Ona se jich už tisícovka (?) prodala, tak to bude dostatek betatesterů co to očíhnou Já už jsem betatestoval Turnigy9x, teď je na řadě zas někdo jiný
RiMr píše:To každopádně, souhlasím a to tak že zcela Ona se jich už tisícovka (?) prodala, tak to bude dostatek betatesterů co to očíhnou
no pozor, myslím že na HC udělali změnu ve statusu BackOrder ... na objednávce kde mám backordery se dneska všechno tváří jako -10ks a ač mám na položkách emailovou notifikaci naskladnění tak se nikde nic neobjevilo - ( proto asi ten dojem že se sklad včera tvářil jako že -1014ks a dneska -10ks ) ... prostě co je BK a je to více než -10ks tak se ukáže -10ks a basta ... toť můj názor, ověřený na 4 různých položkách ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Jenom taková drobnost - nezarazilo vás že uvádějí že ten přijímač je kompatibilní s DSM i DSM2 vysílači? Nové DSM2 přijímače totiž nejsou ovládat starými DSM vysílači. To pravděpodobně znamená, že ten přijímač ve skutečnosti není kopie "nové verze" DSM2 přijímačů typu AR6100 ale spíš starého DSM přijímače AR6000.
Takže mimo jiné menší dosah a myslím že i pomalejší komunikace vysílač-přijímač než mají nové DSM2 přijímače...
Nějak ten WISHLIST nemůžu najít.Nemám registraci.Nezobrazuje se tato položka pouze registrovaným?Nevyčetl jste tam někdo kdy budou tyto přijímače v plusu?Mojí angličtinu bych popsal jako ani ne základní proto se ptám.Dík.
Sranda.
Som len zaciatocnik a penazi nemam na rozhadzovanie. Na ceste je T-Rex 450 Pro a T-Rex 600 ESP. Transmitter mam DX6i od Spektrumu.
Uz mam jeden receiver kupeny a este jeden budem pre 600vku dokupovat.
Ta cena tu uvadaneho receivera je super.
Ale ani vo sne by ma to do mojej heli nenapadlo dat.
DX6i 2.4GHz (mode 2) Phoenix simulator Align T-Rex 450 Pro Align T-Rex 600EFL Pro
dagx píše:Nějak ten WISHLIST nemůžu najít.Nemám registraci.Nezobrazuje se tato položka pouze registrovaným?Nevyčetl jste tam někdo kdy budou tyto přijímače v plusu?Mojí angličtinu bych popsal jako ani ne základní proto se ptám.Dík.
Hele, logicky, nejsi registrovaný=nemáš profil=nemůžeš si nic přát (wishlist="seznam přání")
EDIT: a k dodání tam píšou něco ve smyslu "nemáme potuchy kdy to bude, podívejte se později", což je oproti nedávnému "v půlce června, na začátku července" podstatný rozdíl...
Naposledy upravil(a) RiMr dne pon 31.05.2010 11:53, celkem upraveno 1 x.
janac.marek píše:Sranda. Som len zaciatocnik a penazi nemam na rozhadzovanie. Na ceste je T-Rex 450 Pro a T-Rex 600 ESP. Transmitter mam DX6i od Spektrumu. Uz mam jeden receiver kupeny a este jeden budem pre 600vku dokupovat. Ta cena tu uvadaneho receivera je super. Ale ani vo sne by ma to do mojej heli nenapadlo dat.
Do většího vrtulníku bych tenhle přijímač z HC rozhodně nedával, zvlášť pokud to je opravdu jen starý DSM a ne DSM2... Ono si to vzájemně s DX6i rozumnět bude, ale nebudeš tam mít stejnou jistotu jako u pravého Spektrum přijímače. A že vrtulníky jsou na takové věci dost citlivé.