Keychain kamera už na HC

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JENDA01

#46 Příspěvek od JENDA01 »

Já jsem koupil na -HC- a taky blbne (nebo já :D ) Dle návodu cituji: stisknout dlouze ON-OF rozsvítí se žlutá ,stisknout dlouze druhé tlačítko video/kamera ledka třikrát blikne a po zhasnutí je v režimu snímání. Pro ukončení snímání se krátce stiskne tačítko video/ kamera a záznam je uložen. Chování mojí kamery je:
Stisknu dlouze ON-OF kamera si tak nějak nejistě zabilká a pak zůstane svítit. Po dlouhém stisku video/ kamera si blikne jako že je připravena na provoz ale v zápětí se rozsvítí kontrolka znovu a pomalu bliká jak že je vybitá baterie. Píší v návodu baterie 3,7V já jsem naměřil 3,8V.Pokoušel jsem ji nabít ale nemá na to žádný návod jak postupovat při nabíjení.
Domíval jsem se že po spojení kamery s počítačem se začne automaticky nabíjet ale nějak to nefunguje. A je tam ještě jeden zádrhel. Vypnout
lze v tomto stavu jenom resetovacím tlačítkem(tlačítko ON-OF je pro vypnutí nefunkční). Tak jsem z toho :

Obrázek

Jenda :D
silcom

#47 Příspěvek od silcom »

Mozno hlupa otazka, mas ju nabitu? Zlta kontrolka pomaly blika pri nabijani, pri uplnom nabiti svieti. Mne to zatial vydrzalo natacat v kuse cca 10 minut, viac som este neskusal.
JENDA01

#48 Příspěvek od JENDA01 »

Jelikož nemám návod na nabíjení a nevím jaký stav v jakém režimu ta ledka ukazuje při nabíjení (vybíjení vím pomalu bliká) tak to nemůžu zkontrolovat. Zkoušel jsem ji cc-2hod. nechat zapojenou v počítači a nechce se mnou mluvit :D Ale už mě dal instrukce AVENGER tak to zkusím a snad se zadaří. Každopádně děkuji i tobě asi to bude tímto směrem.

Jenda
silcom

#49 Příspěvek od silcom »

Zasli tie instrukcie pre istotu aj mne, dik... ;)
JENDA01

#50 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
není co posílat, je tak jak to děláš :lol: akorát já jsem to nevěděl.

Jenda
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Avenger »

Ten návod mi připadá tak trochu zmatenej, nebo se to liší od verze kamerky. Ze začátku jsem pochopil jen zapnutí kamerky a focení, ale pri pokusu natočit video jsem natáčel co jsem nechtěl a naopak nenatočil co jsem chtěl. Pak jsem si s tím trochu hrál a funguje mi to takto:
a) dlouhé stisknutí ON/OFF tlačítka kamerku zapne a rozsvítí se LEDka
b) při krátkém stisknutí tlačítka FOCENI na cca 1s zhasne LEDka a pořídí se snímek
c) při dlouhém stisknutí tlačítka FOCENI 3x blikne LEDka a zůstane zhasnutá a to se natáčí video, po opětovném stisku tlačítka FOCENI se natáčení ukončí, LED opět zůstane svítit a je možno opět fotit "b)" či natáčet další video "c)"
d) dlouhé stisknutí ON/OFF tlačítka kamerku vypne a zhasne LEDka

Tak doufám, že jsem to nezamotal. :)
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
silcom

#52 Příspěvek od silcom »

Aano, je to presne takto.. :) háčik v návode bol hlavne ten, že je písaný takou tou "čínskou" angličtinou, takže jeden musí hľadať v tom zmätku, kde jedna veta končí a ďalšia začína a popritom dávať pozor na slovosled..
JENDA01

#53 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
je to tak jak píše AVENGER ze začátku mi tak fungovala .Ale už nefunguje.
Bliká ve všech stavech nastavení jak chce :D a vypnout jde jenom tlačítkem pro resetování. Tak to bude asi košíková :lol: . Nevím jestli se vyplatí to posílat jako reklamačku. Myslel jsem že se zblbla kvůli vybité batrii. Ale mám nabito a nic :cry: :D

Jenda
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od petrpetr »

Jendo naformátuj kartu. Moje kamera když se jí zaplní karta tak zamrzne. chová se to stejně jako tobě, až na to blikání. Mě to svítí stále. Smazat soubory na kartě nestačí ale formát zabral vždy.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Avenger »

JENDA01 píše:Ahoj,
je to tak jak píše AVENGER ze začátku mi tak fungovala .Ale už nefunguje.
Bliká ve všech stavech nastavení jak chce :D a vypnout jde jenom tlačítkem pro resetování. Tak to bude asi košíková :lol: . Nevím jestli se vyplatí to posílat jako reklamačku. Myslel jsem že se zblbla kvůli vybité batrii. Ale mám nabito a nic :cry: :D

Jenda

Taky si zkus změřit stav té LIPOLky co je uvnitř, protože je možné že je mrtvá. Zřejmě nebude mít ochranu proti úplnému vybití a jak doporučují zde: http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... st13662449 , tak by bylo vhodné tu kamerku vylepšit tím DW01. Taky na stránkách které jsem uvedl někde na první stránce tohoto vlákna píší toto "USB - The mini USB cable that comes with a camera is often unreliable, resulting in connection or battery charging problems.", tak ještě zkus jiný USB kabel.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
silcom

#56 Příspěvek od silcom »

Priznam sa, ze USB kabel, ktory bol pribaleny som ani nepouzil. Kamerku pripajam inym USB kablom, v mojom pripade to je kabel od NOKIA, ktory pouzivam k telefonu. Pravdou totiz je, ze sa mi stalo, ze pri pouziti ineho kabla (nahodnym vyberom) mi moje pc kameru po pripojeni nerozoznalo. Dovod tohoto rozdielneho spravania medzi USB kablami budu asi vediet ini, nie som velmi zdatny v tejto problematike.
dagx
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od dagx »

Taky jsem si všiml že to na různý kabely reaguje různě.Mě jde teda nejlíp ten original.Přitom by to mělo být snad jedno.Elektronika v tom není.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
boZZda

#58 Příspěvek od boZZda »

Objednáno 23.5. a dneska doručeno!!! WOW!!!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170487216795

Přišla mi ta verze s rozlisenim 1280 a s návodem na malinkatém papírku. Ještě jsou to nezkoušel.

Otázka na všechny, kteří tuhle kamerku mají. Jakou kartu v ČR koupit, aby to chodilo nejlépe?

Díky
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda

#59 Příspěvek od boZZda »

1. Charge

The battery is built-in lithium rechargeable battery, so when you use it the first time, please charge firstly.

2. Power on to video

Please confirm the TF card has already been inserted products!

(1) Press "ON/OFF" button, yellow indicator light begins to bright, now it enters into standby mode.

(2) Holding the ※VIDEO/PHOTO " button, yellow indicator light flashing three times faster, and put out immediately. At this time, it begins to make a video.

(3) Press ※VIDEO/PHOTO ※button yellow indicator light begins to bright, Pause and Save the record, if you need to continue to video, please holding the §VIDEO/PHOTO§ again.

3. Take Photo

Press "ON/OFF" button, yellow indicator light begins to bright, now it enters into startup ready mode, which can enter into standby mode. Press "VIDEO/PHOTO" button, yellow indicator light flashing, represents a photo shoot. Repeated press, repeat photo.

4. Time set

(1) Please insert the TF card into the item and connect it with the computer, then please format the TF card.

(2) Please create a new TXT file by root of the storage TF card and change the file name to " TAG.txt ".

(3) Please open the file "TAG.txt " and edit the time just like the follows:

[date]
2010/02/24
18:02:00

(4) Please save it and exit.

(5) Please unconnected the item with the computer and turn it off. Then when you turn it on again, the time will be set.

5. Power off

In the halted state, holding "ON/OFF§ button, then release till indicator goes out. Then the machine is turned off.

6. Connecting computer

It can connects computer under power off mode, standby mode or video mode, after that which can be used as U disk, who can copy, cut and paste, delete file.

7. Reset

When machine works abnormal for illegal operation or other unknown reasons, it needs to be reset.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Walhalla »

boZZda píše:Objednáno 23.5. a dneska doručeno!!! WOW!!!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170487216795

Přišla mi ta verze s rozlisenim 1280 a s návodem na malinkatém papírku. Ještě jsou to nezkoušel.

Otázka na všechny, kteří tuhle kamerku mají. Jakou kartu v ČR koupit, aby to chodilo nejlépe?

Díky

to rozliseni je ale pro fotku ne? nebo pro video?

jinak ja si z ebay objednal dve a za tyden je mel doma :-)

kingstony dvougigovky jsem si k tomu koupil v alzaci...
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“