Luzr píše:............ Ale těch 100-150 to bude. Dost času na to aby se mi s mým levným shitem něco přihodilo.
150 letových hodin?
Od července?
Tak ještě tu o Karkulce a vlkovi
Luzr píše:JMalik píše:Luzr píše:............ Ale těch 100-150 to bude. Dost času na to aby se mi s mým levným shitem něco přihodilo.
150 letových hodin?
Od července?
....Hele, hodina denně, to fakt není až tak moc...
Luzr píše:JMalik píše:Luzr píše:
...........Surgical psal že se stará o děti:Na toho my ostatní, co taky chodíme krom létání do zaměstnání, neumíme nebo nechceme létat ve dnech, kdy i ptáci chodí pěšky (a že jich za tuhle zimu bylo dost), musíme se taky občas věnovat manželkám a výchově dětí atd., tak na takového borce prostě nemáme.
Surgical si jenom neudržel odstup od situace.
Stejně jako já když jsem plácnul stovky.... Ale těch 100-150 to bude. Dost času na to aby se mi s mým levným shitem něco přihodilo.
JMalik píše:Luzr píše:JMalik píše:Luzr píše:............ Ale těch 100-150 to bude. Dost času na to aby se mi s mým levným shitem něco přihodilo.
150 letových hodin?
Od července?
....Hele, hodina denně, to fakt není až tak moc...
![]()
Lítám dost.
Když posčítám všechny hodiny ve velkém letadle a s modely v tom časovém období, tak to nevyjde.
Podívej se do historie počasí, zavzpomínej který den jsi nevylezl vůbec z útulku a kolik vlastně zbylo těch letových dnů.
Normálně si to pro sebe reálně zkalkuluj.
Luzr píše:A co se ti na tom nezdá? "Pokud/dokud chodí".
Být začátečník, bral bys to jako doporučení?
Mimo to, optic 6 je totální low-end, tuším má 2 mixy a tím to hasne. Mám pocit že nemá ani grafický display. O kvalitě kniplů můžeme dlouho diskutovat, ale pochybuju že by v tom byl až takový rozdíl.
Papírově je TG9x prostě lepší za polovinu ceny. POKUD/DOKUD CHODÍ.
psena píše:To je i muj pripad, na me DX7 je napsano vyslovne, nepouzivat v EU!
A je pravda, ze kdyz litam vybuchuji kolem Brna doly.
LV píše:Luzr píše:A co se ti na tom nezdá? "Pokud/dokud chodí".
Být začátečník, bral bys to jako doporučení?
Mimo to, optic 6 je totální low-end, tuším má 2 mixy a tím to hasne. Mám pocit že nemá ani grafický display. O kvalitě kniplů můžeme dlouho diskutovat, ale pochybuju že by v tom byl až takový rozdíl.
Papírově je TG9x prostě lepší za polovinu ceny. POKUD/DOKUD CHODÍ.
Tak toto by som bral ako výstrahuNapísať: "POKUD/DOKUD CHODÍ." je ako napísať JE TO TOTÁLNY ŠUNT
Tým že s tým niekto lieta neohrozuje iba svoj model, ale aj okolie...
psena píše:To je i muj pripad, na me DX7 je napsano vyslovne, nepouzivat v EU!
Luzr píše:Ještě k původnímu dotazu jak si to může někdo koupit, lidi taky třeba nenapadne se před koupí ptát JMalika a mrknou se na internet:
http://www.parkflyers.org.nz/modules/ne ... pe=&mode=0
"Short line of it is it works. It has more functions than the DX7. The menu is arguably easier or harder than the DX7 to operate depending on what you want to do with it. However it has glider settings which the DX7 does not have."
"It feels solid it is similar to the DX6's feel actually it might have a bit more weight."
"I have the FlySky/iMax/Turnigy 9X and a genuine JR9XII.
I haven't turned on the JR in weeks and haven't flown a model with it for months.
The cheap transmitter does everything I want and I love the fact that if I drop it on the tarmac or scratch it then I won't cry (as I might with that expensive JR radio)."
"Will I be switching totally to the FrSky more than likely I am very impressed with it at the moment. Will I keep my Spectrum stuff for now it is budddy box set up and I have a lot of money invested in it so most probably. But I will not be purchasing any new Spektrum kit. I also want a MSR so I need a Spektrum compatible tx. However I may just buy a Spektrum module and at that stage ditch the DX7 and DX6i."
Zjevně jsou všichni diskutující podplacení výrobcem toho šuntu.
Pozor - výše uvedené nemyslím jako doporučení, pouze jako vysvětlení proč jsem koupil druhou nebo proč si ji někdo koupí. I když moje dosavadní zkušenosti jsou stejné.
LV píše:psena píše:To je i muj pripad, na me DX7 je napsano vyslovne, nepouzivat v EU!
okolo Brna nevybuchujú ani hory ani doly. Niekto ale môže a nemusí mať radosť z tebou vyžarovaného vyššieho výkonu.
fakticka... francuzi maju uzsie pasmo americania vyssi povoleny vykonLuzr píše:
Faktická připomínka, velice pravděpodobně nebude rozdíl ve vyzařovaném výkonu, ale v tom že v některých částech světa je 2.4GHz pásmo šiřší - má asi o 3 kanály navíc.
Aspoň takhle je to u Wi-Fi.