MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
mijou

#46 Příspěvek od mijou »

Mohol by si prosim odskusat, ci ide zobrazovanie internych cidiel z prijmacov. Mne to nejak nechce ist. Dam autoinstalaciu, nastvim zobrazovanie.... prejdem do zobrazenia senzorov, zpbrazia sa nastavene udaje, ale po cca 5 sekundach sa vsetky udaje zmenia na n/a, a uz nenabehnu. A potom uz ani autoinstalacia uz nenajde prijmac. Pomoze len znova nastavit prijmac na posielanie ext. a int. dat, restartovat. a tak furt dookola. uz som z toho zufaly. :!: :evil:
PS: ten pripoj. kablik je dufam len prepojka, lebo som nekupil origo.
wisiwig

#47 Příspěvek od wisiwig »

lubo1 píše:
wisiwig píše:MZT TERMINÁL NA MH MYSLÍM ZA 1700kČ, ....

Podstatné je, či je to LEN terminál, alebo ve niećo viac...... To, źe je to servotester je pre mńa nepodstatné....
Dosť som uvaźoval na Jetim, keď mal výjsť nový miniterminál.... Z telemetrie ma zaujíma Vario a výškomer. Podľa agentúry JPP to malo komunikova´t s TX bezdrôtovo. No a podstatné vec, o ktorej som hovoroil s pánmi od Jetiho - malo to mať záznam. Najskôr sa hovorilo o neakej kartičke. Neskôr o internej pameti a ´dáta by sa vycucli z Jetiboxu cez USB. No a keď vyšiel na jar miniJetibox, tak to nevedelo nič viac, ako ten veľký.... To že by som mal za letu online údaje na displeji, je pre mňa nepodstatná. Pri lietaní s vetroňmi nieje čas pozera´t na displej.....
Takže n´dalej som 35 pozitív.....

vím že MZK terminál má vnitřní SD paměť mylím, ale jestli dokáže data zaznamenat, jak požaduješ nevím, ale je to e vývoji, když by to neuměl a chtělo to víc lidí, asi by to udělali.
mijou

#48 Příspěvek od mijou »

Urcite ich vie zaznamenavat, je to v nastaveni senzorov.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od holda29 »

Umi, ALE opet az s novym FW.
Az ted jsem si vsimnul, ze to ma vystup na sluchatka, dalsi plus i kdyz nevim jestli to vubec uziju, pipani modulu slysim dobre.
Kolem a dokola MZK celkem chapu s postupem co zvolili. Ten terminal je vazne super, akorat to chce vsechny SW moduly dostatecne otestovat. Proc ho teda v zakladni funkcnosti a s finalni verzi HW nepredvest na MH, dat zajimavou slevu (s usetrnym postovnym asi 300).
Nemluvit tak dlouho s programatorem, tak tomu moc neverim, ale me presvedcili, uvidim, zda jsem se nespalil, verim, ze ne :)
Dzordzik

#50 Příspěvek od Dzordzik »

Tak vidíš, říkal jsem, že kdo si počká, ten se dočká :) Než se začalo pracovat na FW, dal jsem řeč s x lidma z řad modelářů a ptal se jich na to co by chtěli aby box uměl, vše jsem hodil na papír, přidal k tomu, co jsem vymyslel už sám, sepsal to a opět předhodil modelářům. Vyčkejte, většina toho o co si píšete je dávno ve vývoji a ještě o monoho víc. Chce to jen čas to napsat a pořádně otestovat. myslím, že až to všechno bude hotovo, bude spousta z vás překvapená, zatím jsem totiž, až na hlasový výstup, do vývoje prosadil vše co jsme chtěli :-) Jinak se chystá anketa, kde budete vy, modeláři, mít možnost se vyjádřit a určit prioritu pořadí vývoje nativních MZK senzorů. MZK má zájem komunikovat s modeláři a pokud se vymyslí fajn funkce, kterou box ještě nemá a bude ji chtít hodně lidí, tak se to tam dá. Jste pro?
holda29
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od holda29 »

Urcite, dneska stejne uz nikdo moc cestou cenovy valky protu Cine jit nemuze a presne takovyhle sluzby, dobrej protokol a dobrej pristup k zakaznikovi je to, po cem lidi jdou. Alespon ja jo :)
Dzordzik

#52 Příspěvek od Dzordzik »

OK, stay tuned :) mimochodem, někde padlo, že MZK terminál má stejně jako Jetibox obyč displej a není vidět na slunci, není to pravda. MZK terminál má transreflective displej a navíc podsvícený a na slunci jde vidět výborně, vyzkoušeno :)
Dnes večer hodím sem http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/ pár fotek terminálu a menu.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od holda29 »

Ja uz jsem si par fotek dovolil udelat. Jen me prekvapila sila signalu, nejsou ty hodnoty na Twin 5 vzdaleny od vysilace tak 3 metry nejak slaby ac LQI je na 100%?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Jeste ohledne te emulace Jetiboxu. Melo by to Jetibox plne nahradit, navic jsou v planu makra, ktera ulehci pohyb v menu (prechod ze 2 radku na grafickej displej)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od arda1 »

Míní dělat něco s tou grafikou? Tohle mi přijde úděsný-nepřehledný obzvlášť při letmém kouknutí na displej ....
ICQ 638556901
Dzordzik

#55 Příspěvek od Dzordzik »

Jasně, grafika lepší bude. Nyní se řeší funkce. Jinak máte možnost ovlivnit vývoj senzorů, hlasujte tady! http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/mzk-termin ... a-novinky/
m2
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od m2 »

Dzordzik píše:Jasně, grafika lepší bude. Nyní se řeší funkce. Jinak máte možnost ovlivnit vývoj senzorů, hlasujte tady! http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/mzk-termin ... a-novinky/

Ako ovplyvním vývoj senzorov hlasovaním na otázky:

Chystáte na jaro nový model?

1. Ne, ty co mám mi stačí
2. Přemýšlím že začnu
3. Ano, stavím

:?: :?: :?:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
holda29
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od holda29 »

Jde tam zatim nastavit tri ruzna rozlozeni, nejak jde i menit velikost pisma, to jsem zatim nezkoumal, ted me zajima ta sila signalu, rano zkusim test dosahu.
Jinak me by se libilo mit na stranach displeje ukazatele kvality spojeni neco jako carky na mobilu, ale to je asi ve vyvoji, vzhledem k tomu, ze je ta moznost v nabidce ze?
Co znamena ta nabidka grafu? To bude terminal zobrazovat napr. prubeh napeti prijimacovky v grafu?
m2
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od m2 »

aha ... asi som tam mal nacacheovanú starú stránku, už je tam tá anketa. ď.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
mijou

#59 Příspěvek od mijou »

Tak to som jediny komu to nefunguje? Tak zase smola.
No nic, zajtra este skusim skocit na MH a vyriesiit to priamo.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od holda29 »

Me se to nedeje, asi mas mulu na kus. Mam to spojeny kabelem se servo konektorem na obou stranach co jsem si tu uklohnil.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“