PS: ten pripoj. kablik je dufam len prepojka, lebo som nekupil origo.
MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?
Mohol by si prosim odskusat, ci ide zobrazovanie internych cidiel z prijmacov. Mne to nejak nechce ist. Dam autoinstalaciu, nastvim zobrazovanie.... prejdem do zobrazenia senzorov, zpbrazia sa nastavene udaje, ale po cca 5 sekundach sa vsetky udaje zmenia na n/a, a uz nenabehnu. A potom uz ani autoinstalacia uz nenajde prijmac. Pomoze len znova nastavit prijmac na posielanie ext. a int. dat, restartovat. a tak furt dookola. uz som z toho zufaly.
lubo1 píše:wisiwig píše:MZT TERMINÁL NA MH MYSLÍM ZA 1700kČ, ....
Podstatné je, či je to LEN terminál, alebo ve niećo viac...... To, źe je to servotester je pre mńa nepodstatné....
Dosť som uvaźoval na Jetim, keď mal výjsť nový miniterminál.... Z telemetrie ma zaujíma Vario a výškomer. Podľa agentúry JPP to malo komunikova´t s TX bezdrôtovo. No a podstatné vec, o ktorej som hovoroil s pánmi od Jetiho - malo to mať záznam. Najskôr sa hovorilo o neakej kartičke. Neskôr o internej pameti a ´dáta by sa vycucli z Jetiboxu cez USB. No a keď vyšiel na jar miniJetibox, tak to nevedelo nič viac, ako ten veľký.... To že by som mal za letu online údaje na displeji, je pre mňa nepodstatná. Pri lietaní s vetroňmi nieje čas pozera´t na displej.....
Takže n´dalej som 35 pozitív.....
vím že MZK terminál má vnitřní SD paměť mylím, ale jestli dokáže data zaznamenat, jak požaduješ nevím, ale je to e vývoji, když by to neuměl a chtělo to víc lidí, asi by to udělali.
Umi, ALE opet az s novym FW.
Az ted jsem si vsimnul, ze to ma vystup na sluchatka, dalsi plus i kdyz nevim jestli to vubec uziju, pipani modulu slysim dobre.
Kolem a dokola MZK celkem chapu s postupem co zvolili. Ten terminal je vazne super, akorat to chce vsechny SW moduly dostatecne otestovat. Proc ho teda v zakladni funkcnosti a s finalni verzi HW nepredvest na MH, dat zajimavou slevu (s usetrnym postovnym asi 300).
Nemluvit tak dlouho s programatorem, tak tomu moc neverim, ale me presvedcili, uvidim, zda jsem se nespalil, verim, ze ne
Az ted jsem si vsimnul, ze to ma vystup na sluchatka, dalsi plus i kdyz nevim jestli to vubec uziju, pipani modulu slysim dobre.
Kolem a dokola MZK celkem chapu s postupem co zvolili. Ten terminal je vazne super, akorat to chce vsechny SW moduly dostatecne otestovat. Proc ho teda v zakladni funkcnosti a s finalni verzi HW nepredvest na MH, dat zajimavou slevu (s usetrnym postovnym asi 300).
Nemluvit tak dlouho s programatorem, tak tomu moc neverim, ale me presvedcili, uvidim, zda jsem se nespalil, verim, ze ne
Tak vidíš, říkal jsem, že kdo si počká, ten se dočká
Než se začalo pracovat na FW, dal jsem řeč s x lidma z řad modelářů a ptal se jich na to co by chtěli aby box uměl, vše jsem hodil na papír, přidal k tomu, co jsem vymyslel už sám, sepsal to a opět předhodil modelářům. Vyčkejte, většina toho o co si píšete je dávno ve vývoji a ještě o monoho víc. Chce to jen čas to napsat a pořádně otestovat. myslím, že až to všechno bude hotovo, bude spousta z vás překvapená, zatím jsem totiž, až na hlasový výstup, do vývoje prosadil vše co jsme chtěli
Jinak se chystá anketa, kde budete vy, modeláři, mít možnost se vyjádřit a určit prioritu pořadí vývoje nativních MZK senzorů. MZK má zájem komunikovat s modeláři a pokud se vymyslí fajn funkce, kterou box ještě nemá a bude ji chtít hodně lidí, tak se to tam dá. Jste pro?
OK, stay tuned
mimochodem, někde padlo, že MZK terminál má stejně jako Jetibox obyč displej a není vidět na slunci, není to pravda. MZK terminál má transreflective displej a navíc podsvícený a na slunci jde vidět výborně, vyzkoušeno
Dnes večer hodím sem http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/ pár fotek terminálu a menu.
Dnes večer hodím sem http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/ pár fotek terminálu a menu.
Ja uz jsem si par fotek dovolil udelat. Jen me prekvapila sila signalu, nejsou ty hodnoty na Twin 5 vzdaleny od vysilace tak 3 metry nejak slaby ac LQI je na 100%?
Jeste ohledne te emulace Jetiboxu. Melo by to Jetibox plne nahradit, navic jsou v planu makra, ktera ulehci pohyb v menu (prechod ze 2 radku na grafickej displej)
Jeste ohledne te emulace Jetiboxu. Melo by to Jetibox plne nahradit, navic jsou v planu makra, ktera ulehci pohyb v menu (prechod ze 2 radku na grafickej displej)
Jasně, grafika lepší bude. Nyní se řeší funkce. Jinak máte možnost ovlivnit vývoj senzorů, hlasujte tady! http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/mzk-termin ... a-novinky/
Dzordzik píše:Jasně, grafika lepší bude. Nyní se řeší funkce. Jinak máte možnost ovlivnit vývoj senzorů, hlasujte tady! http://lmk-cmelak.ic.cz/blog/mzk-termin ... a-novinky/
Ako ovplyvním vývoj senzorov hlasovaním na otázky:
Chystáte na jaro nový model?
1. Ne, ty co mám mi stačí
2. Přemýšlím že začnu
3. Ano, stavím
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Jde tam zatim nastavit tri ruzna rozlozeni, nejak jde i menit velikost pisma, to jsem zatim nezkoumal, ted me zajima ta sila signalu, rano zkusim test dosahu.
Jinak me by se libilo mit na stranach displeje ukazatele kvality spojeni neco jako carky na mobilu, ale to je asi ve vyvoji, vzhledem k tomu, ze je ta moznost v nabidce ze?
Co znamena ta nabidka grafu? To bude terminal zobrazovat napr. prubeh napeti prijimacovky v grafu?
Jinak me by se libilo mit na stranach displeje ukazatele kvality spojeni neco jako carky na mobilu, ale to je asi ve vyvoji, vzhledem k tomu, ze je ta moznost v nabidce ze?
Co znamena ta nabidka grafu? To bude terminal zobrazovat napr. prubeh napeti prijimacovky v grafu?