zdzd píše:psena píše:Koax proste absolutne neodpovida ovladani 6CH, je to takovej rozdil, ze to prirovnani ani nesnese, snad letadlo se chova podobneji.
Naprostá souhlas. Já to srovnávám jako kolo a tříkolku. Obojí ma řidítka a šlapátka. A tím podobnost končí. Když se naučím jezdit na tříkolce, pro kolo mi to nedá vůbec nic. Na tříkolce ztastavím a spočnu. Na kole zastavím a rozbiji si ciferník. Přitom první co je potře pro jednorotor je naučit se stát...
Jak postupovat? Nejlépe podle pilotní školy IRCHA. Ale málo kdo má tu trpělivost.
http://zd.wwwcity.cz/zd/IRCHA.htm
první vrtulník
Ano, ja ale take souhlasim s tim, ze 3ch a 4ch/6ch je nebe a dudy, ze se to chova uplne jinak. To ano. Presto si myslim, ze jsou i nektere male spolecne rysy, ktere je dobre nejdrive natrenovat na 3ch pokud je clovek UPLNY zacatecnik. Vyhoda tech 3ch je vetsinou m.j. velikost a vaha, ze se da trenovat v obyvaku a padat dle libosti bez vetsich skod. Ale s opravnym heli to nema nic spolecneho, to je jasne
Kenny McCormick píše:psena píše:Zacal jsem dvojrotorem ( viz podpis,darek od manzelky k vanocum, nemel jsem ani tucha, jinak bych doporucil jednorotor stejnych rozmeru)
Ten dvojrotor /ci trojkolku/ by som uz teraz tiez nechcel...
Ale pre tu manzelku tu urcite bude mnoho ludi zeleniet od zavisti![]()
![]()
![]()
Na to jsem docela zvyklej i kdyz spis kvuli jeji vizazi
Ale ano, sama me tento darek vybrala, protoze jsem o tom kdysi davno povidal. Trosku jako zazrak ale beru fakt, ze kdyz od vanoc uplnul sotva mesic a ja objednaval na vybaveni k "velke" heli vsechno vybaveni tak za 25tis tak nerekla ani sluvko...a to jsem pro ni mel pripravenou obranu v podobe "vsak jsi to spustila ty!"
Re: T-Rex 500
Hum4nfrog píše:Dobry den, chtel bych se zeptat na vas nazor na zacinani s T-Rexem 500. Vsude je veskrze doporucovana velikost 450 ale vsichni tvrdi cim vetsi tim lepsi.
podla mna ok, ak sa nastavi spravne bude ta krasne posluchat, no len zaciatky idu ruka v ruke s nehodami, preto bude mozno drahsi pad ako na 450
a na druhej strane 450tka ma 70cm rotor a 500 ma 97cm (narychlo google)
teda az taky velky rozdiel to nieje (dalsi stupen Rex 600 ma raz tak celky rotor)
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Re: T-Rex 500
Hum4nfrog píše:Dobry den, chtel bych se zeptat na vas nazor na zacinani s T-Rexem 500. Vsude je veskrze doporucovana velikost 450 ale vsichni tvrdi cim vetsi tim lepsi.
Ahoj
Ano v tom máš pravdu, ale jak se koukneš na ceny náhradních dílů, tak možná změníš názor. Já osobně dopozučuji na první lety zvolit něco levnějšího, ale je to jen můj názor. Je mnoho cest jak se naučit lítat a netvrdím že ta moje je nejlepší, je to jedna z variant.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz