EDIT: Zapomněl jsem na možnost, že je to tajné z důvodu ambicí v závodech, pokud ano, stačí to napsat, pochopím to
Závody ve zbrojení - VIPER F5D - stavba modelu - zalétáno!!!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Mohu vědět, jaký přesně typ motoru S-NEU jsi použil? Vlastně by mě zajímala celkové osazení. Motor - régl - aku - vrtule. Ať se netrápím a nedělám to samé laborování jako ty. Dík.
EDIT: Zapomněl jsem na možnost, že je to tajné z důvodu ambicí v závodech, pokud ano, stačí to napsat, pochopím to
(já nějak žádné ambice nemám, takže mě tato myšlenka napoprvé ani nenapadla
)
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tajné to samozřejmě není.
Zatím
NEU 1112/2D, ALE STARÁ SERIE, současný má jiné KV!!!!
JETI MASTER 70 Spin BEC
Turnigy 2650mAh 5S 30C - doma přebalené, vyhozená destička, napájené mezi sebou
4,7x4,7 Graupner Cam Speed prop
Včera zálet. Dal jsem jen jeden let, pak byla už tma. SUPER výrazné zlepšení proti Excite. Skvěle drží v noži a to byl první let.
JETI MASTER 70 Spin BEC
Včera zálet. Dal jsem jen jeden let, pak byla už tma. SUPER výrazné zlepšení proti Excite. Skvěle drží v noži a to byl první let.
TomasC píše:Tajné to samozřejmě není.![]()
Zatím
![]()
JETI MASTER 70 Spin BEC
a jaké KV má tedy Tebou používaný motor?
a co takový konektor http://www.ges.cz/ps-258g-ges06613885.html ..... podle Laďáka v pohodě snese 8A (což je tady asi zbytečné), protikusy mají zámek
já je používám na halovky na propojení reglu s baterií (teda ne tyhle 8 pinové :) )
já je používám na halovky na propojení reglu s baterií (teda ne tyhle 8 pinové :) )