Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Vosy »

To Mi5: tak to jsem na tebe zvědavej. Každopádně, jestli tam Točnou dostaneš, jseš dobrej!
Držím palce, Vosy.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
Jano5

#47 Příspěvek od Jano5 »

Držím palce pri tvorbe scenérie. Zháňam do AFPD Decathlona od Phoenix model http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKAG4 a Miss America od Jamary http://shop.jamara-produkte.de/product_ ... &shop_ID=2 .Mám tieto modely a chcel by som ich aj v sime.
pliczb
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od pliczb »

Jano5 píše:Držím palce pri tvorbe scenérie. Zháňam do AFPD Decathlona od Phoenix model http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKAG4 a Miss America od Jamary http://shop.jamara-produkte.de/product_ ... &shop_ID=2 .Mám tieto modely a chcel by som ich aj v sime.

Kde se vůbec dají stáhnout další modely?
Dííík :D
pliczb
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od pliczb »

A je možné v AFPD ,,chodit" a měnit svou polohu? :?:
majk

problém s AFP

#50 Příspěvek od majk »

Ahojte lidi. Potřeboval bych poradit s AFP. Je to starší verze originál na COM, ale chodí přes redukci na USB. Používám ho na noteboaku acer a chodí to vše v pohodě. Dokonce při připojení je úplně jedno co kam zapojím první a tak. Mám k němu mx-12 klasicky přes učitel/žák.
Problém mám ale ten, že když se nedotýkám rukama krabice vysílače okolo kniplů, kde je asi pokovená umělá hmota , nemám jakoby kontakt. Když jenom držím kniple nebo obal vysílače tak mě to nefunguje.
V momentě, kdy se dotknu již zmíněného místa vše běží v pohodě. Celkem mě to nevadí, protože mám udělaný pult a ruky mám stejně položeny na vysílači, ale někdy je to nepříjemné třeba při kalibrování a tak. Podotýkám, že vše co je použito je originál.
Dík za rady.[/b]
Terry
2 x ovladač u AFPD

#51 Příspěvek od Terry »

AFPD ovládám vysil.OPTIC přes USB kabel Hitec.Potud vše OK.Nyní jsem ale koupil game pad na let.simul,Logitech EXTREME 3D PRO pro děti aby mi neblbly s OPTICEM.Tady ale začal problém.V menu AFPD jde každý nastavit (zkalibrovat )vzlášť ale jakmile chci přepnout z jednoho na druhý tak je to stále vyhodnoceno jako ten prvý a nakonec nejde žádný. Takže musím znovu zkalibrovat aspoň toho PTICA.abych moh trénovat já.Nevíte jak to udělat aby se to dalo norm.v menu ('nebo jinak) udělatby to fungovalo?Co by to udělalo kdyby jsem to AFPD nainstaloval ještě jednou a tak měl na každý ovljedno AFPD?Šlo by tžo vůbec?
SrAjni

Re: 2 x ovladač u AFPD

#52 Příspěvek od SrAjni »

Terry píše:AFPD ovládám vysil.OPTIC přes USB kabel Hitec.Potud vše OK.Nyní jsem ale koupil game pad na let.simul,Logitech EXTREME 3D PRO pro děti aby mi neblbly s OPTICEM.Tady ale začal problém.V menu AFPD jde každý nastavit (zkalibrovat )vzlášť ale jakmile chci přepnout z jednoho na druhý tak je to stále vyhodnoceno jako ten prvý a nakonec nejde žádný. Takže musím znovu zkalibrovat aspoň toho PTICA.abych moh trénovat já.Nevíte jak to udělat aby se to dalo norm.v menu ('nebo jinak) udělatby to fungovalo?Co by to udělalo kdyby jsem to AFPD nainstaloval ještě jednou a tak měl na každý ovljedno AFPD?Šlo by tžo vůbec?

To nainstalovanie AFPD znova asi nepojde... :( A nejde tam prepnut ze pridas novy ovladac ten si skalibrujes na optica a potom ho prehodis deckam na druhom napriklad je tam add new joystick alebo nieco podobne ak by si to pridal nastawil mozno by to slapalo...inac neviem :(
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
georg
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od georg »

možná creck :?
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Terry
#54 Příspěvek od Terry »

georg Was ist das creck.
Master
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Master »

georg píše:možná creck :?

si myslel crack ne? No a co s nim.
SrAjni

#56 Příspěvek od SrAjni »

nic.ten vam nepomoze
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
tom1969

Diablotin pro AFPD

#57 Příspěvek od tom1969 »

Zdravím, sháním Diablotina do simulátoru AFPD a nebo něco tomu podobného. Nevíte o něčem ? Na www.rc-sim.de jsem nic nenašel.
Fuzzi
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablotin pro AFPD

#58 Příspěvek od Fuzzi »

tom1969 píše:Zdravím, sháním Diablotina do simulátoru AFPD a nebo něco tomu podobného. Nevíte o něčem ? Na www.rc-sim.de jsem nic nenašel.

toho diablotina bych aj ja rad privital v afpd:)
Obrázek
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
blacklight

#59 Příspěvek od blacklight »

Já jsem měl diablotina (a budu mít dalšího) a přišlo mi že v AFPD se mu nejvíc podobá letově ta extra s plamenama. Je to hodně podobné až na to , že při něktrých obratech se extra ukáže jako typický dolnoplošník a není tak hodná jako diablotin.Pokud nechceš přesně letové vlastnosti a chceš jen potrénovat na diablotina tak ti ta extra bude stačit.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
tom1969

#60 Příspěvek od tom1969 »

blacklight píše:Já jsem měl diablotina (a budu mít dalšího) a přišlo mi že v AFPD se mu nejvíc podobá letově ta extra s plamenama. Je to hodně podobné až na to , že při něktrých obratech se extra ukáže jako typický dolnoplošník a není tak hodná jako diablotin.Pokud nechceš přesně letové vlastnosti a chceš jen potrénovat na diablotina tak ti ta extra bude stačit.
To je ten Diablotin fakt takovej dobrák ? Ta Extra mi připadá hrozně pomalá a hodná, že se jenom tak převaluje ve vzduchu.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“