Simulator - AEROFLY
Držím palce pri tvorbe scenérie. Zháňam do AFPD Decathlona od Phoenix model http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKAG4 a Miss America od Jamary http://shop.jamara-produkte.de/product_ ... &shop_ID=2 .Mám tieto modely a chcel by som ich aj v sime.
- pliczb
- Kontaktovat uživatele:
Jano5 píše:Držím palce pri tvorbe scenérie. Zháňam do AFPD Decathlona od Phoenix model http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKAG4 a Miss America od Jamary http://shop.jamara-produkte.de/product_ ... &shop_ID=2 .Mám tieto modely a chcel by som ich aj v sime.
Kde se vůbec dají stáhnout další modely?
Dííík
problém s AFP
Ahojte lidi. Potřeboval bych poradit s AFP. Je to starší verze originál na COM, ale chodí přes redukci na USB. Používám ho na noteboaku acer a chodí to vše v pohodě. Dokonce při připojení je úplně jedno co kam zapojím první a tak. Mám k němu mx-12 klasicky přes učitel/žák.
Problém mám ale ten, že když se nedotýkám rukama krabice vysílače okolo kniplů, kde je asi pokovená umělá hmota , nemám jakoby kontakt. Když jenom držím kniple nebo obal vysílače tak mě to nefunguje.
V momentě, kdy se dotknu již zmíněného místa vše běží v pohodě. Celkem mě to nevadí, protože mám udělaný pult a ruky mám stejně položeny na vysílači, ale někdy je to nepříjemné třeba při kalibrování a tak. Podotýkám, že vše co je použito je originál.
Dík za rady.[/b]
Problém mám ale ten, že když se nedotýkám rukama krabice vysílače okolo kniplů, kde je asi pokovená umělá hmota , nemám jakoby kontakt. Když jenom držím kniple nebo obal vysílače tak mě to nefunguje.
V momentě, kdy se dotknu již zmíněného místa vše běží v pohodě. Celkem mě to nevadí, protože mám udělaný pult a ruky mám stejně položeny na vysílači, ale někdy je to nepříjemné třeba při kalibrování a tak. Podotýkám, že vše co je použito je originál.
Dík za rady.[/b]
2 x ovladač u AFPD
AFPD ovládám vysil.OPTIC přes USB kabel Hitec.Potud vše OK.Nyní jsem ale koupil game pad na let.simul,Logitech EXTREME 3D PRO pro děti aby mi neblbly s OPTICEM.Tady ale začal problém.V menu AFPD jde každý nastavit (zkalibrovat )vzlášť ale jakmile chci přepnout z jednoho na druhý tak je to stále vyhodnoceno jako ten prvý a nakonec nejde žádný. Takže musím znovu zkalibrovat aspoň toho PTICA.abych moh trénovat já.Nevíte jak to udělat aby se to dalo norm.v menu ('nebo jinak) udělatby to fungovalo?Co by to udělalo kdyby jsem to AFPD nainstaloval ještě jednou a tak měl na každý ovljedno AFPD?Šlo by tžo vůbec?
Re: 2 x ovladač u AFPD
Terry píše:AFPD ovládám vysil.OPTIC přes USB kabel Hitec.Potud vše OK.Nyní jsem ale koupil game pad na let.simul,Logitech EXTREME 3D PRO pro děti aby mi neblbly s OPTICEM.Tady ale začal problém.V menu AFPD jde každý nastavit (zkalibrovat )vzlášť ale jakmile chci přepnout z jednoho na druhý tak je to stále vyhodnoceno jako ten prvý a nakonec nejde žádný. Takže musím znovu zkalibrovat aspoň toho PTICA.abych moh trénovat já.Nevíte jak to udělat aby se to dalo norm.v menu ('nebo jinak) udělatby to fungovalo?Co by to udělalo kdyby jsem to AFPD nainstaloval ještě jednou a tak měl na každý ovljedno AFPD?Šlo by tžo vůbec?
To nainstalovanie AFPD znova asi nepojde...
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Diablotin pro AFPD
Zdravím, sháním Diablotina do simulátoru AFPD a nebo něco tomu podobného. Nevíte o něčem ? Na www.rc-sim.de jsem nic nenašel.
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablotin pro AFPD
tom1969 píše:Zdravím, sháním Diablotina do simulátoru AFPD a nebo něco tomu podobného. Nevíte o něčem ? Na www.rc-sim.de jsem nic nenašel.
toho diablotina bych aj ja rad privital v afpd:)
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
- blacklight
Já jsem měl diablotina (a budu mít dalšího) a přišlo mi že v AFPD se mu nejvíc podobá letově ta extra s plamenama. Je to hodně podobné až na to , že při něktrých obratech se extra ukáže jako typický dolnoplošník a není tak hodná jako diablotin.Pokud nechceš přesně letové vlastnosti a chceš jen potrénovat na diablotina tak ti ta extra bude stačit.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
To je ten Diablotin fakt takovej dobrák ? Ta Extra mi připadá hrozně pomalá a hodná, že se jenom tak převaluje ve vzduchu.blacklight píše:Já jsem měl diablotina (a budu mít dalšího) a přišlo mi že v AFPD se mu nejvíc podobá letově ta extra s plamenama. Je to hodně podobné až na to , že při něktrých obratech se extra ukáže jako typický dolnoplošník a není tak hodná jako diablotin.Pokud nechceš přesně letové vlastnosti a chceš jen potrénovat na diablotina tak ti ta extra bude stačit.