Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
JMalik píše: Jefim, Jenda01, Přesné příklady to chce uvést, jinak je to o ničem. A já vás budu považovat za slintače. Vyhledejte třeba moje příspěvky a dokažte to na konkrétnostech. Potom se dá diskutovat o tom, co je špatně.
Presne na takýchto "radičoch" trpí toto detské fórum
Pokud zní dotaz :mám 1,4m ero které bude s motorem Axi 28-26-10 vážit 1,95kg,a ptá se zda to bude s tím motorem dobrá volba,tak mu na základě vlastních zkušeností píšu že ne,tvá rada snížit váhu muže být z říše pohádek,z praktických zkušeností mi zatím předpokládaná váha modelu nakonec stoupla naopak většinou nahoru Výrobci dnes většinou do modelu dávají to nejnutnější,aby to vubec trochu drželo pohromadě a naopak bych docela předpokládal že dost brzy muže naopak váha vzrust díky nutnosti opravy vylomeného podvozku-běžný neduh těchto er
JMalik píše: Jefim, Jenda01, Přesné příklady to chce uvést, jinak je to o ničem. A já vás budu považovat za slintače. Vyhledejte třeba moje příspěvky a dokažte to na konkrétnostech. Potom se dá diskutovat o tom, co je špatně.
Presne na takýchto "radičoch" trpí toto detské fórum
to si vezmu k srdci -Taťuldo- Další s patentem na rozum Jenda
Naposledy upravil(a) JENDA01 dne čtv 04.02.2010 18:05, celkem upraveno 1 x.
pepin píše:Pokud zní dotaz :mám 1,4m ero které bude s motorem Axi 28-26-10 vážit 1,95kg,a ptá se zda to bude s tím motorem dobrá volba,tak mu na základě vlastních zkušeností píšu že ne,tvá rada snížit váhu muže být z říše pohádek,z praktických zkušeností mi zatím předpokládaná váha modelu nakonec stoupla naopak většinou nahoru Výrobci dnes většinou do modelu dávají to nejnutnější,aby to vubec trochu drželo pohromadě a naopak bych docela předpokládal že dost brzy muže naopak váha vzrust díky nutnosti opravy vylomeného podvozku-běžný neduh těchto er
Na 3D akrobata určite nie a môj návrh som dal hneď na prvej strane toho vlákna, na poletovanie a základnú akrobaciu to ale stačiť bude
JENDA01 píše: to si vezbnu k srdci -Taťuldo- Další s patentem na rozum Jenda
Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky...
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75%
Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky... Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75%
Zaplať pámbůh že to tady zachraňují takový- elitáři- jako jsi ty Musí být nějaká -šeď -jste vy mohli vyniknout Mám jednu otázku když uz jsi mi to dovolil Podle čeho soudíš a hodnotíš -kvalitu- nebo -nekvalitu- modeláře. Podle rozpětí křídla Jsem rád že patřím mezi těch 75% modelářů. Ti to dělají pro zábavu
a nepovyšují se, nemají potřebu honit nějaké společenské -špricle-.
Jenda
Naposledy upravil(a) JENDA01 dne čtv 04.02.2010 18:25, celkem upraveno 1 x.
pepin píše:LV:jenže Malík tvrdí,že na tohoto akrobata ano,stačí ho prý jen odlehčit
PS: nepotřebujete někdo mít lehčí ero,než ted máte? není problém,Malík ví jak na to.
Pepine, celé si to přečti. Jednak se mi nezdá, že bych se s Tebou do krve hádal, jednak jsem zvažoval i tu alternativu o 120g těžšího motoru do toho letadla. Navíc nevidím v čem je problém. Dotyčný měl na výběr ze dvou variant .Buď to odhmotní (což v tom případě nebylo nemožné), nebo to nebude 3D akrobat. Pominu, že pokud to postaví 2,5kg jak byly předpoklady, tak tady bude kňučet už po prvním létání o pomoc a Jenda01 to bude vyztužovat, jako toho Sebarta jeho kamaráda.
pepin píše:LV:jenže Malík tvrdí,že na tohoto akrobata ano,stačí ho prý jen odlehčit
PS: nepotřebujete někdo mít lehčí ero,než ted máte? není problém,Malík ví jak na to.
Pepine, celé si to přečti. Jednak se mi nezdá, že bych se s Tebou do krve hádal, jednak jsem zvažoval i tu alternativu o 120g těžšího motoru do toho letadla. Navíc nevidím v čem je problém. Dotyčný měl na výběr ze dvou variant .Buď to odhmotní (což v tom případě nebylo nemožné), nebo to nebude 3D akrobat. Pominu, že pokud to postaví 2,5kg jak byly předpoklady, tak tady bude kňučet už po prvním létání o pomoc a Jenda01 to bude vyztužovat, jako toho Sebarta jeho kamaráda.
JENDA01 píše:Já to taky vím . Dát do trupu balonky a nafouknout je heliem
Jenda
Ne,
najdi si vlákno Su 29 od Sebarta (nebo tak nějak podobně) a tam jsem napsal podrobný váhový rozbor té konkrétní stavebnice a co s tím. Pokud Tě přímo tohle vyloženě zajímá, tak proti tomu popisu jsem z toho sundal ještě dalších 110g (až dám lanka k výškovce nafotím to a doplním to vlákno).
A až to budeš číst, tak tam je právě ten lehký motor o kterém byly taky dost pochybnosti.
Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky... Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75%
Muhewheheheee, no konečne reakcia na úrovni , kolko lietadiel musím postaviť a kolko zničiť aby som mohol byť tak smelý a niečo tu napísať. Mám elektru 2m a aj spalováka 2 metrovku to už by som mohol aj pomýšlať na iný LEVEL ,trebás agrofo..m. Mne to príde tak že LV je asi druhý najlepší modelár na svete , alebo žeby ostatný sme boli až taký slabý.
Muhewheheheee, no konečne reakcia na úrovni , kolko lietadiel musím postaviť a kolko zničiť aby som mohol byť tak smelý a niečo tu napísať. Mám elektru 2m a aj spalováka 2 metrovku to už by som mohol aj pomýšlať na iný LEVEL ,trebás agrofo..m. Mne to príde tak že LV je asi druhý najlepší modelár na svete , alebo žeby ostatný sme boli až taký slabý.
Proč zrovna Ty, který jsi to založil od toho utíkáš a nedáš sem ty příklady, kdy Ti někdo nechtěl poradit.