coro píše:LV píše:...
Vyššia trieda u mňa neznamená dokúpiť, to či ono, dobastliť to či ono. To je LowEnd
Asi máš pravdu a tí čo na to majú, si môžu dovoliť mať pre každý druh modelov iné celé rádio a nepaprať s v vymenením modelu.
Leda že by ich štvalo, že
....
Bastliči ako ja by mali v kufri s vysielačom len tri pekne uložené RF moduly.
JMalik: vidím rozdiel vo význame toho ako to bolo napísané, oproti tomu ako to vyznie v Tvojom citáte. Vlastne píšeš že chceš chceš to isté čo ja -
Aj ja chcem mať jedno kvalitné rádio..
, ale LV povedal že výmena RF modulu je bastlenie a LowEnd.
, takže som podpichoval že to potom bude vyzerať tak ako si citoval - pre každý druh modelov iný celý vysielač.
Malo to byť podpichnutie, o vysielačoch ktoré podporujú len svoj prenosový systém a nič iné.
-Existujú napríklad bind and fly modely, v ktorých je komplexná riadiaca jednotka kompatibilná len so Spektrum , proste s iným vysielačom bez výmenného modulu (a možnosti použiť Spektrum modul) to nepoužiješ.
-Alebo na termický vetroň kde chceš použiť Vario je podľa mňa odveci kupovať kompletný samostatný Vario systém, keď stačí použiť Jeti, Multiplex, alebo Hitec systém a pozrieť /vypočuť si to priamo na vysielači. Hlavne aby to na modeli nerušilo druhým vysielačom.
-V helinách sa osvedčil najlepšie ten fasst - no pre heliny sú vo všetkom požiadavky úplne iné než v "normálnom" modeli lietadla.
- Na tlčenie o zem pri svahovom kombate by stačil nejaký lacný príjmač a ľahký malý vysielač...