Já sem měl pod stromkem motor,el. vybavení a mechanika do nově stavěného letadla.většinu už jsem stihnul do modelu zabudovat
http://nd03.galerie.cz/618/515/19cdaf17 ... 1261831327
http://nd03.galerie.cz/023/235/17e64373 ... 1261831392 [/img]
Tak co jste nasli pod stromeckem??
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
JirkaA píše:V posledních letech na sobě pozoruju, že mám daleko větší radost z radosti obdarovaných, než z dárků které dostávám, raději daruju, než jsem obdarován, ten pocit z radosti blízkých je nad všechny dary. Otevřu si pod stromkem lahev dobrého vína a pozoruju rodinu
Souhlas, to mi udělá vždy největší radost.
Jinak TURNIGY 8, 30A zdroj, 2200mAh Lipol baterky a nějaký měkejše...
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Já jsem byl letos překvapen i jsem překvapil.
S kamarádkou jsme letos uzavřeli pakt o neútočení dárky a slíbili si, že si nedáme nic. Já jsem jí poštou poslal prázdnou krabici načasovanou tak, aby ona už nic nestihla poslat. Byla z toho celá špatná a vinila mne, že jsem nedodržel dohodu. Když to na vánoce rozbalila, zjistila, že jsem dohodu dodržel a byla sranda:-)))
No a překvapen jsem byl já, když jsem dostal vodu po holení i když se už 15let neholím
)))
S kamarádkou jsme letos uzavřeli pakt o neútočení dárky a slíbili si, že si nedáme nic. Já jsem jí poštou poslal prázdnou krabici načasovanou tak, aby ona už nic nestihla poslat. Byla z toho celá špatná a vinila mne, že jsem nedodržel dohodu. Když to na vánoce rozbalila, zjistila, že jsem dohodu dodržel a byla sranda:-)))
No a překvapen jsem byl já, když jsem dostal vodu po holení i když se už 15let neholím
ikar píše:Já jsem byl letos překvapen i jsem překvapil.
No a překvapen jsem byl já, když jsem dostal vodu po holení i když se už 15let neholím)))
Tak skus oholit kamarádku
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
Trochu z jiného soudku. Jak už to bývá, dárky se balí tak, aby o tom obdarovaní pokud možno nevěděli.Zavřeli jsme se proto s manželkou v ložnici (mimo zvědavé pohledy dcery) a jali se balit dárky. Bylo zabaleno a nastal okamžik k opuštění ložnice. Manželka otočí klíčem a... a NIC. Dveře zamčené. Hrdě jsem se dal od odemykání já a ... zas NIC. Rozbil se zámek. Nakonec to dopadlo tak, že jsem musel oddělat lišty držící sklo, pak vyndat to a teprve potom jsme mohli vzniknuvším otvorem ve dveřích opustit ložnici. Při vynášení některých dárků byl problém, aby prošly tím otvorem také. Nakonec se vše podařilo,dárky pod stromeček jsme dostali. Zámek je už opravený(praskla závora).
Hitec Aurora 9X