Rádio z HC - JR DSX9 2.4G DSM2

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Walhalla »

Jetson píše:
Walhalla píše:ja ani dvoumetrovyho Foxe nemam jako glidera. Ted zrovna programuju trimetrovyho a taky bude jako akrobat.... Je to trochu vic programovani, na jednom posuvnym mam momentalne brzdy (butterfly) a na druhym zatim nic. ale dam tam bud samostate kridelka a nebo klapky.

letovy mody tam mam. mam udelany i sprahnuti klapek a kridelek ve stejnem smeru pro zvyseni obratnosti.

Upřímně jsem doufal v jinou odpověď (návod glider for dummies na stříbrném podnosu), ale jdu to hodit na Acro a nebudu vymýšlet. To bych už rovnou mohl začít číst návod. :D

ja ho cetl.. potreboval jsem 4 serva v kridle a brzdy. A priznam se, ze jsem nedokazal najit jak udelat, aby v jednom letovem rezimu byla paka plynu jako plyn a v jinem jako brzda... jinak to slo i na glider.

ale ten glider je proste primarne mysleny na ciste vetron. bez motoru

navodu mam nekolik a dost jsem je studoval. vcetne prave navodu, jak namixovat i ty nejslozitejsi veci. ale nakonec to mixuju bez manualu z hlavy. treba tim travim cely vecer, ale je to o to zajimavejsi a prijemnejsi, kdyz se to podari. nekdo pari xbox a ja parim devitikanal
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Jetson »

Jojo, jdu zkusit dát level 2 - rozchodit obě křidélka. Potom začnu řešit jak z křidélek trochu brzdu.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od arda1 »

Tak určitě články v držáku mají větší přechodový odpor než pájený- o tom žádná.Navíc oxidace nebo mastnota z prstů-prach -a je zaděláno časem na pěkný průser.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Jetson »

V modu Acro to bylo moc snadné. Jdu to zkusit jako Glider. :D
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Jetson »

Prosím, dejte někdo odkaz na konektor pro pack této vysílačky. Já nouzově když jsem dodělal pack použil 2 pin JR (servokonektor), který jsem musel dremelkou přefiknout na půlku, s tím, že to časem nahradím. Jenomže nejsem schopný ho nikde najít.
Kdyby měl někdo doma na prodej, tak taky nepohrdnu, nebo mrtvý akkupack za cenu konektoru.
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od honzajs »

Milý JETSONE,
s podobným problémem jsem se potýkal taky (GLIDER jako ACRO) a bohužel je to o studiu návodu, případně ještě lépe postupovat podle toho:
http://www.horizonhobby.com/Articles/Article.aspx?ArticleID=1459
nebo stáhnout tohle:
http://www.rcgroups.com/forums/showatt.php?attachmentid=2113694&d=1223812712 což je to samý v PDF
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Jetson »

Milý HONZAJSI

Návod používám až v nejvyšší nouzi (zatím nastala jen okolo vstupu do menu výběru modelu). Činnost okolo RC mám jako koníčka a tak mne baví nastavení objevovat a pochopit proč tak a ne jinak. Samozřejmě, mohl bych strávit večer čtením návodu, ale to je nuda. To už bych mohl rovnou provozovat manželský sex, nebo čumět na TV. :wink:
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od honzajs »

Já jenom, že v módu GLIDER jsou výstupy z přijímače jinak než AKRO. Takže to pak nefunguje tak, jak je člověk zvyklý.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Jetson »

To jo, to já si s tím hraju a pak koukám do monitoru co jsem natropil. :D
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“