Peppy píše:
Ja mam tie ich carbonove paky na serva, a uz sa mi ocesali prevody ale paky drzia, takze spokojnost 100%
Když je vyřežeš z překližky, nepoznáš rozdíl. Mluvím o věcech, kde je uhlík opodstatněný.
Dawe píše:Cau Kluci,
tak uz mam konecne po zaletu MXky.
Tady je video z 3 startu
http://www.youtube.com/watch?v=_ASQlgA35H4
Zatim litam jen rok, takze se mam jeste co ucit, ale s timto erem to pujde skoro samo. Pokud nekdo vahata nad timto erem, vrele doporucuji. V teto velikosti na trhu lepsi neni, muj nazor.
Tak at vam to lita, zatim Dawe
kubajs píše:Nádhera. Už na zálet jsi dal plné výchylky?
Já zatím už asi 2 týdny čekám na přijímač, AR7000 jsou nedostatkové zboží.
Dawe píše:kubajs píše:Nádhera. Už na zálet jsi dal plné výchylky?
Já zatím už asi 2 týdny čekám na přijímač, AR7000 jsou nedostatkové zboží.
Pri prvnim startu jsem tam mel ty mensi vychylky, ale hned po chvilce jsem tam dal ty max. Ja jsem zvyklej na EPP s plnejma vychylkama a ty maly mne vadi, ze ero neni obratny. Kdyz jsem loni zacinal s litanim, tak jsem mel jen jedny vychylky na starem radiu a zatim jsem si nezvyknul jich pouzivat vic a to muzu na radiu dat troje vychylky.
Jinak diky za pochvalu. At Ti MXka dela spoustu radosti, jak mne.
Urcite sem potom napis prvni dojmy ze zaletu.
Zatim Dawe
Stenly píše:Suprovy letadlo ,suprovy video a vcom si to video sestrihal?
JirkaA píše:joseff píše:Video skutečně suprové, zarazila mě jedna maličkost. Při visu na vrtuli byla křidélka stále naplno vpravo a letadlo se neotáčelo kolem své osy, je možné toto nějak vysvětlit?
kompenzace momentu vrtule. Vrtulník má na to zadní rotor, tady to honíš křidýlkama.
joseff píše:Video skutečně suprové, zarazila mě jedna maličkost. Při visu na vrtuli byla křidélka stále naplno vpravo a letadlo se neotáčelo kolem své osy, je možné toto nějak vysvětlit?