Lze pripojit vysilacku spektrum do PC?
Vyrobil som si kablik jack-jack 3.5 mm na Spektrum DX6i.
Nainstaloval som smartpropoplus a ppjoy podla navodu na stranke pre generic ovladace, akurat som ho zinstaloval do c:\smartpropoplus\ .
Potom som zacal testovat. a to tak ze som spustil
c:\smartpropoplus\utilities\rcaudio.exe a videl som ako mi chodi signal,
ale to je tiez popisane na stranke v zalozke step-by-step. Kto podla neho to nastavy a zinstaluje musi to ist. J
Nasledovala kalibracia cez \\control panel\game controler]properties\calibrate.
Pozor ak spustis console smartpropoplus treba dat hide a nie kliknut na cerveny krizik ktorym sa zvycajne zatvaraju programy.
No a potom som spustil AFPD, a tu mi to neslo....
Kupil som si kablik jack 3.5mm - usb a rozchodil som aj AFPD, pretoze povodny kablik nebolo to prave orechove, pretoze boli tam rusenia....
Uvazujem zakupit HW kluc a rozbehat Phoenixa...
Nainstaloval som smartpropoplus a ppjoy podla navodu na stranke pre generic ovladace, akurat som ho zinstaloval do c:\smartpropoplus\ .
Potom som zacal testovat. a to tak ze som spustil
c:\smartpropoplus\utilities\rcaudio.exe a videl som ako mi chodi signal,
ale to je tiez popisane na stranke v zalozke step-by-step. Kto podla neho to nastavy a zinstaluje musi to ist. J
Nasledovala kalibracia cez \\control panel\game controler]properties\calibrate.
Pozor ak spustis console smartpropoplus treba dat hide a nie kliknut na cerveny krizik ktorym sa zvycajne zatvaraju programy.
No a potom som spustil AFPD, a tu mi to neslo....
Kupil som si kablik jack 3.5mm - usb a rozchodil som aj AFPD, pretoze povodny kablik nebolo to prave orechove, pretoze boli tam rusenia....
Uvazujem zakupit HW kluc a rozbehat Phoenixa...
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+