DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
shadow2016

Re: DJI Mavic

#436 Příspěvek od shadow2016 »

mame objednane u RC KANE od 7.10. psal jsem mu už dva maily,žádná odpověd, volali jsem ,nebere, tak kde jsme, v kocourkově.. dokonce jsme psali DJI, samo,bez odezvy.
mouchanek

#437 Příspěvek od mouchanek »

Tak ten kamaráda kus bere jiný kamarád za normální cenu nakonec.
Já si půjdu zachvilku hrát a zkoušet ten svůj :)
Zoolx

#438 Příspěvek od Zoolx »

mouchanek píše:Já si půjdu zachvilku hrát a zkoušet ten svůj :)

A to jdeš lítat ven? :-)

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
mouchanek

#439 Příspěvek od mouchanek »

Já nemám ještě jasno v pár věcech, chci dokoupit DJI care, ale nevím ještě jestli se to dělá v DJI go nebo pak někde na webu? nebo jestli jde vzlétnout na minutu bez aktivace abych to odložil na vánoce třeba?
Chci hlavně vědět, že je Mavic ok, abych to nemusel ještě někde honiti okolo vánoc, na silvestra jedu na chatu tak se tam budu zvykat od Phantoma2 na Mavic, ale fakt je to úžasná věc, jsem z něj unešen 3x tolik než z P2.
Zachvíli jdu na něj, tak tu pak něco sesmolím pokud mě něco zaujme. Ani nevím jestli využiju 3 baterky, já původně Combo nechtěl, ale když jsem ho viděl naživo, tu koženou taštičku jak je voděodolná, pevná a přímo na Mavic tak jsem si ji zamiloval

Venku neprší a už ani nefouká, ale v noci si první let nelejsknu, vím že by se z 99% nic nestalo, ale kdyby přece nechci ho hledat po tmě ani na dvorku :D
Zoolx

#440 Příspěvek od Zoolx »

Mouchanek:

DJI Care mám koupený, přijde mi to jako dobrá pojistka. Pořizoval jsem to přes jejich stránky. Zprvu to nechtělo přijmout skutečnost, že nejsem z US, jiné varianty to nenabízelo, ale pak jsem to nějak zmáknul a přes PayPal zaplatil. Přišlo licence, potvrzení se sériovými čísly a je to...

Zkus to zde: https://repair.dji.com/en/djicare/coverage

Jinak souhlas, taštička sedí perfektně, bez problémů tam dám stroj, ovladač, další 2 baterky, další tři páry vrtulí, náhradní karty, utěrku z mikrovlákna a placatku :-D Nic víc člověk na pohodové odpoledne nepotřebuje. :-)

Určitě bych to zkusil, máš na to 14 dní... Budeš mít klid na duši. Jen dej bacha a pořádně si to napřed odzkoušej, než to pustíš někam do dálav... :-) Kdyby se Ti chtělo vyzkoušet to klesání (držet cca 3-4 sekundy knipl klesání naplno k sobě), budu rád. Díky Z.
mouchanek

#441 Příspěvek od mouchanek »

Já si přečtu manuál několikrát, chci lítat s jistotou. Klidně vyzkouším, jen zítra se doma neukážu vůbec, ale středu a čtvrtek určitě zalítám pokud počasí dovolí :) pak to dám do krabičky a bude to čekat až pod stromkem
Zoolx

#442 Příspěvek od Zoolx »

Ono v tom manuálu (v tom českém překladu), je to hodně stručně. Spíš je tam x upozornění a varování... Ale chápu to. O mém problému (ten přechod na landing mód) tam není zhola nic.

My jsme Vánoce po vzájemné dohodě zrušili, takže létání nic nebrání :-)

Z.
Strasidlo

#443 Příspěvek od Strasidlo »

Zoolx píše:Ono v tom manuálu (v tom českém překladu), je to hodně stručně. Spíš je tam x upozornění a varování... Ale chápu to. O mém problému (ten přechod na landing mód) tam není zhola nic.

My jsme Vánoce po vzájemné dohodě zrušili, takže létání nic nebrání :-)

Z.

Tak jsem dnes odzkoušel dát knipl plynu dolů nadoraz a asi po třech vteřinách šel na landing,stopnul jsem to až těsně nad zemí tlačítkem na ovladači.
Zkoušel jsem taky přesnost přistání,trefil se několikrát za sebou na dětský stolek cca 50x50 cm bílé barvy postavený na trávě,Chce to prostě nějaký markant proti podkladu a funguje to jak má.
Dnes podle meteostanice foukalo v nárazech kolem 8M/s a během letu mě několikrát upozorňoval na příliš silný vítr.V manuálu je tuším psáno že Mavic může létat do 10M/s ale v těch šedesáti metrech foukalo zřejmě víc,i tak se fotky moc povedly a nejsou mázlé,dnes jsem také letěl poprvé bez toho krytu kamery.
Pěkný večer všem.
J.
Zoolx

#444 Příspěvek od Zoolx »

Strasidlo píše:Tak jsem dnes odzkoušel dát knipl plynu dolů nadoraz a asi po třech vteřinách šel na landing,stopnul jsem to až těsně nad zemí tlačítkem na ovladači.

Díky za Tvůj test. Tak to jsem rád, že nejsem nějaká výjimka. :-) Jinak Ti vše reaguje tak, jak má? Zejména mám na mysli reakci na povel klesání.

S tím větrem mi to také několikrát hlásilo, ale on zvládá i přes svou subtilnost docela dost. Hodně překvapen jsem byl ze síly, kterou mi chce uletět, když ho chytám do ruky a spodní čidla začnou brát moji ruku jako překážku. Výkon v tahu mně hodně překvapil.

Z.
Strasidlo

#445 Příspěvek od Strasidlo »

Zoolx píše:
Díky za Tvůj test. Tak to jsem rád, že nejsem nějaká výjimka. :-) Jinak Ti vše reaguje tak, jak má? Zejména mám na mysli reakci na povel klesání.

S tím větrem mi to také několikrát hlásilo,

Z.

Snad vše funguje jak má,ale nemám s čím srovnávat protože roky létám s Hexakopterem od Mikrokopter a tam je ovládání odlišné od DJI-méně příjemné.
Reakce na povel klesání jsou u Mavica přesné jako vše ostatní.
Dneska si ráno před letem stahoval nějakou aktualizaci firmware.

Ta síla motorů mě taky překvapila když jsem ho chytal do ruky doma a bál se že se rozbije o strop jak zabral.Hexu chytám taky ,ale ta se vzhledem k absenci čidel nebrání.

J.
mouchanek

#446 Příspěvek od mouchanek »

pěkně funí při update fw. :lol:
Zoolx

#447 Příspěvek od Zoolx »

mouchanek píše:pěkně funí při update fw. :lol:

:-D

Updatuješ přes Assistenta nebo přes DJI GO?

Z.
mouchanek

#448 Příspěvek od mouchanek »

DJI go, baterka jen 18% tak dávám na nabíječku, jinak to update nedovolí

tohle je parádní srovnání, 0,5l plechovka a Mavic
Přílohy
15540112_10154834470573799_1328900595_o.jpg
Zoolx

#449 Příspěvek od Zoolx »

mouchanek píše:DJI go, baterka jen 18% tak dávám na nabíječku, jinak to update nedovolí

tohle je parádní srovnání, 0,5l plechovka a Mavic

:-D Do každé kapsy něco...

S tím update se nedivím, já update dělám jen při 100% nabití... Ono to přes toho assistenta nejede... Vždy to hodí fail....

Z.
mouchanek

#450 Příspěvek od mouchanek »

Jsem si hral jen kratce, natočil jsem motory, vše funguje a teď nabíjím, ve středu okusím nebe

https://www.youtube.com/watch?v=CglgVBslQ3M

Par střihů, ne moc zajímavých
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“