Vašek1948 píše:Chci upozornit na poddimenzovanou spojku křídla. Dnes jsem byl lítat s Betou a špatně to dopadlo. Křídla i když jsem měl jištěny suchým zipem se mi v mírném větru buď vysunula nebo praskla spojka, jen jsem viděl jak zamávala a už Beta šla neovladatelně do vývrtky. Z výšky asi 80 m to dopadlo hlavně z trupem dosti mizerně. Vše bylo zaznamenáno na kamerce která přežila. Po havárii byla spojka křídla v kuse ale uprostřed jako rozmačkána, každopádně se vyplatí vyměnit za trubku o větší síle stěny, popřípadě i průměru a udělat pořádné zajištění. Toto je velká slabina Bety.
o spojce křídel mi ani nemluv, kupoval jsem už tak 5. tou, vždy třeba při přistání když bouchnu křídlem o zem tak se zlomí. Ted jsem se nasral, a kámarád mi udělal z BK takové dvě lištičky na 8x4mm (obdelník) 2ks, dal jsem je tam, a ejhle, lítá nádherně ani se nevysunuje. Je pravda že jsem ji tam trochu cpal, ale výsledek stojí za to. Škoda že při posledním lítání mi vynechal cadet 4 z ničeho nic po 20min plachtění ve větru a šla tak ze 4m na čumák. Nepřežila toh horní část trupu co drží křídla, a rozpadla se tak na 10 kousků (už byla několikrát lepená). No myslím že beta sloužila pěkně a na naučení nejlepší letadlo

a taky tak vypadá, takovej vozembouch. Dopředu jsem dal na každou stranu trupu dvě dřevěné kulatinky 6mm delka asi 20cm, aby drželi trup když se zapíchne do země, aby se prostě nevykřivil a nezlomil na jednu stranu. To mi zachránilo betu tak 20x

DD Samo že lepící páska se skelnými vlákny bo jak se to jmenuje , ta drží celej předek. Jen mi ten cadet vynechal tak už po 5. ale vždy to bylo jen tak lehce a žádnej hroznej pád, tak jsem si myslel že moje chyba. A ted jsem na to přišel, že to nebyly moje chyby pfff. No už ke mě míří nová vysílačka, a bazarová cessna 480

Hitec Optic 6----------------Blade DancerEasy GliderCessna 480Beta 1400 , 6x4 APC , více lepidla než EPP :-D