Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#436 Příspěvek od František Koudelka »

ja vim ale ja je nepriradim protoze pohnu kniplem plynu a nic se nedeje a pohnu druhym kniplme a chodi mi treba tri sloupce a jeste protibezne nebo jeden do pulky a jeden problikava a podobne.....a dela to i na tom simu co byl s kabelem, schvalne jsem ho kvuli tomu instaloval na svuj pocitac kde mam XP...na W7 mam ten aerofly ale tam to taky nejde....usb vysilac chodi na cemkoliv kdekoliv....

predpokladam ze po kalibraci by mel vzdy kdyz pohnu jednim kniplem chodit jeden ten cerveny sloupec od nuly do maxima...me jich chodi vic najednou a nebo neco vubec a nebo treba jen z casti a ruzne to blika a podobne...nevim co s tim

okukoval jsem jeste ty draty a v tom konektoru od usb ovladace je jedend rat navic ale to bude asi napajeni, v opravdovych vysilacich jsou baterie takze to asi na dva draty by melo chodit.....nekde musi byt neco spatne ale nevim co....
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#437 Příspěvek od TomasTR »

Chodit jich může i víc a i protiběžně. V Controls/Properties vyber analog joystick a tam přiřadíš jednotlivé kanály.
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
kralixon

Mam podobny problem

#438 Příspěvek od kralixon »

Ahoj

take resim otazku jaky kabel mezi DX7 a simulator. Jako sim by mi zatim klidne urcite stacil FMS, jsem uplny zacatecnik... Napis prosim zda se Ti nakonec podarilo kablik zprovoznit, diky.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#439 Příspěvek od František Koudelka »

v controls jsem samozrejme byl ale nevim co tam mam prirazovat kdyz pohnu jednim kniplem a jdou mi tri sloupce a kazdej jinak........a to i po kalibraci, pri pripojeni usb vysilace mi chdi krasne kazdy kanal zvlast tak ja to ma byt, od minima do maxima.....ted jsem byl mimo tak na to zkusim mrknout jeste zitra a pak napisu
CharlieCh

#440 Příspěvek od CharlieCh »

TomasTR píše:Tady koupíš levněji :D :D :D
http://www.dealextreme.com/p/usb-simula ... motes-4603

Můžu potvrdit, že jak na WinXP, tak na Win7 64bit chodí bez problémů.
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#441 Příspěvek od TomasTR »

František Koudelka píše:v controls jsem samozrejme byl ale nevim co tam mam prirazovat kdyz pohnu jednim kniplem a jdou mi tri sloupce a kazdej jinak........a to i po kalibraci, pri pripojeni usb vysilace mi chdi krasne kazdy kanal zvlast tak ja to ma byt, od minima do maxima.....ted jsem byl mimo tak na to zkusim mrknout jeste zitra a pak napisu

Ale to mě taky!!!! Neboj bude to fungovat, ale musiš se tím prokousat. Jestli chceš, pošlu ti na sebe telefon, večer si zavoláme a po telefonu to dáme dohromady.
www.rctomas.webnode.cz
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#442 Příspěvek od František Koudelka »

vzal jsem presne to z toho aukra i s tim FSM nebo co to je....ale litat se v tom teda moc neda no :lol: ...ale to je jedno, muj problem je ten ze to komunikuje, to ano ale pokud vim tak mam mit vse zvlast, hybu kniplem vyskovky tak chodi vyskovka, knipl smerovky ovlada smerovku...a tak i se vsim ostatnim, tak to chodi s tim usb vysilacem ale po pripojeni dx7 se mi to ruzne mixuje a ty cerveny sloupce treba jen blikaji neco vubec nereaguje....proste zmatek, po kalibraci to zustava stejny....nekde musi byt neco spatne prepnutyho nebo nevim....zkousel sem to takhle pripojit ke trem simum co mam a vsude se to chova stejne a zkousel jsem dve ruzne vysilacky DX7 a jednu setovou neznamou ale i ta se chovala stejne.....ted na to nemam moc cas zkusim s tim jeste neco vymyslet kdyz tak dam vedet diky za pomoc, snad to pojede no... :roll:

nemusi byt jeste neco prepnuteho ve vysilaci.....je jedno jaky tam mam model....nastaveni vysilace......
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#443 Příspěvek od TomasTR »

Nejlépe když budeš mít nový "čistý" model, jinak nic nenastavuješ, pouze zasuneš kabel, tím se i zapne vysílačka - v tomto módu nevysílá VFmodul, po odpojení kabelu se opět sama vypne. To lítání a přeskakování několika kanálů tam mám taky, ale to nastavíš v těch vlastnostech, jak jsem již psal.
www.rctomas.webnode.cz
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#444 Příspěvek od František Koudelka »

taky jsem to zkousel na cisty model, z duvodu ze jsem chtel mit trimy uprostred a zaroven nechci rohazet vytrimovani vrtasu, mrknu jeste na to nastaveni snad na to prijdu
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#445 Příspěvek od František Koudelka »

no takze nevim jak ale najednou jsem to pripojil a jde to, sam nevim jak...kde co.... :lol: ...pokud to pojede bude to parada, leta se s tim opravdu dobre, jeste jak zkalibrovat ty prepinace, nejdriv to chce stredni polohu ale prepinac ji nema jen zapnuto vypnuto, a pak po kalibraci mi prepinac jde jen nula nebo polovina.......ale s tim sem ted moc nelaboroval..tak treba zitra....dam vedet....diky za pomoc... :P
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#446 Příspěvek od TomasTR »

Zkalibruj pouze kniply, nic víc nebude třeba.
www.rctomas.webnode.cz
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#447 Příspěvek od František Koudelka »

taky me to napadlo vyzkousim to a dam vedet...a jeste co vse tam ma fungovat, kniply a prepinac gear a aux mi teda funguji, trimy taky, vse ostatni mam hluche
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#448 Příspěvek od František Koudelka »

Tak letat to leta, kniply OK prepinac aux taky ok ale prepinac gear ten nejde, kdyz jej nekalibruji tak nejde vubec a nebo mi jeden kanal jen problikava kdyz jej prepnu.....ale ty púrepinac moc nepotrebuju takze kdyz by to neslo uz by mi to moc nevadilo.....
TomasTR
Kontaktovat uživatele:

#449 Příspěvek od TomasTR »

No tak vidiš, chlape, že to jde... :lol: :lol: :lol:
www.rctomas.webnode.cz
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#450 Příspěvek od František Koudelka »

No jde to, jenze ja vubec nevim proc to pred tim neslo, proste jsem to zapojil jako pred tim a najednou to slo, akorat teda nevim co s temi prepinaci, ten jeden chodi ale druhej si dela uplne co chce....ale litam heli tak tam ho muzu nechat na autorotaci a ten druhej ani nepotrebuju , ale u letadel bych jej vyuzil tam mam klapky a podvozek
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“