Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení Turnigy K FMS pomocí USB kabelu

#436 Příspěvek od RiMr »

JMalik píše:
RiMr píše:
Celé to tvoje rádio je nějaké napikaču..

Máš tam překlep.
(Slova TO TVOJE nahraď slovem TOHLE ) :lol:

Zase Kubrte?! :)
Ty víš svoje, já vím svoje, hlavně že nám to lítá... :)
Bohužel Rootovi ne... :(
Poslouchej psals mi v PM (komunikujme o tomto v tématu kdyby měl někdo stejný problém tak ať se trápí o trochu míň), že to četls někde na fóru že modul musí být vytažený jinak sim nefunguje, že to není blbost.
Je to blbost (chyba série, co já vím, musel bych to vyzkoušet), já s T9x lítám v simu už ten rok dva nebo jak dlouho to rádio mám... A nikdy jsem modul samozřejmě nevyndával...
JMalik

Re: Připojení Turnigy K FMS pomocí USB kabelu

#437 Příspěvek od JMalik »

RiMr píše:
JMalik píše:
RiMr píše:
Celé to tvoje rádio je nějaké napikaču..

Máš tam překlep.
(Slova TO TVOJE nahraď slovem TOHLE ) :lol:

Zase Kubrte?! :)
Ty víš svoje, já vím svoje, hlavně že nám to lítá... :)
Bohužel Rootovi ne... :(
.

Ty jsi protřelý starý vlk, který ví, že jeden, dva, tři.....pět..... Turnigy nestačí.
Root je začátečník, který si koupil jeden vysílač Turnigy a předpokládá, že s tím začne zítra létat. :lol:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#438 Příspěvek od RiMr »

Root má smůlu. On holt vybral tu smůlu i za mě. Už mi jich prošlo rukama několik a nic tak vážného jsem zatím na vlastní oči neviděl. Ty nové už mají opravené i ty bugy ve FW, další rádia na cestě, no, jsem zvědavý... Šance na nějakou závažnou chybu je tady bez diskuze nemalá. Snad budu mít štěstí i nadále. Ty rádia co jsou teď na cestě, ty jsem budoucím majitelům co mě sami kontaktovali vyloženě "měkce nedoporučoval" a líčil jsem barvitě všechny problémy které můžou nastat. Ale kdo chce kam...
Otázka je, jestli ty vyrobené tisíce těchto rádií se budou časem součástkově a výrobně zlepšovat, nebo ještě zhoršovat. Mám doma ten svůj kousek z první série, tak hodlám ty nové rádia otevřít vedle toho starého, jestli tam bude nějaká změna.
sgames
Kontaktovat uživatele:

#439 Příspěvek od sgames »

myslite, ze je ta X9 nepsi nez futaba FF8 ?
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#440 Příspěvek od RiMr »

sgames píše:myslite, ze je ta X9 nepsi nez futaba FF8 ?

Snažíš se vyvolat flame nebo to myslíš vážně... :D :?: 8O
arda1
Kontaktovat uživatele:

#441 Příspěvek od arda1 »

Táto pojď pryč to je nějaká provokace....... :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#442 Příspěvek od RiMr »

SAMOZŘEJMĚ ŽE JE LEPŠÍ Turnigy T9x :!: :!: :!:
:D :D :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#443 Příspěvek od arda1 »

RiMr píše:SAMOZŘEJMĚ ŽE JE LEPŠÍ Turnigy T9x :!: :!: :!:
:D :D :D
Tak o tom jako žádná. :wink:
ICQ 638556901
sgames
Kontaktovat uživatele:

#444 Příspěvek od sgames »

nesnazim,jen me to zajma , protoze moc netusim cim by mohla byt lepsi o moc (krom dvojich a trojich stopek) :-D
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
LV
Kontaktovat uživatele:

#445 Příspěvek od LV »

sgames píše:nesnazim,jen me to zajma , protoze moc netusim cim by mohla byt lepsi o moc (krom dvojich a trojich stopek) :-D

Medzi FutabouT8 a tou čínskou srandou sú iba tri rozdiely
-mechanické prevedenie
-elektrické prevedenie
-softvér

Zrovnanie je asi také: T8= Najnovší Passat v takmer plnej výbave a Turnigy 9 = Trabant
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
JMalik

#446 Příspěvek od JMalik »

sgames píše:nesnazim,jen me to zajma , protoze moc netusim cim by mohla byt lepsi o moc (krom dvojich a trojich stopek) :-D

Jedno se jmenuje vysílač a je to určené pro řízení modelů.
To druhé se jmenuje Turnigy a občas (při mimořádně příznivé konstelaci) s tím jdou modely ovádat tak, aby neulétly.
atlanta

#447 Příspěvek od atlanta »

to tu chybělo.. tak si to zopáknem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

a proč s tím nejdou řídit modely???????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bývr :-) , F9F , Tempest ( ve stavbě )
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#448 Příspěvek od Luzr »

JMalik píše:

Jedno se jmenuje vysílač a je to určené pro řízení modelů.
To druhé se jmenuje Turnigy a občas (při mimořádně příznivé konstelaci) s tím jdou modely ovádat tak, aby neulétly.

Prostě si přiznej že bys to s TG9x nedokázal.
JMalik

#449 Příspěvek od JMalik »

S Vysílačkou létám s akrobatem přemety v noži, výkruty do kruhu, visení, nízké průlety s hotlinerem.... s vrtulníkem zvládnu zatím tak osmičky a nějaké poletování.
S Turnigy jsem viděl už někoho létat i přistát tak, že let mohl i zopakovat. Většinou to nebyl tak velký rozdíl v těch rukou, ale v hlavě (to rozhodnutí si koupit T9 :wink: ).
Až jednou budu pádlovat v penězích, přehazovat to vidlema z jedné hromady na druhou, tak možná zkusím Turnigy. Zatím na to nemám, tak jsem zvolil levnější řešení - Futabu T 12FG.
:lol:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#450 Příspěvek od RiMr »

JMalik píše:S Vysílačkou létám s akrobatem přemety v noži, výkruty do kruhu, visení, nízké průlety s hotlinerem....
:lol:

Nic z toho co tu popisuješ neumím, ať mám rádio z Číny nebo nějaké lepší (nelítám jen s Turnigy).
Znamená to tedy podle tebe, že kdo tyhle bezpochyby náročné brikule neumí je sráč a snaží se pouze o to "aby mu to neuletělo" ?
Nevím co si tím kompenzuješ ale je to nabubřelost nejhrubšího zrna. Takhle se vyjadřuje pouze Osel s velkým O.
Nevím čím to je, že se u některých modelářů s překročením určitého rozpětí, hmotnosti modelu, kubatury a kW vyvinou tady ty machrovací žlázy způsobující opovrhování vším co jim není rovno... Já osobně si víc vážím nějakého "usmrkance" který vyjukaný honí na svahu nějakou "á jedničku" kterou si sám slepil, než nějakého namachrovaného ocasa co přijede s érem na vozíku za autem a chová se jak kdyby to tam osvobodil.
Připomíná mi to moji dávnou minulost z JZD, kdy se ti co měli traktory s předním náhonem nebavili s traktoristy jenom se "zadkem"...
Musím si tohle moc dobře pamatovat, protože mám v plánu taky lítat s velkými modely (až na to budu mít rádio a nejen to) a doufám že mě tahle arogance nepotká...

A vůbec, jdu lítat. Mám nabito nějakých dvacet accupacků, to mi dá celé dopoledne bezhlavé snahy aby mi neuletělo několik modelů...
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“