JMalik píše:S Vysílačkou létám s akrobatem přemety v noži, výkruty do kruhu, visení, nízké průlety s hotlinerem....

Nic z toho co tu popisuješ neumím, ať mám rádio z Číny nebo nějaké lepší (nelítám jen s Turnigy).
Znamená to tedy podle tebe, že kdo tyhle bezpochyby náročné brikule neumí je sráč a snaží se pouze o to "aby mu to neuletělo" ?
Nevím co si tím kompenzuješ ale je to nabubřelost nejhrubšího zrna. Takhle se vyjadřuje pouze Osel s velkým O.
Nevím čím to je, že se u některých modelářů s překročením určitého rozpětí, hmotnosti modelu, kubatury a kW vyvinou tady ty machrovací žlázy způsobující opovrhování vším co jim není rovno... Já osobně si víc vážím nějakého "usmrkance" který vyjukaný honí na svahu nějakou "á jedničku" kterou si sám slepil, než nějakého namachrovaného ocasa co přijede s érem na vozíku za autem a chová se jak kdyby to tam osvobodil.
Připomíná mi to moji dávnou minulost z JZD, kdy se ti co měli traktory s předním náhonem nebavili s traktoristy jenom se "zadkem"...
Musím si tohle moc dobře pamatovat, protože mám v plánu taky lítat s velkými modely (až na to budu mít rádio a nejen to) a doufám že mě tahle arogance nepotká...
A vůbec, jdu lítat. Mám nabito nějakých dvacet accupacků, to mi dá celé dopoledne bezhlavé snahy aby mi neuletělo několik modelů...