Jinak potom bych to viděl na reklamaci no.
SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Re: SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Tak to vypadá bídně. Určitě vydrž až se ozve někdo, kdo Climbera vlastní, já zatím viděl RC letadlo leda z dálky. Akorát se právě chystám Climbera objednat a pročítám manuály. Z jakého shopu jsi ho kupoval?
mám ho z www.jino.cz
ještě nevím, jestli obchod doporučit, počkám, až jak dopadne/nedopadne reklamace.
ještě nevím, jestli obchod doporučit, počkám, až jak dopadne/nedopadne reklamace.
pEPYK píše:mám ho z http://www.jino.cz
Tak přesně tam ho mám v košíku. Asi počkám, jak dopadneš.
SagiCZ píše:Tak přesně tam ho mám v košíku. Asi počkám, jak dopadneš.
V pondělí budu vědět víc, pak dám vědět...
Před objednávkou jsem tam právě volal ohledně toho regulátoru a mimo jiné jsem se dozvěděl, že Sky Climbera měli poslední kus - další várka prý bude nejdřív za 4 týdny...
Beru ARF verzi a tu snad mají 
Ahojte zde se kouknite.http://www.rcmshop.cz/kategorie/list-al ... 0&limit=50 
Skús pred zapnutím vysielačky dať plyn naplno, zapnúť vysielačku, zapnúť baterku, po odpípaní stiahnuť plyn a vysielačku vypnúť, aj baterku, potom znova zapnúť - proste kalibrácia rozsahu plynu. Ale ja som preventívne regel hneď vymenil a neriešim nič, zbytočne to kazí dojem z lietania. Bohužiaľ môj setový regulátor bol z tých horších - po 2minútach nehýbania páčkami už nešli ani servá.
ludicek píše:Skús pred zapnutím vysielačky dať plyn naplno, zapnúť vysielačku, zapnúť baterku, po odpípaní stiahnuť plyn a vysielačku vypnúť, aj baterku, potom znova zapnúť - proste kalibrácia rozsahu plynu. Ale ja som preventívne regel hneď vymenil a neriešim nič, zbytočne to kazí dojem z lietania. Bohužiaľ môj setový regulátor bol z tých horších - po 2minútach nehýbania páčkami už nešli ani servá.
tak jsem to zkoušel, jak píšeš a nic. Na plný plyn ani nepípne. Když mám plyn na minimum, tak pípne jednou
Být tebou bych to reklamoval a to i kvůli zkroucenému trupu. Podle mě, když za něco člověk dá takové peníze, tak to musí přijít naprosto v pořádku. Zkroucený trup a nefunkční regulátor mi moc normální nepřijde. Rovnat si fungl nový model nad fénem také ne. Uvidíme jak se s tím JINO vypořádá.
- petr64
- Kontaktovat uživatele:
TO pEPYK:
důležité je to slůvko "před", ne až "po" zapnutí vysílačky.
Ty jsi to popsal: "Teď jsem to zkoušel znova a chová se to následovně:
zapnu vysílač
připojím baterku k regu
ozve se 1 pípnutí (z motorku)
plyn na max (motorek se začne cukat, ale netočí se) plyn na minimum"
Hýbal jsi s plynem až nakonec - takhle to nezkalibruješ. Tedy: při zapojování napájení k reglu/přijímači už musí být vysílač zapnutý a plyn naplno.
ludicek píše:Skús pred zapnutím vysielačky dať plyn naplno, zapnúť vysielačku, zapnúť baterku, po odpípaní stiahnuť plyn a vysielačku vypnúť, aj baterku, potom znova zapnúť - proste kalibrácia rozsahu plynu.
důležité je to slůvko "před", ne až "po" zapnutí vysílačky.
Ty jsi to popsal: "Teď jsem to zkoušel znova a chová se to následovně:
zapnu vysílač
připojím baterku k regu
ozve se 1 pípnutí (z motorku)
plyn na max (motorek se začne cukat, ale netočí se) plyn na minimum"
Hýbal jsi s plynem až nakonec - takhle to nezkalibruješ. Tedy: při zapojování napájení k reglu/přijímači už musí být vysílač zapnutý a plyn naplno.
to petr64:
i takhle jsem to zkoušel, bohužel se to chová pořád stejně, tj. asi při 25% plynu (až do 100%) začne cukat motorek a po chvilce už ani necukne
(jo a všiml jsem si, že dioda na reglu bliká od zapojení baterky až do doby, kdy ono cukání motorku ustane, pak už jenom svítí) Regulátor je na 20A. No nic, reklamuju to a třeba se dozvím, kde byla chyba. Už tady nebudu blokovat diskuzi 
i takhle jsem to zkoušel, bohužel se to chová pořád stejně, tj. asi při 25% plynu (až do 100%) začne cukat motorek a po chvilce už ani necukne
Pridam moj nazor.
Mal som taky isty problem. Neskusal som sice kalibraciu, ale chovalo sa to presne tak ako popisujes, len cukal motor. Nasledne som zistil, ze ked nabijem bateriu nabijackou zo setu (nenabija na plnu kapacitu som zistil), tak sa motor roztoci, akonahle som nabil baterku mojou nabijackou ( na plnu kapacitu ), tak bol problem.
Nasledne som neuplne nabitou baterkou skoro rozbil lietadlo, stratil som ovladanie nad lietadlom a padlo do zita, nastastie sa nic vazneho nestalo (len drobne skrabance).
po vymene regulatora je vsetko OK, aj pri plnej kapacite baterie. Original reg. som zatial odlozil (nereklamoval), lebo asi aj tak ti poslu taky isty druhy a nechcem riskovat rozbitie lietadla koli regulatoru, ktory kupis z HK za par supov.
Mal som taky isty problem. Neskusal som sice kalibraciu, ale chovalo sa to presne tak ako popisujes, len cukal motor. Nasledne som zistil, ze ked nabijem bateriu nabijackou zo setu (nenabija na plnu kapacitu som zistil), tak sa motor roztoci, akonahle som nabil baterku mojou nabijackou ( na plnu kapacitu ), tak bol problem.
Nasledne som neuplne nabitou baterkou skoro rozbil lietadlo, stratil som ovladanie nad lietadlom a padlo do zita, nastastie sa nic vazneho nestalo (len drobne skrabance).
po vymene regulatora je vsetko OK, aj pri plnej kapacite baterie. Original reg. som zatial odlozil (nereklamoval), lebo asi aj tak ti poslu taky isty druhy a nechcem riskovat rozbitie lietadla koli regulatoru, ktory kupis z HK za par supov.
jolo píše:ktory kupis z HK za par supov.
A jaký jsi tam dal regl? Mě nepřijde 600 Kč pár šupů u letadla za 2700 Kč.
Napr. tento stoji ani ne 10 Eur co je 250 CZK 
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ries_.html
A to nie je najlacnejsi co sa da na HK kupit
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ries_.html
A to nie je najlacnejsi co sa da na HK kupit
Dneska s Climbrem.
www.rc-pisek.rajce.idnes.cz/
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
www.youtube.com/user/Hreba13/videos