létání s Wild hawkem

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filip WH

#406 Příspěvek od Filip WH »

já jsem nad křídla do trupu nalepil 4čtverečky 2vrstvé skelné pásky a drží to dobře, když jsem tam dal magnety tak mi rušily motor , vypínal se a zapínal
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#407 Příspěvek od Nakadah »

Filip WH píše:já jsem nad křídla do trupu nalepil 4čtverečky 2vrstvé skelné pásky a drží to dobře, když jsem tam dal magnety tak mi rušily motor , vypínal se a zapínal

Tak to je mazec :D to byly poradne magnety. Ze by z repraku? Nak
Filip WH

#408 Příspěvek od Filip WH »

tatka mi donesl z práce asi 10, jen takový 5x10mm a nesmí se dát k sobě jinak je už neoddeláš. když sem je tam měl tak každej musel držet jednu pulku křídla a pořádně tahat aby se vysunulo
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#409 Příspěvek od pilotek »

dam tam tie gumicky ako to mas na svojej stranke
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#410 Příspěvek od pilotek »

no s tymi gumickami je to nocna mora
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#411 Příspěvek od pilotek »

idem dorobit kridelka :D lebo so smeroukou ma to uz nebavi :roll: .vsetko mam len nviem co je to V kabel :?: .
mamola1

prosba o radu

#412 Příspěvek od mamola1 »

Ahoj všichni.Jsem uplný začátečník a na základě této diskuze jsem se rozhodl zakoupit Wild Hawka.Chtěl bych poradit zda ho ještě před prvním letem mám podlepit páskou o které tady píšete.Myslím naběžné hrany křídel ,špičku a spodek trupu letounu?Chtěl bych se pojistit proti prvním pádum abych měl letadlo co nejvíce zpevněné ale zase se bojím aby nebylo moc těžké?Moc díky za rady
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#413 Příspěvek od Marcos »

pilotek: V kabel je servový kabel, který strčíš do příjmače a má to dva výstupy, na kterých máš sice stejný signál, ale pokud serva připojené tímto kabelem dáš do křidélek "zrcadlově", tak ti dělají pravý opak. Taková rozdvojka na serva:)
Já do wh koupil tento: http://www.peckamodel.cz/cz/produkt/681 ... ry-jr.aspx

Mamola1: Pretizeni wh se neboj. Ja zkousel letat s wh s telefonem kvuli videu a bylo to znat minimalne, spis vadilo teziste moc vpredu. Jak pises, spodek i cumak si polep, asi nejlepsi je skelna paska. U kridel to asi nebude nutne, jeste jsem nemel nehodu, kde by polepeni nabezky pomohlo. Pri padech dostavaji zahul jen konce kridel, tak kdyby si casto padal po kridle na zem:. Snad jeste kdyz pristavas do pole s houzevnatejma plodinama, tak aby se ti ta nabezka nepotloukla, tak bych ji oblepil obycejnou izolepou. Ale radeji si jeste pockej na nazor nekoho jineho.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
JM

Re: prosba o radu

#414 Příspěvek od JM »

mamola1 píše:Ahoj všichni.Jsem uplný začátečník...

Jo, podlep ho, těžký nebude (stejně na něm bude časem lepidlo i páska přibejvat :lol: ) A projdi si celé tohle fórum a také toto: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... pic&t=4071 Je tam probíráno asi vše co se tohoto letadla týče. Tak letu zdar :wink:
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#415 Příspěvek od pilotek »

a nezabudni poriadne upevnit akumulator.lebo sa ti rozlepi cumak.
_George_
Kontaktovat uživatele:

#416 Příspěvek od _George_ »

Neviete cim je zlepeny trup?
Kamarat vravel ze je tam nejaka cinska sracka, ze sa mu to rozlepilo po havarii :?
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#417 Příspěvek od Marcos »

Oboustranna lepici paska, trup bych tim slepeny nechal, v pripade potreby se to da rozdelat lip, nez slepeny vterinakem :)
Jinak VOP a SOP si urcite nejakym lepidlem prilep, na ty pasce moc never.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#418 Příspěvek od Nakadah »

Polepeni trupu skelnou paskou ze spodni strany muzu doporucit.

Jináč, o prodlouzenem vikendu sem WH hodne prolital. Pohodova kombinace je 8 clanek, MIG480 a vrtule MA 6x3,5". Subjektivne muzu posoudit ze takhle stoupal WH nejlepe. Ani s originalnim 7 clankem to neni spatne. Predevcirem
sem dokonce letal kolem startujiciho horkovzdusneho balonu, nevim esi z toho pasazeri byli nadseni ale mavali takze asi jo - viz. http://resize.like.cz/images/1210527493P1050272.JPG (ta cerna tecka nad balonem je WH)
No a dneska jelikoz se zacaly tvorit mraky, sem usoudil ze by nebylo marne zkusil hledat stoupave proudy. Nejdriv nic nic, ale pri druhe baterce sem si vsiml krouziciho Kanete. Sup za nim a uz me to hezky tahlo nahoru. Ale protoze nejsem takovy ostrileny veteran jako Kane, tak sem ze stoupaku brzo vyletl a zase si to klouzal k zemi. Zato Kane stoupalo hezky jako vytahem az z neho byla cerna tecka nekde pod zakladnou mraku.

Jo i s levnym letadlem se da krasne a dlouho politat. Nak
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#419 Příspěvek od Marcos »

Tak to musela byt parada. Ja se zase po patku prisel z hospody a zapomnel jsem, ze jsem si nechal v posteli WH, bohuzel jsem si ulehl smerovku a jak na potvoru jsem si zapomel vterinek u kolegy v aute, kdyz jsme zaletavali jeho ero, takze tento vikend nic :(
Ale uz brzo pujde mustang do vzduchu, jen co prijdou baterie z HC, to bude adrenalin :)
Jinak WH je na tom obrazku to nad tim balonem ? :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#420 Příspěvek od Nakadah »

Vsak pisu ze to je ta cerna tecka "nad" nim. Samozrejme primo nad nim nebyl, to by byla jeste mensi cerna tecka skoro neviditelna :D

Ty spis s letadlem? Cece to uz neni konicek ale uchylka...Nak
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“