Phoenix RC
aktualizace
Zdar potřeboval bych poradit s jednou věcí ohledně aktualizace jedná se o aktualizaci v.2.5 když ji nainstaluju tak mi to napíše že tomu chybí nějaký soubor .dll a simulátor mi nejde spustit nevíte co s tím potřeboval bych totiž na to češtinu a ta je v ty aktualizaci díky
Včera fungoval tak jak má. Dnes funguje jak spomalený film. Dám plný plyn a letadlo se pomalinku rozjíždí, pomalimku vzlétne, pomalinku letí vše na plný kotel. Jeto sice efektní, když prolétáte kolem sebe na ještě menší rychlosti než je minimálka. Máte tolik času si to éro prohlídnout. Při výměně modelu nebo krajiny to načítá v pohodě. Takže se ptám: stalo se to už někomu, ví někdo kde může být problém? 
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Re: aktualizace
Fuller píše:Zdar potřeboval bych poradit s jednou věcí ohledně aktualizace jedná se o aktualizaci v.2.5 když ji nainstaluju tak mi to napíše že tomu chybí nějaký soubor .dll a simulátor mi nejde spustit nevíte co s tím potřeboval bych totiž na to češtinu a ta je v ty aktualizaci díky
Těžko říct. Z který verze to aktualizuješ? Jestli není problém, že máš třeba verzi 1.
Co neubrzdíš neukecáš.
simulator phoenix
mohu se zeptat jestli ma tento simulator hw klic nebo staci mit kabel z vysilacky do pc
Taky si myslím, cena únosná a kvalita oproti FMS někde úplně jinde, pravidelné aktualizace, včetně modelů, takže tam najdeš většinu běžných modelů a nemusíš je shánět ani upravovat, možnost lítat s kámošema po síti atd.... A pokud ti to ušetří byt jen jedinou ránu s modelem tak máš peníze zpátky.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
- bflame
- Kontaktovat uživatele:
phoenix
Ked uz sme pri tom tak kto si so mnou zalieta po sieti-
chcel by som sa trosku priucit a kludne aj zaciatocnici(ako ja)
A z okolia Bratislavy to by bolo suprove.
mail:
jaroslavjuriga@gmail.com
mail:
jaroslavjuriga@gmail.com
DX7s + Phoenix protos 500
- bflame
- Kontaktovat uživatele:
phoenix
Caute
mail:
jaroslavjuriga@gmail.com
mail:
jaroslavjuriga@gmail.com
DX7s + Phoenix protos 500