Ono dobry pilot (nie moja malickost) s tym zalieta aj v stredne silnom vetre. Honzo Votava to ma na jednom videu na Youtube. Je dobre si to pozriet.

Ale to je vyhradene pre cca 20% populacie. Ostatni na to nemaju cas, schopnosti alebo oboje.
V tejto suvislosti je to len inspiracia. Riesenim je privelmi nespekulovat, kupit takmer hocijaku metrovku (zle lietajucu je skoro nemozne kupit ako stavebnicu) a lietat o dusu, proste co najviac a ak sa da cielavedome (treningova napln na kazdy start). Ovplyvni to rozhodnujucim sposobom celu pilotaznu karieru bez ohladu na to co sa stane oblubenym druhom era. Zoom 4D ma napr. velku zivotnost (ak sa upravi/spevni upevnenie podvozku) a vynikajucu opravitelnost s minimalnym zhorsenm letovych vlastnosti. Podvozok doporucujem v tejto fazy vycviku ponechat, aby bol mozny
dril pri nacviku pristati/medzipristati.
Navyse je to ero, ktore sa oplati mat trvalo vo flotile aj pre velmi dobrych pilotov (nedostatok casu, potreba rozlietat sa na zaciatku sezony, skusanie novych akro prvkov alebo ich pilovanie v uvode ich zvladania).
Proste bez metrovky sa neda zit!
Crack Yak je ero na backyard (lietanie na zadnom dvore) aby sa udrzovali pilotazne navyky aj v nedostatku casu niekolkymi "skokmi" niekde za barakom. Pripadne na kratky relax pre casovo zaneprazdnenych ale uz celkom dobre lietajucich. Pre dobrych pilotov aj do haly na kondicne lietanie. (Ti zvysni sa nestihnu otocit skor ako pride stena.

) Na halove akro sutaze to velmi nie je, ale nevylucuje sa to.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7