Jimmies píše:Tak ty 6ti kanalove prijimace vazne funguji tedka jsem je sparoval a je vyhoda ze jsou o polovic mensi nez original turnigy k vysilacce
Super! Taky jsem tři objednal...
Nebudete někdo přiobjednávat 6ti kanalové přijímače , že bych se přidal.
nemam paypal rozdělení nákladů
To já ti je tam klidně koupím, přijímače jsou lehké takže na tom moc nákladově "nenarozděluješ", tři příjímače tě tak doporučenou poštou přijdou na 36USD (cca 720,- Kč).
Problém je spíš ten, že jak se "rozkřiklo" že jsou kompatibilní s novou T9x tak jsou v dýmu...
Jimmies píše:Tak ty 6ti kanalove prijimace vazne funguji tedka jsem je sparoval a je vyhoda ze jsou o polovic mensi nez original turnigy k vysilacce
To já ti je tam klidně koupím, přijímače jsou lehké takže na tom moc nákladově "nenarozděluješ", tři příjímače tě tak doporučenou poštou přijdou na 36USD (cca 720,- Kč).
To je škoda ta cena je super .
Problém je spíš ten, že jak se "rozkřiklo" že jsou kompatibilní s novou T9x tak jsou v dýmu...
To já ti je tam klidně koupím, přijímače jsou lehké takže na tom moc nákladově "nenarozděluješ", tři příjímače tě tak doporučenou poštou přijdou na 36USD (cca 720,- Kč). jako ze nejsou ale jestli mi je objednas tak super penize ti poslu predem
Hele, Roote, o co se snažíš? Nevíš jak použít tlačítko "citovat"?
Funguje to tak, že pod citát úplně dole napiš svůj komentář, takhle jenom plníš diskuzi balastem...
RiMr píše:Hele, Roote, o co se snažíš? Nevíš jak použít tlačítko "citovat"? Funguje to tak, že pod citát úplně dole napiš svůj komentář, takhle jenom plníš diskuzi balastem...
omlouvám se všem příště použiju de nějak smazat ty moje blbosti
Dej u svých příspěvků "upravit", smaž obsah (nechej tam třeba tečku) a on si to admin přebere...
No a pak napiš hezky dole cos to vlastně chtěl Jestli je chceš koupit na HC, tak s tím určitě nebude problém, já nebo i někdo jiný ti v tom určitě rád pomůže. Ale takové věci řeš přes Soukromou zprávu, to uděláš tak, že klikneš na tlačítko "SZ" dole na příspěvku od člověka kterému tu SZ chceš poslat a tak pošleš něco jako mail jenom tomu konkrétnímu člověku a nezamořuješ víceméně soukromýma věcma diskuzi.
O nic nejde, nic se neděje, já jsem v tom taky tápal a určitě i ostatní
Jojo, tři rádia ve třech různých objednávkách (jedno pro mě a dvě pro zájemce), dvě "prošly", jedna se tam už nevlezla...
Hele, tady mám od Roota to video s tím volným konektorem mezi Tx a modulem, můžete se na to někdo kouknout kdo to rádio už s tím novým modulem máte?
http://www.youtube.com/watch?v=BHJrbC_K9YM
To RiMr: Tak jsem juknul na to videjko a mám takový zvláštní pocit, že má ty nožičky na vysílači všechny kratší, než je mám já - protože je vidět, jak tam ten modul dává, že on zajede sám od sebe skoro na doraz a teprve pak je "cítit" nějaký odpor těch nožiček - konektoru, takže to vypadá, že jsou všechny zaražené níž, než by mněly být... Alespoň já to mám tak, že tam jde ztuha - plasty a pak asi těsně za polovinou hloubky modulu - "narazím" na nožičky konektoru a celý zbytek dráhy až do zacvaknutí modulu překonávám dva odpory - plast a konektor... Ale na tomto videjku je vidět, že ten konektor je tam jen ledva nasunut - takže jsou asi opravdu jen všechny nožičky zatlačené více...
Turnigy 9X V2 a k tomu 3x Rx Turnigy a 1x Rx FlySky.
Letový park: "Bobík" - středoplošník na stříďák, F-18 Hornet - dmychadlo, Muligen, ASW 28 - 2 metry rozpětí...
Diabolek píše:To RiMr: Tak jsem juknul na to videjko a mám takový zvláštní pocit, že má ty nožičky na vysílači všechny kratší, než je mám já - protože je vidět, jak tam ten modul dává, že on zajede sám od sebe skoro na doraz a teprve pak je "cítit" nějaký odpor těch nožiček - konektoru, takže to vypadá, že jsou všechny zaražené níž, než by mněly být... Alespoň já to mám tak, že tam jde ztuha - plasty a pak asi těsně za polovinou hloubky modulu - "narazím" na nožičky konektoru a celý zbytek dráhy až do zacvaknutí modulu překonávám dva odpory - plast a konektor... Ale na tomto videjku je vidět, že ten konektor je tam jen ledva nasunut - takže jsou asi opravdu jen všechny nožičky zatlačené více...
No ty nozky se mi nezdaj vubec zatlaceny jen to na ne de tak lehko. Jinak ty plasty nekladou zadnej odpor de to jak s milimetrovou vuli. Pojistky dou zaklapnout,ale po zaklapnuti to nekdy de nekdy nejde .Nevim jestli nezjistit Jak se jmenuje tenhle konektor a sehnat nekoho kdo to predela a bude.
Diabolek píše:To RiMr: Tak jsem juknul na to videjko a mám takový zvláštní pocit, že má ty nožičky na vysílači všechny kratší, než je mám já - protože je vidět, jak tam ten modul dává, že on zajede sám od sebe skoro na doraz a teprve pak je "cítit" nějaký odpor těch nožiček - konektoru, takže to vypadá, že jsou všechny zaražené níž, než by mněly být... Alespoň já to mám tak, že tam jde ztuha - plasty a pak asi těsně za polovinou hloubky modulu - "narazím" na nožičky konektoru a celý zbytek dráhy až do zacvaknutí modulu překonávám dva odpory - plast a konektor... Ale na tomto videjku je vidět, že ten konektor je tam jen ledva nasunut - takže jsou asi opravdu jen všechny nožičky zatlačené více...
No ty nozky se mi nezdaj vubec zatlaceny jen to na ne de tak lehko. Jinak ty plasty nekladou zadnej odpor de to jak s milimetrovou vuli. Pojistky dou zaklapnout,ale po zaklapnuti to nekdy de nekdy nejde .Nevim jestli nezjistit Jak se jmenuje tenhle konektor a sehnat nekoho kdo to predela a bude.