Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Diabolek

#391 Příspěvek od Diabolek »

Jinak k tomu mixu: mám to nastavené přes mix FLAPERON - tam mám nastavené výchylky pro každé křidélko zvlášť a k tomu ještě výchylky na flaperony, ale ty se nastavovat nemusí... Jakmile tento mix aktivuješ, tak se TI začne pohybovat i levé křidélko :-)... Na to jsem přišel stylem logika-pokus-omyl-AHA - efekt :-D
Turnigy 9X V2 a k tomu 3x Rx Turnigy a 1x Rx FlySky.
Letový park: "Bobík" - středoplošník na stříďák, F-18 Hornet - dmychadlo, Muligen, ASW 28 - 2 metry rozpětí...
Root
Kontaktovat uživatele:

#392 Příspěvek od Root »

RiMr píše:
Root píše:
RiMr píše:To je samozřejmě špatně KUA!
S tím rozhodně nelítej, dokud to nevyřešíš. Jaký tam máš ten modul? Nemáš některé piny zatlačené dovnitř? A ten modul jako takový ti tam v tom výklenku drží nafest, nebo tam sebou mele?

mam tam Turnigy RF 9x v2 co momentalne davaj zrovna fest tam neni a na konektory de az moc lechko jinak piny sou v pohode jo jeste se zeptam mam na kridelka dve serva vim ze se zapojuji do prijimace do pozice 1 prave a 6 leve ale nevim cim se to ovlada jednicka de packou ale seska nevim bohuzel to neni reseny jednim (proste hnu packou a de jen jedna strana)

Taky myslím že tam takový mix je... :) Musíš si ten mix (jeden z nich který toto provede) ale zapnout a nastavit!
Hele, četl sis nějaký návod k tomu rádiu? Stáhni si aspoň toto, je to nemlich to samé. Není to bůhvíco, ale na základní orientaci to stačí:
[url]skyrc.cn/pdf/imax9x.pdf[/url]

Jestli tam máš nějaké nedotyky tak s tím nelítej, to je o průser... To tam nejspíš chlapci šikmoocí rvali bambusovou tyčí. Jsi z Prahy?

bohuzel ne Jičín a tvrdej začátečník
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#393 Příspěvek od RiMr »

Mohl bys to nějak solidně nafotit (detail na konektory - tak jak to jde odklopit bez utržení antény) a případně pidividejko jak tam ten modul jde zaklapnout a zakvedlat? Že by se na to podíval někdo kdo má tu samou verzi...?
Diabolek

#394 Příspěvek od Diabolek »

RiMre, u mně jde ten modul opravdu velmi ztuha a když "narazíš" na konektor, tak jde ještě více ztuha - ani by tam ty jistící ťapky nemusely být - jak mi to jde ztuha :-)
Letový park: "Bobík" - středoplošník na stříďák, F-18 Hornet - dmychadlo, Muligen, ASW 28 - 2 metry rozpětí...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#395 Příspěvek od RiMr »

Diabolek píše:RiMre, u mně jde ten modul opravdu velmi ztuha a když "narazíš" na konektor, tak jde ještě více ztuha - ani by tam ty jistící ťapky nemusely být - jak mi to jde ztuha :-)

Právě mi to taky přijde divné, já jsem tam toho svého Assana taky musel rvat jak do psa vidle... Chtělo by to vidět... Takhle toho moc nevykoumáme.
Diabolek

#396 Příspěvek od Diabolek »

JJ - přesně tak...
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#397 Příspěvek od Luzr »

Root píše:konektory de az moc lechko jinak piny sou v pohode jo jeste se zeptam mam na kridelka dve serva vim ze se zapojuji do prijimace do pozice 1 prave a 6 leve

Pokud si dobře pamatuju, druhé křidélko to cpe na 7. kanál, samořejmě je potřeba aktivovat mix. (5 a 6 jsou standardně klapky).

Nicméně pokud ho chceš na jakákoliv jiný kanál kromě 1-4, není to problém, uděláš to přes volné mixy.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#398 Příspěvek od RiMr »

Luzr píše:
Root píše:konektory de az moc lechko jinak piny sou v pohode jo jeste se zeptam mam na kridelka dve serva vim ze se zapojuji do prijimace do pozice 1 prave a 6 leve

Pokud si dobře pamatuju, druhé křidélko to cpe na 7. kanál, samořejmě je potřeba aktivovat mix. (5 a 6 jsou standardně klapky).

Nicméně pokud ho chceš na jakákoliv jiný kanál kromě 1-4, není to problém, uděláš to přes volné mixy.

Nene, při použití mixu Flaperon je to 1. a 6. kanál.
1.+5. a 6. + 7. se používá pro čtyřservové křídlo.
Root
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od Root »

RiMr píše:
Luzr píše:

Nene, při použití mixu Flaperon je to 1. a 6. kanál.
1.+5. a 6. + 7. se používá pro čtyřservové křídlo.

zkusim naky to videjko jen to nebude hnet mam to v praci manzelka zatim o mem novem konicku moc nevi
Diabolek

#400 Příspěvek od Diabolek »

Chápu Tě ;-)... A jedině a jen z důvodů koníčků jsem rád, že drahou polovičku nemám - ale jinak je to super když je to super - o tom žádná :-)...

Malé OT... :-)...
Root
Kontaktovat uživatele:

#401 Příspěvek od Root »

Diabolek píše:Jinak k tomu mixu: mám to nastavené přes mix FLAPERON - tam mám nastavené výchylky pro každé křidélko zvlášť a k tomu ještě výchylky na flaperony, ale ty se nastavovat nemusí... Jakmile tento mix aktivuješ, tak se TI začne pohybovat i levé křidélko :-)... Na to jsem přišel stylem logika-pokus-omyl-AHA - efekt :-D

Dík moc už to funguje.
Diabolek

#402 Příspěvek od Diabolek »

Vůbec nemáš zač - to je maličkost :-)...

A co ten kontakt - už jsi to nějak pořešil?
Jimmies

#403 Příspěvek od Jimmies »

Ja mam tu novou verzi prisla mi jen tak tak dokud je meli na sklade a ten modul tam jde na fest az jsem se bal ho tam vratit jen bacha kdyz to vytahnete moc vytahnete i drat na antenu a pak se tam musi pracne vracet aby se modul dal docvaknou.
Jimmies

#404 Příspěvek od Jimmies »

Tak ty 6ti kanalove prijimace vazne funguji tedka jsem je sparoval a je vyhoda ze jsou o polovic mensi nez original turnigy k vysilacce
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#405 Příspěvek od RiMr »

Jimmies píše:Tak ty 6ti kanalove prijimace vazne funguji tedka jsem je sparoval a je vyhoda ze jsou o polovic mensi nez original turnigy k vysilacce

Super! Taky jsem tři objednal...
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“