EC 135
Pravidla fóra
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
Re: EC 135
pkotatko: mám dotaz ohledně spirita je jedno zda je rotor levo a nebo pravotočivý?
T rex 600efl --FUTABA Agusta A109
pavel123 píše:
Ahoj,
já to právě jako 100% nemůžu brát, když nevím kdy by to bylo, prostě na jakým termínu by se dohodla většina zájemců. Mám malý dítě (na starý kolena), takže nejsem zdaleka pánem svého času.
Určitě by to bylo pro mě zajímavý, ale potřeboval bych, aby se někdo ujal organizace a já bych se buďto přihlásil nebo ne - podle termínu.
O modelařině, o technologiích atd. rád pokecám, to v každým případě, škoda že jsme od sebe docela daleko..
P.
Já se klidně organizace ujmu a co se týká termínu jak to vidíte 18-19 června?
dneska jsem si udělal s rodinou výlet do nedalekého HK nasát inspiraci a pokochat se 
Pěkný. Já se jezdím kochat do Liberce na 13. straně mám foto. Teď hledám cestičku, jak se dostat s maketou na heliport a nafotit. Už se něco rýsuje
. Mám K18 nafoceného ze všech, tak mohu snímky poskytnout. 
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
serfar30 píše:pkotatko: mám dotaz ohledně spirita je jedno zda je rotor levo a nebo pravotočivý?
Ano, je to jedno. Resp. u posledni verze FW je v pokrocilem nastaveni zakrtavaci volba jestli je rotor levo nebo pravotocivy. To je vse.
Petr
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
serfar30 píše:
Já se klidně organizace ujmu a co se týká termínu jak to vidíte 18-19 června?
Ahoj, já celý víkend v červnu a pak o prázdninách asi vůbec
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
pkotatko píše:Jak jsou dlouhe ty listy ?
840 mm bohužel 900 neměl
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Podle fotky se zda ze to celkem proporcemi sedi. Ono je to focene asi trochu z uhlu, ale u 900mm uz by asi nebylo moc mista na promachnuti listu. Aby si neseknul do te sikme hrany. Nebo ano ?
EC ma rotor pomerne nizko, takze nepredpokladam ze by jsi ho daval nejak vyse nez je ted, spis nize.
EC ma rotor pomerne nizko, takze nepredpokladam ze by jsi ho daval nejak vyse nez je ted, spis nize.
pkotatko píše:Podle fotky se zda ze to celkem proporcemi sedi. Ono je to focene asi trochu z uhlu, ale u 900mm uz by asi nebylo moc mista na promachnuti listu. Aby si neseknul do te sikme hrany. Nebo ano ?
mám to vyfoceno jak vychází rotor klidně by do sneslo 20mm navíc. Rotor budu dávat níž až odbrousím lamino.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nenechavas nic nahode, to je dobre. Drzim palce at ti to jde od ruky a tesim se na dalsi postup stavby.
Petr
Petr
- Michael Gulyj
To vypadá dobře, myslim (ikdyž by tam tedy měly bejt delší), že to není ani znát. Je mi jasný, že to máš namakaný, ale já bych nic nepoznal. Jen dále
.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Michael Gulyj píše:To vypadá dobře, myslim (ikdyž by tam tedy měly bejt delší), že to není ani znát. Je mi jasný, že to máš namakaný, ale já bych nic nepoznal. Jen dále.
Michaeli jak se jmenuje ten materiál na skla ? Rotor jsem už dal níž a vyfotil to s 600 pro posouzení.