slimr píše:Martine nemáš otočený kondík C15 ?? Je to jedno ??? Podle fotek co jsi nafotil je obráceně....
Podle mě je tam dobře, ta označená část je u SMD +
slimr píše:Martine nemáš otočený kondík C15 ?? Je to jedno ??? Podle fotek co jsi nafotil je obráceně....
mhotar píše:Třešnička na dort je tu. Zapojení SD kablíku.
mhotar píše:Jestli s tím chceš pomoct tak to budeš muset důkladně nafotit. Jak desku tak zapojení.
mhotar píše:slimr píše:Martine nemáš otočený kondík C15 ?? Je to jedno ??? Podle fotek co jsi nafotil je obráceně....
Podle mě je tam dobře, ta označená část je u SMD +
Ancistrus01 píše:mhotar píše:Jestli s tím chceš pomoct tak to budeš muset důkladně nafotit. Jak desku tak zapojení.
http://ancistrus01.rajce.idnes.cz/Voice_modul Tady to máš
Díky moc
mhotar píše:Dobrá, řekl jsem si o to sám
Chválit tě nemůžu, no.
Když sundáš D0-D3 tak ti nejde display? Musí to být někde na těch pinech mezi rezistorama, zkrat? Neprotekl ti cín těma průchodkama až na druhou stranu desky? Pořádně na to koukni přes lupu, dej tam tavidlo a oprav to, potom proměř jestli tam není zkrat.
mhotar píše:Hraje to tuším soubor 0040.wav jednou za 10s, po zapnutí je třeba chvíli počkat, cca těch 10s.
avrdude -c usbasp -P usb -p m328p -B 100 -u -U lfuse:w:0xff:m -U hfuse:w:0xd6:m -U efuse:w:0x05:m[/code]
Ancistrus01 píše:Tak mě napadlo, že jsem možná mohl přepálit ty odpory co tam sou, ale to snad ne
CyCo píše:mhotar píše:Hraje to tuším soubor 0040.wav jednou za 10s, po zapnutí je třeba chvíli počkat, cca těch 10s.
avrdude -c usbasp -P usb -p m328p -B 100 -u -U lfuse:w:0xff:m -U hfuse:w:0xd6:m -U efuse:w:0x05:m[/code]
Jenom pro upřesnění
po nastavení procesoru viz odkaz v citaci je zapotřebí nahrát hex do procesoru
avrdude -c usbasp -p m328p -P usb -U flash:w:amod_test_optiboot.hex
v obouch případech vše zdárně dokončeno/verifikováno
na 2Gb microSD po naformátování via HPUSBdisk.exe na FAT bez zaškrtlého quick format nahrát 0040.wav.
a voice modul by měl cca po každých 10 vteřinách přhrát "čtyřicet"
OK?
mhotar píše:Ancistrus01 píše:Tak mě napadlo, že jsem možná mohl přepálit ty odpory co tam sou, ale to snad ne
Né nadarmo jsem, psal:
"Doufám že si všichni uvědomujete že jsou součástky ve stavebnici SMD0805, je to dost malé, není to nic co by se dalo bez nějaké praxe zvládnout. A určitě to není práce pro trafopájku."
Ale obdivuju tvoji odvahu a rychlost
Můžeš ty odpory něčím přeměřit?
Ancistrus01 píše:Nemyslím odpory na modulu (ty jsem samozřejmě trafopájkou nedělal) ale ty odpory co jsou na pinech D0-D3 ...
Drondys píše:Ancistrus01 píše:Nemyslím odpory na modulu (ty jsem samozřejmě trafopájkou nedělal) ale ty odpory co jsou na pinech D0-D3 ...
Pokud jsi šel s trafopájkou na ty odpory D0-D3 tak to se můžeš jen modlit, aby to byly pouze některé z těch odporů, protože sis taky mohl klidně poškodit ty porty procesoru použité pro řízení LCD.