pachop píše:Ahoj, chci se jen zeptat jestli se nekomu nestalo to, že na HK objednal, zaplatil v mém případě paypalem, ráno jsem se kouknul na stav objednávky a je zrušena, peníze jsou pryč z paypalu a na konte na HK taky nic nemám. Live support je tak moc live, že se mi nejsou schopný po osmi hodinách ozvat. díky za odpoved
Tohle si mi ještě nestalo. Pokud nechceš čekat na live chatu tak to řeš přes Support Centre. Po přihlášení ke svému účtu na Hobbykingu klikni na tento odkaz a pak jim tam popiš problém a nezapomeň jim napsat ID objednávky a ID transakce. ID té objednávky i když už na Hobbykingu není vidět bys měl mít v emailu, který pokaždé Hobbyking odesílá. ID té transakce z Paypalu bys měl mít taktéž v emailu, který zas pokaždé posílá Paypal. Nech jim na Support Centre pár dnů nanejvýš týden na řešení. Pokud se do té doby neozvou nebo nevyřeší problém tak otevři spor pro příslušnou platbu na PayPalu podle návodu uvedeného v úvodním příspěvku jiného tématu viz tento odkaz. Po otevření sporu na Paypalu nezapomeň nastavit spor do režimu eskalace k rozhodnutí což znamená, že žádáš PayPal o rozhodnutí sporu.