Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Re: Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy
Já nic neshazuji jen si opravdu myslím, že je to o ničem(mix plyn-ciklika) a za letu to nemůžeš poznat. A rozdíl okolo 100-150 otáček, když točím kolem 5800 nepoznám ani náhodou. Ale pokud vám to pomůže v lítání a jste přesvědčeni, že tak to musí být a je to ku prospěchu věci, tak držím palce.
Pracuju na tom
Chci se soustředit na větší a už s ním trávím na můj vkus trochu moc času. Navíc si díky němu už začínám halu užívat i s miniprotosem, takže splnil svou prvotní funkci a 200% navíc 
Tom
baui píše:Pracuju na tomChci se soustředit na větší a už s ním trávím na můj vkus trochu moc času. Navíc si díky němu už začínám halu užívat i s miniprotosem, takže splnil svou prvotní funkci a 200% navíc
Tak to je hlavní, že fci splnil. Jinak kdyby ti nějakej verk z něj zbyl, tak dej vědět
buki, promiň, jestli jsem se tě tím nějak dotknul, to nebyl účel 
Zkus si to sám, třeba to poznáš. Je to docela cítit ve zpomalení reakce na cyklice, když ho trochu podusíš. Tohle je ale něco, co nedostaneš do rukou, aniž bys chtěl šetřit vrtulník pokaždé, kdy z něj chceš paradoxně vytáhnout co nejvíc - v manévru. Co do rukou spolehlivě dostaneš je, jak ho držet pod jeho výkonovým optimem. Ve visu maximální otáčky nepotřebuješ, ale když jdeš do obratu, naopak se hodí mu kapku šťávy pustit.
Je pravda, že s HP05s to je naprosto k ničemu, protože ten setrvačností dotáčí i po vypnutí motoru snad 10 vteřin
Zkus si to sám, třeba to poznáš. Je to docela cítit ve zpomalení reakce na cyklice, když ho trochu podusíš. Tohle je ale něco, co nedostaneš do rukou, aniž bys chtěl šetřit vrtulník pokaždé, kdy z něj chceš paradoxně vytáhnout co nejvíc - v manévru. Co do rukou spolehlivě dostaneš je, jak ho držet pod jeho výkonovým optimem. Ve visu maximální otáčky nepotřebuješ, ale když jdeš do obratu, naopak se hodí mu kapku šťávy pustit.
Je pravda, že s HP05s to je naprosto k ničemu, protože ten setrvačností dotáčí i po vypnutí motoru snad 10 vteřin
Tom
hádanka co pak je to přišpendlený na stropě
[album]725[/album]
[album]725[/album]
Pěkná práce 
Podařilo se ti ho dostat dolů v pohodě, nebo jsi skončil jako já, tancem mrtvé slepice?
Podařilo se ti ho dostat dolů v pohodě, nebo jsi skončil jako já, tancem mrtvé slepice?
Tom
Baui proč by se mě to mělo dotknout. Ani v nejmenším.To je v pohodě.
Jestli to nebude tím, že já mám prcka jen jako krásné zpestření a na to jak je malý lítá exelentně. Takže nic neřeším, užívám a blbnu. A vím co od něj můžu čekat, kde je jeho maximum. Prostě za tu cenu je to parádní stroječek.
Jestli to nebude tím, že já mám prcka jen jako krásné zpestření a na to jak je malý lítá exelentně. Takže nic neřeším, užívám a blbnu. A vím co od něj můžu čekat, kde je jeho maximum. Prostě za tu cenu je to parádní stroječek.
To bez pochyby
Já si z něj udělal pokusného králíka a simulátor ne nutně jen létání a k tomu posloužil dokonale. Člověk přijde na spoustu nových věcí.
Tom
Tak to vyzkouším, taky se v tom rád vrtám
A porovnávám tak uvidím, na kolik máš tedy křivku plynu?
Na těch 85% ?
A porovnávám tak uvidím, na kolik máš tedy křivku plynu?
Na těch 85% ?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
O vrtání to s vrtáky je 
Já poletoval 90-87-82-87-90 a 10% mixu a zrhuba kolem těch hodnot na Helimaxu. Je celkem fajn prolítat to s linkou třeba na 85% a tak, vážně záleží víc na tvém pocitu a taky konkrétním motoru. Víš, jak je to s kvalitou
Já poletoval 90-87-82-87-90 a 10% mixu a zrhuba kolem těch hodnot na Helimaxu. Je celkem fajn prolítat to s linkou třeba na 85% a tak, vážně záleží víc na tvém pocitu a taky konkrétním motoru. Víš, jak je to s kvalitou
Tom
baui píše:O vrtání to s vrtáky je
Jasně zkusím to, ze začátku jsem měl také křivku ale nějak mě neoslovila, zkusím tam hodit ještě ten Mix a uvidím.
Dyštak to zase vrátím...
Díky...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
tady trošku na odlechčení takové malé mcpx mixování http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rwfUaJT8wIE
Trošku si rýpnu: Máš i nějaké video s lítáním nebo všude jen visíš v invertu? 
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:Trošku si rýpnu: Máš i nějaké video s lítáním nebo všude jen visíš v invertu?
mám ale není to s mcpx
třeba tohle to http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fn1CUdNJaDg
a nebo tady
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jcmsojc0q3g
ale to mě přestalo bavit víc se mi líbí třeba sekání trávy
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AKexwPWLC5c
to je větší švanda
se vším co je na těch videech lítám já
tož pěkně ti to léce, ale némáš to nějaké pokažené,že to lítá furt vzhůru nohama?

MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg