Lion elektro
- Griessl Karel
Re: Lion elektro
Děkuji,o tom vím, ale to už je upravený Lion, s tím by mě na soutěž historiků nepustili. Musí to být ten původní, kde je povolené ovládání výškovky a motoru, jinak vše zachováno.
-
Jirka Schifi Zatec
Ahoj zdravim modelare,tak na soutez Hist.modelu v kategorii RETRO je prave povoleno u modelu LION rizena vop i sop,a u kategorie RETRO-PM samozrejme taky plus el.motor,ale model musi bejt vybaven vyskomerem ktery omezi vysku motoroveho letu na 100 metru,a nebo motorovy let na 30.vt. zalezi ceho dosahnes drive,ale vetsinou ve 100 metrech jsi drive nez za 30.vterin motoru.
-
Jirka Schifi Zatec
Ja nedavno stavel hned tri LIONY najednou,vse samo domo bez vyrezu.Jednoho pro kolegu do Plzne a dva jsem si nechal a era uz samozrejme letaji a jsem s nima spokojen.
Hele, jaký je problém si ty díly sám vyrobit? Chápu, že ne každý má prostor na "výrobu" pilin, tedy broušení, neznám tvé stavební možnosti. Ale podle mých zkušeností třeba zrovna žebra vybrousím rašplovkou, včetně výroby šablon, tak za 2 hod. na celé křídlo. Žebra na VOP za trochu kratší dobu. Nejvíc práce dá stejně samotné lepení. Nebo zkus oslovit Jyrryho, jestli by byl ochoten ještě jednou "vyhlodat" jednu sadu.Griessl Karel píše: pát 01.08.2025 20:45 Děkuji,o tom vím, ale to už je upravený Lion, s tím by mě na soutěž historiků nepustili. Musí to být ten původní, kde je povolené ovládání výškovky a motoru, jinak vše zachováno.
Hitec Aurora 9X
Jyrry by byl schopen, ale ne ochoten, data poskytl jinam... nemám teď přístup ke kontaktům, ale na FB se dá najít Vít Salava, ten teď má data na Admirála i Liona.
jyrry.webnode.cz
- Griessl Karel
Kluci, už vyřešeno. Nakonec jsem koupil hotového Liona na gumicuk. Teď postavím druhý trup pro elektromotor a budu jenom přehazovat křídlo.