Ide o to že zopár desiatok štrtov som už pred ním urobil
tak to mám blbý, páč já před ním neudělal ani jeden
Tak co ten Mach, jak to máš s tím těžištěm?
PS:jak ja na tom --JAK--- dnes?---Má extra stále v dobré kondici
pepin píše::
tak to mám blbý, páč já před ním neudělal ani jeden![]()
Tak co ten Mach, jak to máš s tím těžištěm?
PS:jak ja na tom --JAK--- dnes?---Má extra stále v dobré kondici
pepin píše:Toho Habichta musíme ještě probrat, stejně to všechno neulétáš a stavíš jak divejšetři s váhou, nechci žádný těžítko a má to krátký čumák, blbě se pak dovažuje.
LV píše:pepin píše:Toho Habichta musíme ještě probrat, stejně to všechno neulétáš a stavíš jak divejšetři s váhou, nechci žádný těžítko a má to krátký čumák, blbě se pak dovažuje.
Habicht nie je môj, ale tridéromana . On to chce na akrobaciu a ide tam 2,5kW motor
pepin píše:
Tak to je škoda, ale na plánek a nějaký základ v rozsypu bych tě určitě ukecal
LV píše:StrycAlois píše:Moc chci věřit tomu, že každý, tedy i moderátoři ví, díky komu by to šlo do smetiště.
Pokud by sem přispívali jen ti, které ASS zajímá, tak by vlákno mělo tak 5 stran a nezamotávaly by se sem automatické převodovky, ABS ...
Koho ASS nezajímá, ať to nečte, ať nepřispívá, ať nekomentuje.
Protože současným přístupem je možno ztorpédovat libovolné vlákno či téma a poslat jej do kytek a na smetiště.
(Ale možná, že právě to bylo cílem. Nebylo by to prvně.)
Keby si to vlákno založil ty, alebo tisíc iných, tak sem ani nepáchnem.
Ale založil ho Pepin
JirkaA píše:Jiste je moznost rozdelit vlakno na uzitecne info a balast, ovsem pri tomto objemu balastu uz je to docela obtizne realizovatelne. Nehodlam stravit pul vikendu ctenim a sortovanim 25 strankovyho vlakna a docela pochybuju, ze by se takovy masochista nasel i mezi ostatnimi moderatory.
StrycAlois píše:Pepine, prosím tě, chtěl bych si ujasnit:
- u FY-30A, začátečnický mód, kdy nováček v průseru jednoduše pustí kniply a model se sám srovná do vodorovné polohy, se označuje jak?
- mód, kdy model v náklonu má vychýlené servo, jako na tom tvém videu, se označuje jak?
- má to i Gyro-Normal mód, kdy se servo vychyluje jenom pokud modelem hýbu?
StrycAlois píše:Pepine, dík za odpovědi a ještě bych se zeptal:
- v módu 3D, když hneš pákou nebo odtrimuješ, to pásmo, kdy to zareaguje a přepne do gyro-módu, je nějak nastavitelné, nebo je pevně dáno z výroby?
- ten přechod z 3D do gyro-módu je ostrý - náhlý, anebo je tam nějaká oblast, kde se míchá jedno s druhým, než to úplně přepne?
- pokud je ten přechod ostrý, lze to pocítit na modelu, třeba nějakým lehkým škubnutím, jako reakce na změnu módu?