Hlasový modul pro T9x
Re: Hlasovy modul pro T9x
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ucr2mZRGp9M[/youtube]
www.opentx.cz
Ahoj Martine, někde výše jsi psal o jakési verzi FW pro voice modul ,který povídá nějakou hlášku i bez zapojení do TX pro odzkoušení funkčnosti.Nedal by jsi sem odkaz a popř. i odkaz na soubor hlášení pro SD kartu?
Hraje to tuším soubor 0040.wav jednou za 10s, po zapnutí je třeba chvíli počkat, cca těch 10s.
Já jsem to zatím používal s FUSES s boot sektorem, ale myslím že by to mělo fungovat i bez aktivního boot sektoru. Pro jistotu:
Kód: Vybrat vše
FUSES s boot sektorem:
avrdude -c usbasp -P usb -p m328p -B 100 -u -U lfuse:w:0xff:m -U hfuse:w:0xd6:m -U efuse:w:0x05:mwww.opentx.cz
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Martine, tak už to mám všechno zapojené, fotky sem raději dávat nebudu - ještě by jsi ze mě měl infarkt
Jenom, mohl by jsi mi sem dát nákres toho zapojení na konektor? aby to bylo jasné... Díky
P.S. snad to pojede
Jenom, mohl by jsi mi sem dát nákres toho zapojení na konektor? aby to bylo jasné... Díky
P.S. snad to pojede
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
cernyvlkodlak píše:ok diky za upozorneni vse jsem zmenil ,takhle je to teda dobre zapojeni PRO Turnigy 9X?
Uploaded with ImageShack.us
Jenom pro objasnění... U D0-D3 musím odpájet odpory které jsou jakoby pod tím? protože jsem to takhle na jedné fotce viděl...
Potom stačí tedy připojit D0-D3 potom PB7 na BLIT připojím podsvícení (S nebo bez úpravy na podsvícení?) potom + a - a to je vše? nebo ještě něco? Díky
Určitě žádné odpory nesundávej. D0-D3 se připojí na ty prúchodky mezi nimi. Podsvětlení u T9X potřebuje ještě ten tranzistor co se tam normálně dává, výstup z modulu se připojí na bázi tranzistoru.
www.opentx.cz
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
mhotar píše:Určitě žádné odpory nesundávej. D0-D3 se připojí na ty prúchodky mezi nimi. Podsvětlení u T9X potřebuje ještě ten tranzistor co se tam normálně dává, výstup z modulu se připojí na bázi tranzistoru.
Jasný jasný.
A na ty piny jak je má označené MOSI, MISO, VCC atd. se nic nepřipojuje že ne?
Jo a jestli bych tě mohl poprosit o ten nákres toho zapojení na konektor mezi voice modulem a plošákem s držákem na SD Cartu... Díkes
Ty ostatní piny jsou pro připojení programátoru k rádiu,to nemá s voice modulem nic společného. To zapojení kablíku k SD bude zítra, ale ve schématu je to očíslivané, nebo to múžeš udělat podle těch posledních fotek co jsem poslal, když dáš fotku kablíku A a B vedle sebe,tak přesně to bude.
www.opentx.cz
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
mhotar píše:Ty ostatní piny jsou pro připojení programátoru k rádiu,to nemá s voice modulem nic společného. To zapojení kablíku k SD bude zítra, ale ve schématu je to očíslivané, nebo to múžeš udělat podle těch posledních fotek co jsem poslal, když dáš fotku kablíku A a B vedle sebe,tak přesně to bude.
Jojo... já si raději počkám na zítra
Jinak díky moc.
A pak se ještě na jednu věc zeptám: Musím na SD kartu nahrávat nějaký soubor nebo si Open9x při flashování tam ten soubor vytvoří? Díky moc...
Martine nemáš otočený kondík C15 ?? Je to jedno ??? Podle fotek co jsi nafotil je obráceně....
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám na ty soubory co tu Martin nedávno dával... a na tu SD kartu se má dát to GerberesFile žejo? Dík
Nééé to jsou soubory pro výrobu pl.spojů 
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
CyCo píše:Nééé to jsou soubory pro výrobu pl.spojů
OK
Jo a mám problém, nevím jestli to tak má být nebo nemá, ale zapnul jsem vysílačku bez modulu pro SD cartu (jinak Voice Modul připojen) a nerozsvítil se Display... Všechno ostatní funguje, když mačkám tlačítka tak to vydává zvuk, ale ten display prostě nesvítí
EDIT: tak už jsem na to přišel
EDIT 2: Tak jsem vyzkoušel všechno možné, odpojil jsem kabeli D0 a D1, ale display prostě nejede