Mám tu Auroru 9, po update fmw na 1.09 nenaběhne. Jen se rozsvítí červená ledka vepředu a nic. Žádný zvuk, display nesvítí ... Nejde ani vypnout, musí se vyndat baterie. Máte s tím někdo zkušenost?
Sosnul jsem si také 1.09 a žáden problém , mám jí už delší dobu, jen je třeba před každou aktualizací uložit do PC všechny modely , většinou se rozhodí vedlejší funkce , klapky , podvozky, mixy atd. ale že by mi nenaběhla , to se mi zatím nestalo , jen pro informaci používám stále 6SNiMh , lipo jsem zatím nezkoušel...Nedošlo během aktualizace k nějakému výpadku ? , Mohl se tím smáznout celý soft , kolega mě na to už upozorňoval ať si na to dávam bacha že bych to něčím mohl způsobit , nechci strašit , jen mi to blesklo hlavou...
Ahoj, tak v patek mi prisla aurora, pres vikend jsme sparoval prijmac a nastavil letadlo vsecko makalo jak ma, dnes zapnu vysilac a aurora pipala a psala hlasku ze mam zkontolovat vypinace nebo plyn, ale na nic to nereagovalo, tak jsem vysilac zapnul bez vysilani a na displeji misto obrazku modelu jen par tecek, vsecko nastaveni prycv menu nic, ve vyberu modelku zmyzely nazvy a jsou tam otazniky, kdyz klepnu na ikonu modelu kde jsou jen tecky tak tam muzu zadat typ modelu a jako nastavovat znovu, kdyz udelam zakladni kroky a povolim vysilani, tak letadlo zacne reagovat, ale nejde prejmenovat, kdyz radio vypnu a zapnu opakuje se to stejne, misto modelu jsou otazniky a nic nejde a ted jsem zjistil, ze letadlo na nic nereaguje, ale samo obcas pusti motor a pohnou se serva, takhle to dela porad dokola, takze asi aurora pojede zpatky
Zdravím....Řešim problém, zapojím dvě serva na vyškovku, použiju je na kanale 7 a 2 pojmenuju, přiřadim J3 a když udělam letove režimy, např normal a male vychylky tak při přepnuti do režimu male vychylky nereaguje vyškovka.....nevite co s tim???? Jak to obejit??? Funguje to někomu????
Ahoj. Pokud při zadávání nového modelu zadáš (křid.,klap.,motor,podv.)tak u výškovky zadej,,Ailevatr".Ten je určen pro dvě serva na výškovku.Pak to musíš potvrdit a Aurora ti sama nabídne rozložení kanálů..Potom si v programu ailevatr zadáš jestli má spolupracovat i s křidéky,nebo jenom výškovka.Změníš tam velikost výchylek,popřípadě reverz. Pak by ti to mělo fungovat i když přepínáš letové režimy.
mozte poradit podporuje standardne Aurora 9 s prijimacom optima 6 alebo 7 PPM ? cize mozem prepojit prijimac jednym kablikom s riadiacou jednotkou NAZA? ale je potrebne nieco k Aurore dokupit?
Hitec nemá BUS Takže do Nazy a přijímače musíš nacpat minimálně 4 základní funkce pro řízení a 5 kablík na vypínač. V asistentovi v Naze zadáš Traditional.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....