jo, to znám, dělám to v kleštích z HobbyKingu, ty maj (na ty úplně pidi piny) ještě moc široký čelisti. Jde to, ale úspěšnost mám tak 60-80%Celeron píše:... je to pinzetová pakárna...
"Balanční" JST mi s tím ale jdou docela dobře.
jo, to znám, dělám to v kleštích z HobbyKingu, ty maj (na ty úplně pidi piny) ještě moc široký čelisti. Jde to, ale úspěšnost mám tak 60-80%Celeron píše:... je to pinzetová pakárna...
Celeron píše:Před pár dny jsem si něco objednával u Lásky na arduino a všiml jsem si že tam má i IWISS krimpovačky SN-2549 na kabely 0.08 - 1mm2 pro konektory DuPont (což jsou vlastně JR-ka), JST XH a PH, FASTON, Micro-Fit a jiný pidi konektory. Hned jsem s nima zkusil pár JR a JST a vůbec nechápu jak jsem bez nich mohl dodnes žít. Dokonalost krimpování sama.Doteď jsem měl jednoduchý HT202, už nemám, jsou v popelnici. Šmejd jeden si nic jinýho nezasloužil.
Celeron píše:Bacha na piny versus futrálky. Našel jsem už tři nekompatibilní varianty. Jednoduše se dá rozlišit dle délky zajišťovacích zobáčků v porovnání s délkou kontaktní částí pinu.
guchar píše: Oba konce mají dutinky a dle potřeby se vkládá KOLÍK - KOLÍK mezikus ???