https://www.vhu.cz/wp-content/uploads/2 ... lac-04.jpg¨
Takže tipuji

Ja som to zdarne naladil aj bez nej, mal som nejaky rusky merak co mal vyskakovaciu bezpecnostnu poistku a ono ju zdarne vystrelovalo, tak som to proste posteloval aby vyletovala ked bol merak dost daleko a bolo vybavene, riadil som s tym auticko po chodbach gympla
Áno, bola pripojená na výstupe pre anténu telefónna žiarovka 12V / 50mAguchar píše: sob 01.11.2025 14:34 Ale za mne (čistě z principu), výstup takového TX, bych připojil tak maximálně do umělé zátěže.
Z tišťáku by se muselo nakreslit schéma a podle datashhetu doplnit patřičné fungování Nebo sledovačem signálu vysledovat cestu příjmu ze správně fungujícího vysílačeKeďže mam postavený ešte miniatúrny prijímač ktorí navrhol p Gašparín. Lenže nefunguje,
guchar píše: stř 17.12.2025 18:41 @#340 Příspěvek od ingwarr » stř 17.12.2025 13:33
Z tišťáku by se muselo nakreslit schéma a podle datashhetu doplnit patřičné fungování Nebo sledovačem signálu vysledovat cestu příjmu ze správně fungujícího vysílače
Amaro 7-8 1976. Postavil jsem jich pro klub několik. A chodily tak dobře, že jsem se svojí lítal 3 roky F3D a Club20. A to jsme na 27 MHz lítali tři najednou. Nikdy jsem na ní nespadl. Pak jsem si pořídil "moderní fabrickou" šestku Demolu a ta dostála svého jména.jyrry píše: čtv 29.05.2025 10:59 Jestli si dostatečně pamatuju, tak jsem měl to štěstí oživit tenkrát (198x) asi 3 vysílače podle Fr. Svíčky (Amaro č. xx rokčník 19xx)
Kupodivu jsem pak s tím i řídil mé tehdejší modýlky![]()