Není lepsi cestou jit do P1 ci P2? Vzdyt P2V a P2V+ jsou sety, kompletne vybavene, s proprietarni technologii pro telemetrii a FPV, nijak neurcene pro další rozsirovani...
To se zase asi někdo nechal nalapat na nejakou "vyhodnou" nabidku...
DJIvison píše:nic ve zlým, ale rád se ve věcech šťourám
OK2BUH píše:Když se úpravy nepodaří, tak budeš mít luxusní pokojový ventilátor s dálkovým ovládáním.![]()
Možná nás jednou úřady donutí k takové úpravě všechny, potom to svoje předělám na křovinořez s FPV.
DJIvison píše:když už se tak pěkně fundovaně bavíme o P2V, zaráží mne, že nikde(aspoň já jsem na nic nenarazil), tak tedy nikde není žádná dokundamentace nebo nějaké schema zapojení této koptéry[/quoteV zahraničí třeba na eBay viz tento odkaz a v SZ máš návod jak to koupit za Kč přes firmu v ČR, která zabezpečuje asistovaný nákup ze zahraničí, ale na dobírku můžeš zapomenout.
snad to bude trošku vidět nebyl nikdo doma kdo by to natočil tak jsem jednou rukou řídil a druhou točildave21 píše:Přemýšlím o gimbalu, ale techhle čínských bych se vyvaroval. Pošli nějaké video . ja asi z US objednám toto http://www.helidirect.com/aerial-freaks ... -36443.hdx
a ha tak schválně tohle krátké docela dost fičelo je to vidět na komínech v dálce vejška 120 od startudave21 píše:Díky já myslel spíš video z kamery